Şimdi Ara

Sniper: Ghost Warrior [ÇIKTI] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
0
Favori
46.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. bölümde sniper olayından çıkıp makinelilerle ilerliyoruz ve oyun hakkındaki tüm düşncelerimi değiştirdi bu olay. sniper bölümleri gayet güzelken çatışma bölümleri çok gereksiz ve dandik ötesi olmuş. umarım oyun böyle devam etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

3. bölümde sniper olayından çıkıp makinelilerle ilerliyoruz ve oyun hakkındaki tüm düşncelerimi değiştirdi bu olay. sniper bölümleri gayet güzelken çatışma bölümleri çok gereksiz ve dandik ötesi olmuş. umarım oyun böyle devam etmez.

Aynen hocam oralar benim de pek hoşuma gitmedi.
  • Şu ilk bölümde. 2. Adamı öldürdükten sonra gitmemiz gereken yere gidemiyorum bir türlü...
  • Otomatik silahları hiç beğenmedim onun dışında fena değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mmEN.s3

Arkadaşlar Shadows ayarını High'a alıyorum OK diyorum oyun restart atıyor uyarı gelip OK dedikten sonra tekrar oyuna giriyorum Shadows ayarı tekrar Normal'e dönüyor. Sizdede aynımı?

Oyunun kurulu olduğu yerde game/out/settings/video.scr dosyasını silmeyi dene..
  • Oyun 10 saniyeliğine ara ara donuyor bende...
  • Delta takımı ile olan görevler berbat ötesi olmuş. Sadece Sniper ile oynayabilsek çok daha iyi olurmuş açıkçası. Bu arada oyunu bitirdim ama sonu oldukça kötü olmuş bana göre, malum şahısı uzaktan indirdikten sonra The End yazıyor o kadar. Ama bir City oyunu olmasına karşın insanı eğlendiriyor en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xerias -- 25 Haziran 2010; 23:32:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

quote:

3. bölümde sniper olayından çıkıp makinelilerle ilerliyoruz ve oyun hakkındaki tüm düşncelerimi değiştirdi bu olay. sniper bölümleri gayet güzelken çatışma bölümleri çok gereksiz ve dandik ötesi olmuş. umarım oyun böyle devam etmez.

Aynen hocam oralar benim de pek hoşuma gitmedi.

• quote:

adamlar sırf sniper yapsaydı bu seferde derdiniz "offf sıkıyor bir süre sonra" diyeceğiniz bu....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real-Gamer

quote:

adamlar sırf sniper yapsaydı bu seferde derdiniz "offf sıkıyor bir süre sonra" diyeceğiniz bu....

Ne alaka ? FPS oynayıp ''hiç arabalarla yarışmıyoruz'' diyen gördün mü ? Sniper oyununda da sniper olarak ilerlemek ister insanlar haliyle.City MW2'den bildiğin aşırmış o çatışma sahnelerini,kapı kırıp girmeler,farklı takımlarla ilermeler ....Oyunda konu yok,görevler zaten pırt.Vuruş hissi de otomatik silahlarla iğrenç ötesi.Açıkçası ben beklediğimi bulamadım.Çok daha iyisini rahatlıkla yapabilirmiş City , bakalım 2. çıkarsa onda artık.

• oyun harbi güzele benziyor denemeye değer.
  • daha singleplayerda oynamadım fakat tunngle ile multiplayerı güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamteam

daha singleplayerda oynamadım fakat tunngle ile multiplayerı güzel

Aynen bencede iyi.

Yalnız bazı maplerde fps 25'e falan düşüyor.

Tabii zoom çekince yine 50-55lere çıkıyor ama saçma yani abi 20 fps nere 50 fps nere.Azıcık tutarlı olur insan.

Birde tdm'de takımlarda 4'ten fazla insan varsa zevkli olmuyor.Hele birde karambol mapler varki adamın nereye pusuduğunu ne kadar bakarsanız bakın göremiyorsunuz.Aslında bi kill cam falan olsaydı.Adam pusuduğu yerden tek atıştan sonra başka yere geçmek zorunda kalırdı.

Daha iyi olurdu yani.
  • Tunngle'de Hamachi gibimi ? Yani ağ kurma/ağa girme gibimi ?
    Bugün buradan 4 arkadaş Hamachiden 2 vs 2 oynadık,güzel multiplayerı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihmercan

Şu ilk bölümde. 2. Adamı öldürdükten sonra gitmemiz gereken yere gidemiyorum bir türlü...

yardım edebilecek var mı acaba? geçemiyorum diğer tarafa
  • quote:

quote:

Şu ilk bölümde. 2. Adamı öldürdükten sonra gitmemiz gereken yere gidemiyorum bir türlü...

yardım edebilecek var mı acaba? geçemiyorum diğer tarafa

Dostum generali indirme görevi diyorsun sanırım hani orada başarısız oluyor görev.Orada 6 ya basıp oradaki ağaç dalına fırlatacan kancayı.Sonra da aşağıya inecen.
  • valla modern warfare 2 ve bad company 2 den sonra sarmaz, o kaliteye yaklaşmaz diyorum ama oynayan da baya kişi var gibi. değer mi sizce arkadaşlar, edineyim mi oyunu?
  • şu anda açık hamachi ağı varmı ? varsa verirmisiniz 2 kişiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mmEN.s3

Arkadaşlar, gelin Hamachi ile LAN'dan beraber oynayalım.

Ağ Kimliği: S:GW
    Parola: 123

Buraya gelin.Bugün 4 kişi oynadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper_tol

valla modern warfare 2 ve bad company 2 den sonra sarmaz, o kaliteye yaklaşmaz diyorum ama oynayan da baya kişi var gibi. değer mi sizce arkadaşlar, edineyim mi oyunu?

Tabii ki onlar kadar kaliteli değil bu oyun. Büyük yapımlar onlar. Bu oyun sadece öylesine boş zamanda oynanabilecek derecede bir oyun olabilir. Harala gürele taramalılarla daldığımız sahnelerdeki inanılmaz dandiklik dışında oyun kötü değil bence.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.