Şimdi Ara

Soğutucu marka öneri[,YARDIM,]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlarım Hp pavilion g6 serisinden laptopum var. ancak her hp de olduğu gibi laptopumda da ısınma sorunu aşırı derecede var.
    Soğutucu almayı düşünüyorum. Marka ne önerirsiniz. Ve soğutucu alırken nelere dikket edeyim?

• Kendin yapman bence daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiteshark

bende bugünden itibaren bir araştırmaya girdim... aşağıdaki linkte bulunan ürün cazip geldi bir bak istersen...

http://www.hepsiburada.com/liste/aerocool-strikex-freezer-200mm-kirmizi-led-dev-fanli-metal-yuzeyli-19-notebook-sogutucu-ae-strikex-freezer/productDetails.aspx?productId=bs40153&categoryId=106859

eyvallah dostum :)

• Notebook'un altının resmini ekleyebilirseniz daha verimli yardımcı olabiliriz?
  • merhaba notebook sogutucu sıstem bakımı yapıyorum resımlerı enkısa zamanda sızlere ıletecegım saygılar ...
  • Cooler master ergostand öneririm veya zalman ın notebook soğutuvcularını. tek fanlı değil de 2 -3 fanlı notebook soğutucularını da tavsiye ederim, açıkçası aklımda pek marka yok böyle 2 3 fanlı. bulunca yazarım tekrar. . her notebook da hard disk ve işlemci veya ekran kartı yani ısınan bölgeler farklı yerlerde. notebook altının fotoğrafını isteyen arkadaş sanırım bundan dolayı istemiş ve doğru teşhis. soğutucudaki fan yerleri çok önemli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sisteme soğutucu önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim pc nin sol tarafta delikleri fakat ısınma heryerden oluyor.
    ya böyle usb yle değil de doğrudan priz vasıtasıyla çalışan bir fan olsa.
    aldığı havayı soğutup öyle üflese çok iyi olmaz mıydı :)
  •  Soğutucu marka öneri[,YARDIM,]

smartcool işini görecektir bence. 3 ayrı yerde fanı var ve ortadki 12cm mavi ledli kenarlarda 80 lik 2 adet sessiz fanı var.

Smartcool Notebook Cooler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akincoskun -- 26 Temmuz 2012; 15:44:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.