Şimdi Ara

Soğuk havalarda sabah erken kalkamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece geç uyuduğum için geç kalkıyorum geç kalktığım için geç uyuyorum geç uyuduğum için geç kalkıyorum... Böyle gidiyor bu. Tabi uyanmak uyuyabilmekten daha kolay ama yine de zor, yatak ve yorgan mıktanıs gibi çekiyor. Dün gece 3.5 ya da 4 gibi uyudum alarmı 10.30'a kurdum hani 6.30 saat uyursam belki gece daha erken uyurum yavaş yavaş düzene girer diye. Alarmı bilinçsizce erteleye erteleye 12.59'da kalktım, kafa davul. Haliyle mezuna kalmanın en büyük avantajı olan zaman bolluğunu kullanamayıp hiç ediyorum.

Sizce nasıl çözebilirim bu sorunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tıpa tıp aynı durumdayiz hocam çözüm bulmak lazım

• Valla ben 12de yatıyorum ama yine kalkamadığım çok oluyor genelde 10da kalkıyorum..Sabah namazından sonra lan diyorum yatmıyım ama dediğin gibi çekiyo beni yatak.Aslında düşününce 12de bile kalkmak mezun için çok kötü değil çünkü tüm gün yine senin ama geç kalkınca psikolojik olarak sürekli düşünüyosun erken kalksam diye.
  • İlginç ve zorlayıcı bir tavsiye olucak ama kesinlikle şunu öneririm: bir kere de olsa 11de yatıp 5te kalkmayı deneyin ben çok dinç oluyorum ama saatler çok önemli 12-6 denedim kalkamadım 11-5 çok uydu bana.. Herkesin ki farklı olabilir tabi bilemem denemek lazım

• Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam sanko millet çalışıyor da sen uyuyormussun gibi bi his oluyor aslında 10 11 de kalkmakda bi dezavantaj degilde iste vicdanen.

• Yav bende de ayni sorun var sıcacık oluyo yatak,asla kalkamiyorum
    Kedi gibi bi saga bi sola dönüyorum iyice mayisiyorum

• Kapalı havalarda Melatonin etkisinden olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı durumdayım

• İllaki 5,6,7 kalkmayın arkadaşlar
    Mesela 12 de kalkan arkadaş yavaş yavaş çek yarın 11de kalk 2 gün boyunca sonra 10 da kalkmaya basla böyle böyle bünyeni alıştır birden yapamazsın zaten uzun süredir geç kalkıyorsan direk 7,8 kalkmak zorlar ama 1/2 hafta böyle bir dene bence

• Gece 3 oldu yine tık yok, sağa dönüyorum sola dönüyorum gelmiyor uyku bir türlü. 4 den önce zor gözüküyor uyku moduna geçmek. Alarmı 10.15 e kurdum, en geç 11.00 a kadar uyanırsam büyük başarıdır ve çok önemli bir adımdır benim için. Konuyu bu sabah 11 olmadan uplayacağım, eğer 11'i geçtiği halde uplayamamışsam bilin ki uykuyu yine yenemişimdir, bu durumda bi fatiha okursunuz artık arkamdan.

• O değil de geçen sene 4'te uyuyup 5.50 de okul için kalkmak zorunda kaldığım günler geldi ne günlerdi be elbette mezuna kalmam normal

• Aynı sorunu bende yaşıyorum.

• 4 te uyuyup kaçta kalkmayı bekliyorsunuz beyler? Mutantsanız orasını bilemem tabii.

• Mutant Sisifos kullanıcısına yanıt
    Ayni ben ya sicacik yatak yeminle yarim saat icinde bir saga sola donuyorum cok guzel oluyor

• 1de yatıp 8dr kalkmak kolay oluyor. 9da da çalışmaya başlayınca yeterli bence

• Soba yak

• Abi 4 te uyursan zaten 11 den asagi kalkamazsin + butun gunun mahvolur cunku 7 saat uyumus olsan bile o uyku sana fayda saglamaz. Ilk 1 2 saat kendini dinc hissedersin ama oglene dogru uyku bastirir bide yemek yedin mi uyumak icin yer ararsin.

4 te yatacagina hic yatma aksama kadar takil ders falan unut zaten cope attin 1 gunu bari obur gunler gitmesin. Aksamda 10 da yat 6 da kalk.

• Yatış Gece 12 Kalkış Sabah 6.30 ve Yürüyüşe Gidiyorum.Bence Herşey Sende Bitiyor.İrade,Hırs.Spor Yapmalısın Daha Dinç Oluyorsun.Ayrıca 2 Günde Bir Gündüzleride 2 Saat Uyuyorum Yetiyor.Çok Uyuduğunda Gece Yatağa Yattığında Döne Döne Uyuyorsun.Ancak Bunu Uyguladığında Uykun Olduğu İçin Rahatça Uyuyorsun.
  • mezunus61 M kullanıcısına yanıt

• Ben mutantdim geçen sene 2.dönem acik liseye gectikten sonra 3 te yatip 8 de falan kalkiyodum bunu 2 gün yapip 3.gün 8 saat uyyodum
    O eski halimden eser yok şimdi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.