Şimdi Ara

Sniper Elite de Nefes Nasıl Tutulur (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
12.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • orada katedralin kulesinde yerini alıp ajanla okeyleşene kadar kimseyi vurmamaya çalışacan mecburen 1-2 kişi vuruyon ama onlardıda susturuculu ile silent kill yapacan. başlar başlamaz karşındaki nöbetciyi sessizce gebertip duvardaki delikten geçip nöbetcilerin arasından geçip katedrale gir ve kuleye çık
    quote:

Orjinalden alıntı: tortor

takıldığım yeri geçtim ama The French Cathedral bölümünün başında takıldım gene.başlıyoruz bölüme ateş açınca alarm verliyor araya bir demo giriyor demodan 2-3 sn sonra görev başarısız oluyor.sessizde gidemiyorum hemen görüyolar beni.bu bölümde nasıl bir taktik uygulamalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WPL -- 27 Aralık 2005 15:54:25 >
  • mission failed diyor birde OSS ınformant killed yazıyor oyunun baışında uyuz oldum ya
  • alarm çalışınca mission failed oluyor alarmı çalıştırmadan kuledeki yerini alman lazım sonra ajan saklandığı yerden çıkınca kamyon gelene kadar onu kuleden karuyacaksın sonra kamyon gelip ajanı alacak bu seferde bölgeyi terk edene kadar kamyonu koruyacaksın sonra kendin kaçacaksın bölgeden
  • Kimseyi vurmiican kardeş sizin ajan içerde çaktırmadan kulenin tepesine çıkıp sizin ajana sinyal vercen sonra ajan kaçarken sende onu kuleden koriicaksın.Duvarda bi yarık var oradan katedrale girince hemen karşındaki binaya gir merdivenlerden en yukarı çık.Orada aynayla haber veriyo öbür ajana sonra koruyosun ajanı.
  • ilk önce delikten geçmene gerek yok hemen oyunun başladığı yerin arkasındaki binadan içeri geçiş var(bu dönüşteki yer aslında) neyse ordan birkaç kere dene öğren ordan içeri girince kimseyi yalnızca koş ve kulenin tepesine ulaş ordan aşağıya bak kamyon yanaşacak ve ajanın onunla kaçacak sen bu arada aşagğıdaki askerlerin işini bitireceksin kamyon gidecek ve bölümü geçmiş sayılırsın
  • arkadaşlar bölümün adı recover the v2 tech bu bölümün the schloss denen bir alt bölümü var kamyon koruma ve karşıdan tank geliyor kısacası geçemedim geçen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  • Yaw hani şu geniş bi arazide başlayan bölüm varya hani 2 tane saatli bomba kuruyoz.Ben oraya gelmiştim bugün devam edyim dedim bide baktım save yok.Var da extracting the agent bölümünü gösteriyo.Meğer save yapmayı unutmuşum.O günde bayağı bi savesiz ilerlemiştim e save yapmayı da unutunca.O kadar emek boşa gitti.Neyse yarın son yazılım var ondan sonra bol bol oynarım zaten.Öf yaaaaaaaaaaaaaaaa.Ben şimdi bi daha mı çekicem o kadar tripware grenade yi
  • geniş arazisw oynuyorum mission failed diyor
  • arkadaşlar birisi bana şu kamera ayarını sölesin . hiç sevmiyorum elemanımı tepeden görerek oynamaktan. kendi karakterimi görmek istemiyorum. onun gözlerinden görmek istiyorum oyunu. zoom dışında da ?
  • orayı nasıl geçtin peki ?

quote:

Orijinalden alıntı: tortor

gene takıldım :) İnfiltrate the Squane bölümündeyim.objective 1 ve 2 yi yaptım ama 3 gelince takıldım.haritada gösterdiğim yere gidiyorum bekliyorum bişey olmuyor.bi eleman var elinde silah bizden biri heralde yanında duruyorum.ne yapmam gerekiyor.
  • Arkadaşlar ben tam tamına 305 m :D vurdum :D
  • 305 m den daha fazla vuran varsa fotosunu koysun :D
  • Dostum 2005 konusunu hortlatmışsın helal valla. Senden önceki son mesaja baksana
  • quote:

Orijinalden alıntı: megaoyun

Evet arkadaşlar deneyimlerim eşliğinde bi kaç püf nokta söylemek istiorum.Örneğin extract the agent in 2. yerinde çok sessiz gitmeyi denedim (ama bölümü bitirmek 45 dakikamı aldı o başka )ve işe yaradı.Hep yere yatarak ve en az hızda ilerledim.Sonra haritada sniping noktalarına gidip adam öldürdüm hiç alçak bulduğum bi yerden öyle sap gibi ateş etmedim.Bu arada sound masking olayını kullanmak manyak işe yarıyor.Kesinlikle ateş ettiğinizi duyamıyolar.Peki bu olay nedir diicek olursanız anlatiim.Örneğin bi adamı vurcaksınız ama diğer adamların da bunu duymasından şüpheleniyosunuz o zaman (eğer varsa) top atışlarını bekleyin ve toplar patlamaya başladığında ateş edin böylece atış sesini duyamayacaklar.İşte bu yöntemler sayesinde dediğim bölümü hiç farkedilmeden bitirdim.(Ve hiç save yapmadan).Eğer ben sabırlıyım diyosanız kesinlikle bunları yapın yoksa bu oyundan zevk alamazsınız.

Bu arada kendi rekorumu kırdım. 152 metreden headshot nası ama.Assasinate bormann bölümünün ikinci kısmında hani savaş açıyolar birbirlerine ya.Biz de o sırada yan yatmış kamyonun yanında duruyoruz.İşte orada şatonun sol tarafında uzakta tank var oraya dürbünle bakın ve adamları göreceksiniz.O adamlardan birine güzel bi atışla isabet edebilirseniz 140 metrenin üzerinde bir mesafeden headshot yapmış olursunuz.

İyi oyunlar.

Asıl zevk zaten sessiz, dikkatli, taktiksel oynayınca çıkıyor :) CoD gibi oyunlada paldır küldür yüzlerce adam öldürmeye, kargaşaya alışmış olanlar zorlanacaktır. Bu arada sniper elite kadar zevk veren bu tip bir oyun daha oynamadım

Ayrıca hava alanında bir bölüm var. Kuleye çıkıp piste, ormana doğru baktığınızda uçaksavarı kullanan asker var ama aşırı uzakta. Onu vurmak için dürbünün en alt kısmına denk getirmelisiniz. Tutturursanız o kurşunun gidişi baya uzun sürüyor ve çat! 1000+ metre!

Edit: Horta alet olmuşuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 3 Mart 2011; 2:11:12 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.