Şimdi Ara

Sodyum Vakası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizlere belkide hayatım boyunca geçirdiğim en korkulu aynı zamanda gülünç gününü anlatmak istiyorum.Erzurum da oturuyorum.Sınıfımız laboratuvar sınıfı ve yûzlerce kimyasal madde var.Arkadaşın biri tutturdu sodyumu suya atalım deney falan yapalım hoca sözlüyü yüksek versin diye :D Neyse bizde uyduk buna sodyum katısını okul çıkışı sınıfta kimse yokken dolaptan aldık posete sarıp çıkdık dişarı.Güya önceden bakıcaz ki nasıl oluyor diye ondan sonra sınıfta yapacaz. Neyse malum kış ayı her yer kar. Ha kar ha su ne farkeder :D Okulun hemen yanındaki parka gidip sodyumu kara atıcaz plan bu :D Neyse gittik parka sodyum katısını attık kara sadece duman çıktı bizde neden patlamadı falan derken attığımız yere yaklaştık arkadaşın biri sodyum katısını attiğimiz yere eliyle bastırdı falan gene bişey olmadı derken arkadaşın ayağıyla bastırmasıyla birlikte büyük bir patlama sesi ve duman ortalığa yayıldı.Ben patlamanın etkisiyle yere düştüm ve kalkar kalkmaz arkama bile bakmadan kaçtım.Kendime geldikten...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Paylaşım için teşekkürler teraziye tıkladım
  • Sonra hemen parka geri döndüm arkadaşın biri görmüyorum diye bağırıyor seke seke kosuyor :D diğer arkadaşlarda da bisey yok fakat ayagıyla basan arkadaş patlamanın etkisiyle havuza dusmüş ayağı koptu sanıp sürüne sürüne havuzdan çıkmış tabi bakmış yerde kan yok kalkıp uzaklaşmış :D Cocuk görmüyorum diyor eve koşa koşa gidiyor nasil oluyorsa artık :D neyse cocugun yuzu kipkirmizi yanik falan var evine götürdük yıkadık falan doğru hastaneye.. Gözü falan yıkandi neyseki önemli bir şeyi yoktu.Neyse fazla uzatmamayım siz siz olun sodyumdan uzak durun :D

• güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banlanmayan Adam -- 12 Aralık 2012; 21:24:04 >
  • Patlama benim de 9. Sınıfta başıma gelmişti. Hayatımızda kimyadaki deneylerden biriydi.Hatta yangın alarmı çaldı. Herkes koşarak dışarı çıkmıştı.

• Bizim akılsızlığımız sodyum katısını olduğu gibi atmamızdı.Sonradan öğrendimki deneyler kullanılan sodyumun boyu bizim kullandığımızın yanında bakteri kalır :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toksik dişi örneği
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzeldi teşekkürler

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stardeath45

Bizim akılsızlığımız sodyum katısını olduğu gibi atmamızdı.Sonradan öğrendimki deneyler kullanılan sodyumun boyu bizim kullandığımızın yanında bakteri kalır :D

Bende tam boyutu soracaktım ama aldım cevabımı.:D

• Guldum lan

• Boyutu biraz daha açıklayayım gözlük kutusu kadar belki biraz daha büyük :D

• O gece n olur ne olmaz diye arkadaşın evinde kaldık (Tek başına kalıyor evde).Arkadaş anlatıyor işte ayağım koptu sandım 30 metre sürünerek ilerlemiş falan tabi biz gülmekten ölüyoruz :D :D

• quote:

Orijinalden alıntı: stardeath45

Boyutu biraz daha açıklayayım gözlük kutusu kadar belki biraz daha büyük :D

Bombalı eylem planı diye almamışlar iyi ki sizi
  • Ahaha :D zaten sonradan ögrendik polis falan gelmiş parka

• Birazdan TEM'den arkadaşlar gelecekler. Don,atlet felan al yanına. Lazım olur.

• tamam rıza baba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.