Şimdi Ara

sogutucu alirken kesinlikele dikkat ediniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gold bilgisayarın kadıköy yazicioğlu subelerinden birinden almiş olduğum "cooler master" laptop sogutucusunu yedinci gün iade etmek istedim. bugün gitmiş olduğum yazıciglu subesinde bana saatin yediyi gecmiş olduğunu ve teknik servisin kapanmış olduğunun sölenmesi ile altunizede gold bilgisayar şubesine yönlendirildim. ve bana biz gold bilgisayarız istediğiniz yerden iade edebilirsiniz , altunizade şubemizin teknik servisi saat 10'a kadar açık ordan yapabilirsiniz diye sölendi.
    altunizade gold bilgisayar subesinde ise iade işlemi yapmaya calıştığımda ürünün kutusunun yırtık olmuş olduğundan dolayı iade yapmayacakları solendi ve burda çalışan kişi kutuyu yana itip , umursamaz tavırlarda bulundu. kelimelerimi bana neyaparsan yap seklinde umursamıyorum sizi tavırları ve kelimeleri ile benim direnmelerim ile en yetkili kişi ile goruşmeye yönlendirdi.
    daha sonra o sırada yetkili olan en yetkili kisi ile görüşmelirim oldukca ilginç bir şekilde devam etti. kutunuz yırtık ve üzerinde bir bant var , bundan dolayı ürününüzü alamicaklari sölendi. kendilerinden ürünü geri almadiklarına dair bir imzali kağıt , kendisinden istediğimde ise benimle komik sekilde ironi yapıldı. sürekli bana kutunuz yırtık iade alamıcaz kimden aldınız kadıköyde görevli kimdi diye komik bahaneler ile ürünlerini almamaya caliştilar. bana ürün satıldığında kutunun bu şekilde verilmiş olduğunu ve üzerine bantları oradaki görevliler tarafından yapıştırıldığı defalarca sölememe rağmen tek bahane kutunun yırtık olması yüzünden , ürünün amacı doğrultusunda calişmadıgı ve üründen memnun olmadigimdan yasal sürede iade etmek istedigim ürün iade alinmamiştir. bu yaziyi okuyan kişilerin bu ve benzeri bahanelere saçmalıklar ile karşılaşmamanız için lütfen benim yaşadıklarımı dikkate alınız. bakalım daha neler olucak yarın??

• bu firma g-o-ld mu acaba.
    g-o-ld dan beklerim bu tarz rezillikleri. onun yan kuruluşı "hızlı-al" ilede sorunum olmuştu. para iydesi yapmaları 45 gun surmuştu. tabi para iyadesi kadar tel parası vemiştim.
  • ayıptır ya !! durumuna üzüldüm arkadaşım !
  • arkadaşım hangi firma bu firma?

ismini bilelim de ona göre alışveriş yapmayalım.

sen bunları şikayet sitelerine de şikayet et

emin ol eger o firmanın yöneticileri aklı başında insanlarsa biraz olsun dikkat ederler.

şu bence çok önemli : alışveriş yapan ve memnun olmayan (bunun tersi de geçerli) 1 kişi asla bir kişi degildir.

10-100-1000 diye gider..
  • FIrmanin ismini acik bir sekilde yazarsan bir daha ordan alisveriz yapmayiz.
    Ayrica tuketici haklarina sikayet etmen durumunda iade almak zorunda kalacaklarini dusunuyorum..
  • tabiki arkadaslar,
    yazmistim ama gornmemis
    jeofizikci arkadasimizin dedigi gibi
    g-o-l-d b-i-l-g-i-s-a-y-a-r dir.

acaba forumda birkac yere daha yazsam sorun olmaz sanirim

kutunun fotograflarınıda birazdan eklicem
  • facianin resimleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kutuda sorun yok ki
    Ben anakartimi bu sekilde almistim.. Hatta benimkinin kutusu daha kotuydu.

Herneyse tuketicihaklarinin numarasini bul internetten.
    Ara konus. Onlar detayli bilgiyi vericeklerdir.

Muhtemelen de gelin en yakin subemize dilekce yazalim o dilekce ile basvur derler..
    Iade zamanin dolmadan hemen yap bunlari
  • hem goldda hemde hızlı-alda(ozellikle hızlı-al) cok sorun yaşadım. hızlı-al normalde iyi ama en ufak sorunda adamın başına gelmeyen kalmıyor. daha demin hızlı alda bien mp4 player alıp bozuk çıkan forum uyesine verdikleri "geri almayız. ithalatçı ile goruşun" yazısını okudum. işin dahada kotu tarafı bu site DH yi dava etmiş, internetteki haklarındaki kotu yazıları tehditle sildiren bir firma. benimde yazılarımı bir siteyi tedit ederek sildirmişlerdi.
  • arkadaslar sanırım dun yasananlardan dolayı suanda g-o-l-d bilgisayar oldukca garip bir hal almıs durumda.
    son bir kez tuketici hakları koruma dernegine gitmeden once bi ugriyim dedim.
    iceri girer girmez adım gorevli kisler tarafındanismimim solenmesi beni oldukca sasırttı.
    dunku tartısma sırasında yasanalar ile ilgili internet uzerinden bu aysananları solicek oldugum solemistim.
    sikayetimvar ,ekşi sozluk , ve daha bir cok foruma bu mesajları yollamaktaydım, belkide okudular.

iade islemini yapmaya calısırken urunu bana saten gorevli u-m-i-t adındaki kisi bana sana kutuyu ben verdim yırtık deildi, yalan soleme sonra bana kızıyolar gibi bir soz sarfetti.
    orda artık cıldırma noktasına geldim.
    g-o-l-d bil--gisayar bunyesindeki herkes manyak veyarahatsız belkide fazla sorunlu
    adamın ustune yurudum ve yaptıkları terbiyesizliklerin haddini fazlaca astıgını soledim. magaza mudur ilede konustum oda buna benzer ilginc davaranıslarına devam etti. fakat arastırma gorevlisi oldugumu solemem ile dun geceki gibi degisen bu kisler ve g-o-l-d b-i-i-l-gisayar bunyesindeki heryerin busekilde oldugu taraftarıyım. civalı sokak lambası nickli arkadasin soledigini , herkese mal etmemek gerekir dedim fakat gercektende mal etmenin dogru ve uygun olacagı kanısındayım harikalar

gooooooooo home g-o-l-d b-i-l-g-i-s-ayyyyyyyyyyyyyyyaaaaaarrrr!!!

• yetkili arkadaşlar forumda böyle bir üst konu acıp bu firmaları ifşa edebiliriz benimde tekno sa da böyle bir durumum olmuştu şimdi adım bile atmıyorum
  • arkadaşım g-o-l-d pcye bulaşma derim e-x-a dan aldım şuan çok memnunum bir sorun yok
  • walla sole bisey de soliyim arkadaslar
    taksim tek no sa dan bir urun almıstım 2 gun sonra sorun cıktı ulasim
    kolaylıgı acısından hemen götürdüm degistirdiler.
    bir hafta sonra oda bolzuldu bu sefere ürün iadesi istedim hemen yapmıslardı.
    iki sene kadar önceydi bu olay.
    sonra teknosanın hem fiyatlrı acısından yüksekliginden alısveris yapmamıstım.
    fakat son iki gundur yasadıklarım gerecekten inanılmaz..............
    g-o-ld bil-gi-sayar zaten toplama bir gruplasma kucuk bilgisayar magazalrını kendi ismini kullandırarak
    satıs yapmakta, düzgün bir birikimi yoook.

gerecekten bunlari ifsa edip dayanısma icereisinde paylasmak gerekir
    ve sakın g-o-ld kadıköy ü-mit isimli kişi ile herhangi bir diyaloga girmeyin , pişkinligin bukarını görmedim.

altunizade sbesininin yakınından bile gecemyin derim borclu bile cıkabilrsiniz ........................
  • adamı en ziyade sinirlendiren tipler hem suçlu hem güçlü olanlardır.

böylelerin burnunu biraz da aleme ibret olsun diye özellikle sürtmek gerekir.

bunu en geniş perdeden yapacaksın ki herkes duysun ve görsün :)
  • abi dam bide öle pişkinki tabiki vermedim dedi, bana bosuna laf ettirdin dedi kaldım,

pişkininde bukadarı

sürtüre sürttüre parcalıcan burnunu walla abi bak delirttiler :D:D
  • emin olun go-ld bsayarın internette bu tarz yazıları araştıran bi kaç gorevlisi var. ben başka buyuk dobabım sitesine yazdığımda ertesi gün evden arayıp, paranızı gonderiyoruz o mesajı silerseniz seviniriz demişlerdi.
    kim olduğumu yazdıklarımın dataylarından anlamışlardı. 50 kere arayınca muşteri temsilcileri hatırladı herhalde.
  • aslında kutuda bir sorun yok mazeret olmuş
  • kutuda hic bisey yok
    maymun yerine konuldum
    ve hakaret yedim , karsılıgınıda verdim ; daha da vermeyi planlıyorum.

internette bu sekilde bir müdahaleleri oldugnu biliyorum ,
    hatta cogu firmanın var. sikatimvar nokta com bu konuda oldukca bsarılı
    fakat gercektende dün yasadıkların müdürler arasındaki tel konusmaları yanımda gerceklesti,
    bu sekilde kendilerini ifsa edicegimi de ben onlara solemistim.
    bana dedikleri sey aynı ürünle degistirecekleriydi en son,
    yani yeni bir kutu vermekti bi nevi
  • İnanılmaz bir durum bende GOLD pcden modem (airties rt-205) aldım ve gelin görün ki değiştirdiler. Allah kolaylık versin diyorum. Kardeşim "kaşındakiler ne kadar dişliyse sen de o kadar dişli ol."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egokhan -- 20 Ağustos 2008; 13:58:18 >
  • diş oldum abi nerdeyse artık !!
    ama nato mermer nato kafalar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.