Şimdi Ara

Soğutma amaçlı klima tavsiyesi??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 63 m2 alana 24 luk bir ürün çok soğuklarda ve sıcaklarda biraz yetersiz kalabilir.Siz Diamond Electric FSH 28 QV salon tipi ürünü alın,yaz kış keyfinize bakın Makul bir miktar para ödersiniz.Vadeli 2400 civarındadır fiyatı.Ayrıca duvar tipi modellerdeded 30 000 lik serileri tavsiye edirim.Birde kısa süre sonra ZİBRO nun 24 luk salon tipi ürünü gelecek eğer zamanınız varsa bekleyin derim.

Birde şu General Electric cihazı diğer kalite markalarla bir araya koyan arkadaşımada söyleyeyim.bu marka eski pencere tipinde iyidir,buzdolabıda çok kalite ama klima fason üretim vede o kadarda üst segment değil.

Şunuda unutmayalım Amerika lılar bizim kullandığımız tarzda split klima üretmez ve kullanmazlar.Orada klima ya pencere tipi yada kanallı sistem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbirol

63 m2 alana 24 luk bir ürün çok soğuklarda ve sıcaklarda biraz yetersiz kalabilir.Siz Diamond Electric FSH 28 QV salon tipi ürünü alın,yaz kış keyfinize bakın Makul bir miktar para ödersiniz.Vadeli 2400 civarındadır fiyatı.Ayrıca duvar tipi modellerdeded 30 000 lik serileri tavsiye edirim.Birde kısa süre sonra ZİBRO nun 24 luk salon tipi ürünü gelecek eğer zamanınız varsa bekleyin derim.

Birde şu General Electric cihazı diğer kalite markalarla bir araya koyan arkadaşımada söyleyeyim.bu marka eski pencere tipinde iyidir,buzdolabıda çok kalite ama klima fason üretim vede o kadarda üst segment değil.

Şunuda unutmayalım Amerika lılar bizim kullandığımız tarzda split klima üretmez ve kullanmazlar.Orada klima ya pencere tipi yada kanallı sistem.

3 Senedir kullanıyorum .ok?

• quote:

Orjinalden alıntı: loko

quote:

Orjinalden alıntı: mbirol

63 m2 alana 24 luk bir ürün çok soğuklarda ve sıcaklarda biraz yetersiz kalabilir.Siz Diamond Electric FSH 28 QV salon tipi ürünü alın,yaz kış keyfinize bakın Makul bir miktar para ödersiniz.Vadeli 2400 civarındadır fiyatı.Ayrıca duvar tipi modellerdeded 30 000 lik serileri tavsiye edirim.Birde kısa süre sonra ZİBRO nun 24 luk salon tipi ürünü gelecek eğer zamanınız varsa bekleyin derim.

3 Senedir kullanıyorum .ok?

Ne kullanıyorsunuz o kullandığınız ürün fason üretimdir.

• :)))
    quote:

Orjinalden alıntı: Zaman-Mekan

kaliteli klima diyorsanız

1-daıkın
    2-panasonic
    3-zibro
    4-fujitsu
    4-mitubishi electiric
    5-toshiba
    6-hitachi(japon serisi)
    vsvsvsvsvs
  • Mitsibushi elektrik alacaksaniz GC serisinden inverterli alin gerekirse borclanin. Ben hem GC inverterli hemde MSH GA klasik kullaniyorum aradaki fark hissediliyor ve siz bunu 63m2 lik salonda daha fazla hissedersiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: basakmurat

Arkadaşlar yorumlarınıza teşekkür ederim. Kafamdaki klima başından beri aslında Mitsubishi, invertersız modeli. Klima işindeki arkadaşlar, diamond diye bir markayı telafuz ediyorlar. Bunlar da bir alt segmentteki kaliteli kompresör ve malzeme kullanan cihazlarmış. Diamong genelde profesyonel soğutma ürünleri üzerine çalışıyor. Benim gibi öğrenmek için soruşturan arkadaşlarımın bilgisine...
  • Hummmm guzel fikir demek senden konfor ve kaliteyi tercih edeceksin!!! Walla su anda disarisi sicaktan kayniyor ev en ust birde teras kat direkt guney cephe her an gunes altinda ama ben MSZGC35 klimami actim dereceyi 26 ya ayarladim icerisi serinmi serin koltuga kuruldum ve sana bu yaziyi bu konfor ve kalite altinda yaziyorum bence boyle bir secim yaparsan bana kesinlikle tesekkur edersin. Bende karar verdim yeni klima alirsam bu sefer Daikin alacagim. Mitsibushi boyleyse kim bilir o nasildir:))

quote:

Orjinalden alıntı: loko

quote:

Orjinalden alıntı: cemele

Bende yeni klima almis biri olarak fikrimi soyleyim.

Bu konuda en az 2 ay arastirma yaptim ve klima denince DAIKIN ön plana cikiyor zaten bu marka Japonyada tasarim odulu almis bir marka tabii DAIKIN in URURU SARA serisi olmali. Bu urun pahali derseniz DAIKIN cilerin bile bizi Mitsibushi Electrik zorlar dedikleri bu markayi tavsiye ederim. Toshibanin super daisekiler de guzel olup pahalidirlar. Bence General elektrik klimada ilk 5' e girebilecek bir marka degildir. Mitsibushi MSZ GC35 modelini kullaniyorum yukarda loko arkadas herhalde birde mitsibushi toshiba gibi urunler denese bu urunleri tanimlamak icin ne kullanirdi merak ediyorum.

Yakında odama bir Klima daha alacagım.Egerki seçimim Mitsubishi olursa vede dediginiz gibi olursa size tanımlamaya çalışacagım.

• Evet arkadaşlar sonuç olarak daikın ve mitsubishi kaliteleri birbirine yakınsa 2000 ytl fark verip daikın almaktansa mitsubishi electric almak bana daha uygun görünüyor. invertersiz modeli. 2500 ytl 12 taksit. Nakitte 2200 e alabiliyorum. İtirazı olan???
  • 63m2 yer için 24 lük bir klima bence de yetersiz kalır. ama mutlaka bu olacak derseniz de o kadar fark verip daikin almazdım ben.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.