Şimdi Ara

SOCKET LGA775 işlemci önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: neos11

Bios ayarlarina girme hic sorun hakkinda bir kac onerim var

Ram lerden eski olanlari cikar sadece yeni aldigin ram takili olarak sistemi ac oyunu dene ramlerde problem olunca bu tarz donmalar kasmalar oluyor bazen

Ekran kartin yeni surucunu ve dxdiag guncelle ve bunlardan once intelmislemci inf dosya surucusunude guncelle

Pesin patchlerine bak oyunun yeni patchleri olabilir diyeceklerim bunlar kolay gelsin

aga hersey için saol sorunu buldum düşük rpm denmiş speed fanla son hıza aldım şimdi hiç kasma yok oyunda yardım eden herkese teşekkürler :)
  • eğer kasma yine başlarsa cpu sogutucu blogunu yenile fanı arızalı olabilir ve kasa içi sgutma problemin olabilir burad aolsun bu bilgiler tekrar sorun oluşursa bakarsın.

dxdiag güncelleme
    http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=8109

intel güncelleme
    http://www.mediafire.com/?wmzyoj1vfmj

• quote:

Orijinalden alıntı: turul50

quote:

Orijinalden alıntı: neos11

Bios ayarlarina girme hic sorun hakkinda bir kac onerim var

Ram lerden eski olanlari cikar sadece yeni aldigin ram takili olarak sistemi ac oyunu dene ramlerde problem olunca bu tarz donmalar kasmalar oluyor bazen

Ekran kartin yeni surucunu ve dxdiag guncelle ve bunlardan once intelmislemci inf dosya surucusunude guncelle

Pesin patchlerine bak oyunun yeni patchleri olabilir diyeceklerim bunlar kolay gelsin

aga hersey için saol sorunu buldum düşük rpm denmiş speed fanla son hıza aldım şimdi hiç kasma yok oyunda yardım eden herkese teşekkürler :)

anakartın asus ile biosta Q-fan diye bir ayar vardır..onu kapatırsan(disable) işlemci fanı sürekli tam devir döner..speedfanla falan uğraşmak zorunda kalmazsın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.