Şimdi Ara

soft mode yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba dün aldım wii yi mario kart setiydi ama orjnal oyun çok pahalı bende soft mod yaptırmak istiyorum khalkedon da yaptırayım mı sizce açıkmıdır birde kaç günde yapılır

• Git yaptır,oldukça güvenilir bir yerdir.Soft mode konusundaki hizmetlerinden memnun kalıcağına eminim.
  • Soft mod denilen olay çok zor bir işlem değildir ancak yinede az biraz birşeyler bilmek gerekiyor, eğer versiyorunuz 4.3 den eskiyse bence kendiniz yapın. 4.3 ise oyun felan gerekiyor.
  • ben de sözu gecen yeri aradim ve 60 tl yi duyunca bana cok geldi. sonucta yarim saatlik islem. onlar uzman oldugu icin 15 dakika.

fiyati 30 tl olan baska bi yeri aradim orasi da cihazin cd kismini aciyormus garantiden cikmiyorumus. güvensemmi bilemedim.

öncelikle kendim denemeye karar verdim.
  • Malum CD dolaştırma olayı bazı kişilere dokunmuş. khalkedon bunların içinde mi değil mi bilmiyorum o yüzden onun için birşey diyemem ama sırf bu yapılan haksız müdahale için bile bu tür yerlere yaptırmaktansa onine olarak ingiltereden vs sipariş edip kendiniz yapın. O başlıkta yapan arkadaşlardan ÖM vs ile yardım isterseniz onlar da elinden geldiği kadarıyla yardımcı olur bence.
  • arkadaşlar khalkedonda yatırtım gerçekten çok memnun kaldım hizmetlerinden güvenilir insanlar 2 de oyun aldım yardımlarınız için teşekkürler
  • hayirli olsun. 60 tl deyince ohhaa demek gelmedi mi icinizden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Run in safe mod u geçemiyorum !
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.