Benim şöyle bi sorunum var.Şirkete barkod printer aldık.Kurulumu,ayarlaması her şey tamamdır.Fakat barkod basarken sorun yaşıyoruz.Bu sorunu giderilmesi içinde SNMP (Simple Network Management Protocol) programı lazım.İnternetin her köşesini taradım bulamadım.Bana bu programla ilgili yardımcı olurmusunuz zor durumdayım.
Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: Kidlawye
Herkese merhaba arkadaşlar,
Benim şöyle bi sorunum var.Şirkete barkod printer aldık.Kurulumu,ayarlaması her şey tamamdır.Fakat barkod basarken sorun yaşıyoruz.Bu sorunu giderilmesi içinde SNMP (Simple Network Management Protocol) programı lazım.İnternetin her köşesini taradım bulamadım.Bana bu programla ilgili yardımcı olurmusunuz zor durumdayım.
Teşekkürler.
muhtemelen cihaz hatalarini SNMP traplerle yolluyor. kendi PCne ya da barkod okuyucu ile ayni networkte olan bir makineye bir trap receiver kurman lazim, sonrasinda gelen traplerden ne olduklarini anlamaya calisabilirsin. sadece OID bilgileri gelirse ( text degil) belki barkod okuyucunun ureticisinden MIB dosyalarini istemen gerekebilir ( urun Cdleri ile de gelmis olabilir)