Bildirim
soft mode yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Git yaptır,oldukça güvenilir bir yerdir.Soft mode konusundaki hizmetlerinden memnun kalıcağına eminim. -
Soft mod denilen olay çok zor bir işlem değildir ancak yinede az biraz birşeyler bilmek gerekiyor, eğer versiyorunuz 4.3 den eskiyse bence kendiniz yapın. 4.3 ise oyun felan gerekiyor. -
ben de sözu gecen yeri aradim ve 60 tl yi duyunca bana cok geldi. sonucta yarim saatlik islem. onlar uzman oldugu icin 15 dakika.
fiyati 30 tl olan baska bi yeri aradim orasi da cihazin cd kismini aciyormus garantiden cikmiyorumus. güvensemmi bilemedim.
öncelikle kendim denemeye karar verdim. -
Malum CD dolaştırma olayı bazı kişilere dokunmuş. khalkedon bunların içinde mi değil mi bilmiyorum o yüzden onun için birşey diyemem ama sırf bu yapılan haksız müdahale için bile bu tür yerlere yaptırmaktansa onine olarak ingiltereden vs sipariş edip kendiniz yapın. O başlıkta yapan arkadaşlardan ÖM vs ile yardım isterseniz onlar da elinden geldiği kadarıyla yardımcı olur bence. -
arkadaşlar khalkedonda yatırtım gerçekten çok memnun kaldım hizmetlerinden güvenilir insanlar 2 de oyun aldım yardımlarınız için teşekkürler -
hayirli olsun. 60 tl deyince ohhaa demek gelmedi mi icinizden
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X