Şimdi Ara

Snopy V18 mi V21 mi? (Direksiyon) V18 ALINDI, İNCELEME YAKINDA! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
10.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: herdogan80

quote:

Orijinalden alıntı: Turbo Turtle

quote:

quote:

Snopy ne kadar dandik bir marka gibi gözükse de çok iyi bir markadır Ben 4 senedir MX-V19 Vibration kullanıyorum. Halen çalışıyor
    Ayrıca 65 TL'ye çok kaliteli bir modeli var. Yarın da gidip onu alacağım, yenilik şart.

Fiyatına göre kaliteli mi diyorsunuz?

Evet F/P ürünü diyebilirim. Snopy V5H satın aldım, 65 TL dediğim model bu. İnsanlar düşük fiyatı görünce "aman o da direksiyon mu ya? markaya bak snopy, 65 tl..ne beklersi ki" diyorlar ama yanılıyorlar. Tabii ki Logitech'in 300-1000 TL arası gidip gelen direksiyonları kadar iyi değil ama 65 TL'yi sonuna kadar hak ediyor. Snopy alacaksanız V5H öneriyorum

Direksiyon büyük, titreşimi var ve malzeme açısından kaliteli. Gerçek bir direksiyon hissi veriyor

tır oyunu oynamayı düşünüyorum param olursa bir direksiyon lazım bu tavsiyelerinizi göz önünde bulunduracağım çok teşekkür ederim

Önemli değil hocam Oyun titreşim destekliyorsa; sağa döndüğünüzde direksiyonun sağı, sola döndüğünüz de solu, çarparsanız her yeri, hızınıza göre yavaş yavaş artarak her yeri titriyor. Ortasında da kocaman mavi bir ışık var. Fakat ışığın önünde buğulu bir cama benzer bir malzeme olduğu için ışık göz almıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Snopy ne kadar dandik bir marka gibi gözükse de çok iyi bir markadır Ben 4 senedir MX-V19 Vibration kullanıyorum. Halen çalışıyor
    Ayrıca 65 TL'ye çok kaliteli bir modeli var. Yarın da gidip onu alacağım, yenilik şart.

Fiyatına göre kaliteli mi diyorsunuz?

Evet F/P ürünü diyebilirim. Snopy V5H satın aldım, 65 TL dediğim model bu. İnsanlar düşük fiyatı görünce "aman o da direksiyon mu ya? markaya bak snopy, 65 tl..ne beklersi ki" diyorlar ama yanılıyorlar. Tabii ki Logitech'in 300-1000 TL arası gidip gelen direksiyonları kadar iyi değil ama 65 TL'yi sonuna kadar hak ediyor. Snopy alacaksanız V5H öneriyorum

Direksiyon büyük, titreşimi var ve malzeme açısından kaliteli. Gerçek bir direksiyon hissi veriyor

tır oyunu oynamayı düşünüyorum param olursa bir direksiyon lazım bu tavsiyelerinizi göz önünde bulunduracağım çok teşekkür ederim

Önemli değil hocam Oyun titreşim destekliyorsa; sağa döndüğünüzde direksiyonun sağı, sola döndüğünüz de solu, çarparsanız her yeri, hızınıza göre yavaş yavaş artarak her yeri titriyor. Ortasında da kocaman mavi bir ışık var. Fakat ışığın önünde buğulu bir cama benzer bir malzeme olduğu için ışık göz almıyor

Dostum ilk önce bilgilendirme için teşekkür ederim Bu titreşim özelliği gerçeklik katıyor o zaman :) İşığa gelince ben odaya led döşeyerek daha güzel bir ortam yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende direksiyon almayı düşünüyodum ama yorumlardan sonra soğudum

http://www.hepsiburada.com/liste/piranha-lotus-ps3pc-uyumlu-titresimli-oyun-direksiyonu/productDetails.aspx?productId=oyunpir984841&categoryId=1200698#Gorseller

bunu alıcaktım

sizin dediğiniz gibi sağ döndürünce sağ tuşmu yoksa ne kadar döndürürsen o kadar mı döner bu cihazda

Acil Cevap Atarsanız Sevinirim

PM Atın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.