yeni sürüm için yama çıkıcak mı günlerdir yama bulamıyorum |
SnowRunner Premium Edition v37.1 Türkçe Yama Sezon 15 Güncel Sürüm (Aral Game Çeviri) (2. sayfa)

-
-
v37 türkçe yaması güncellemesi çıkmıştır iyi oyunlar dilerim
-
hocam windows xbox sürümü aşağıdaki gibidir fakat oyun yüklenme ekranında crash oluyor
-
Epic games'ten girince bende crash yiyorum.
-
epıc games de açmıyor bi düzenleme yaparmısın
-
bende de açmıyor epıc games
-
oyuna v37.1 güncellemesi çıktı türkçe yamasını güncelleme yapmaya başladım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çok sık guncelleme gelıyor yokmu bunun bi kapatması en azından uzun süre oynarız
-
Bende mesajlara bakmadan kurdum, crash yiyordu. Güncellemeyi beklemeye koyuldum. Şimdiden ellerinize sağlık. Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim hangi platform kullanıyorsun
Steam hocam
SnowRunner v37.1'den önceki v37 güncel türkçe yamasını güncelleme yapmıştım Xbox sürümde crash hatası veren arkadaşlar sorun yaşanmış
Gamepass ve epic sürümleri bende mevcut olmadığından direk steamde denedim hocam.
Maalesef steamde anlık yamayı uygulayıp oyuna girdiğimde direk crash hatası verip durumun raporlanıp raporlanmaması ekranı ile karşı karşıya kalıyorum.
Linkte bir sorun var indirmiyor, kontrol edebilirmisiniz. Teşekkürler.
-
@CanIraktan @teneke_kupa @vedat.cemre SnowRunner oyuna bakım yapılacaktır saat 15:00 30dk arasında gerçekleştirilecektir sonraki güncelleme için türkçe yamasına yeni link paylaşırım
-
Eyvallah hocam. Tekrardan eline emeğine sağlık. Bilgilendirme içinde teşekkürlerimi iletiyorum. 🙏
SnowRunner yaması v37.1 güncellemesi ile Xbox PC ,Steam ve Epic Games ile uyumlu hale getirildi
-
Eksik olma hocam çok teşekkürler. Eve geçer geçmez deneyeyim.🙏🙏🙏👍
İlk olarak teşekkürler düz v37 sürümü kullanıyorum, onun yamasını nereden bulabilirim veya 37.1 uyumlu çalışırmı.
-
SnowRunner v37.1 Türkçe yaması için uyumlu çalışmamız var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SungurTekin21 -- 8 Temmuz 2025; 17:4:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X