arkadaşlar bu oyunda herşey iide ilk başlarken silah falan seçiyoruz oda tamam ama oyuna başladım silah milah yok.öyle sap gibi dolaşıyorum etrafta.bütün herşeyi denedim silah falan yok napçam yaw.sıyırmak üzereyim valla
yaw kardeşim git oynanan bi oyun al. o ne ööle kimsenin oynamadığı oyunları alıyosun
kardeşim bilmiyosan oyunu bilmiyorum de.oynanan oyun diye bi mantıkta ilk senden duyuyorum.oynayın begeneceksiniz ayrıca sniperı
Oyunu biliyorum kardeş.
Ayrıca o oyun amerikada olan sniper saldırıları sonucu ünlü bir market tarafından satışı durduruldu.
Ama CS varken bababababababa!! İnternet varken babababababa!! Multiplayer oynanıyoken babababa!!!
niye ööle sadece sniper kullanılan oyunları oynuyouz bilmem. Git gerçek rakiplerle gerçek silahlarla oyna...
Neyse. www.megagames.com da oyunun incelemesi var arama moturuna arattır oku ve dediklerini uygula.
Hadi kolay gelsin...
sagol aralıkta askerim ıraka girilirse gerçek silah ve rakiplerle oynarım zaten sen merak etme.oyun tavsiyesinede açıgımdır fps olsun ama...
Oh be! en sonunda kafa dengi birini bulduk ya! Ölsemde, hadshot olsamda gamyemem yani. Bu arada Şu Unreal Tournament 2003 ün duraksamasını nasıl keseriz. grafikleri düşürdüm, 16bit yaptım. detayı sonuna kadar indirdim yinede duraksaa var
ram 256MB e.kart 32mb TNT2 M64
Bunu hızlandırma yolunu biliyorsan ve cevaplarsan sevinirim... İyi akşamlar...
ya cdde sorun vardrı yada cdromdan.bendede oluyodur bizim mahallede bi ufaklıktan orjinalini aldım ödünç yada kesik diyelim şuna :)) babalar gibi çalıştı...
ya cdde sorun vardrı yada cdromdan.bendede oluyodur bizim mahallede bi ufaklıktan orjinalini aldım ödünç yada kesik diyelim şuna :)) babalar gibi çalıştı...
yaw cd siz çalıştırıyorum. hdd 180GB Quantum SCS-I şimdi sanırım bunun yavaş gelmemesi lazım
tamamdır hocam hdd ne laf yokta orjinal cdden yükleyince bende sorun falan kalmamıştı.başka bişeye de kafa yormadıgım için bi çözüm öneremiyorum sana kusura bakma aman aman sakın ha...
senin e. kartın geforce falan mı? bizim arkadaşta P4 1700, 256MB ram, Geforce 2 MX, yine duraksamalıydı. Ama daha geliştirme aşamasında olan sürümdü. belkide o yüzdendir.
p4 1.6 geforce 4 ti 4600
e bide utanmadan duraksama yapsaydı
arkadaşlar ben oyunu bitirdim ilk bölümde merdivenlerin altında bir adam var onunla konuşup sniper i alıyorsunuz ve benzin istasyonundaki adamları haklıyorsunuz. NOT:oyun ilk başta bendede açılmadı ama oyunu kurduğunuzda başlat menüsünden oyunun linkine tıklayın o adreste patch dosyası var onu indirin ve yükleyin açılacaktır.
Konuşmayı hangi tuştan yapacağım bir fikri olan?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme