Şimdi Ara

sneijder: sahada yürüyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şampiyonlar Ligi'yle Türkiye Ligi'ni kıyaslayan Wesley Sneijder, "Şampiyonlar Ligi maçlarında rakiplerin 10 kilometre fazla koştuğunu düşünürseniz, neden kaybettiğimiz basit bir şekilde ortaya çıkar. Bugün zirveye oynayan takımlar en az 120 biz ise 110 kilometre koşuyoruz. Sahada deyim yerindeyse yürüyoruz. Üst düzey bir takım değiliz. Almanya ve İspanya seviyesinde kesinlikle değiliz. Bu duruma herkes alışsın. Her gelen teknik direktör sistemi değiştiriyor" dedi.

Kendisiyle ilgili de eleştirilerde bulunan Hollandalı oyuncu, "Şu andaki performansım eskisiyle karşılaştırılamaz. O zamanlar gerçek bir 10 numaraydım. Şimdi bir koşuyorum, bir yürüyorum. Çünkü hocam benden defansif açıdan takımın yardımıma ihtiyacı olduğunu söylüyor" ifadelerini kullandı.

Kendilerinin üst sınıf bir takım olmadıklarını dile getiren Sneijder, "Gençlere yatırım yapmak çok önemli. Bunu Türkiye'de de görebiliyorum. Galatasaray herkesi analiz ediyor. Daha iyi seviyelere gelmek için istatistiklere önem veriyorlar. Bu duruma herkes alışsın" diye konuştu.

Kaynak medyaspor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçekler...
  • Bahane arama aslanım efsane olmaya geldim diyen adamsın, şimdi yerim dar demeye başlamışsın,üst sınıf bi takım değiliz filan diyorsun, o zaman neden geldin GS ye. efsane öyle ona buna şikayet ederek olunmaz. Seni geldğinde Hagi ile kıyaslayanlar vardı, hayal kırıklığısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Bahane arama aslanım efsane olmaya geldim diyen adamsın, şimdi yerim dar demeye başlamışsın,üst sınıf bi takım değiliz filan diyorsun, o zaman neden geldin GS ye. efsane öyle ona buna şikayet ederek olunmaz. Seni geldğinde Hagi ile kıyaslayanlar vardı, hayal kırıklığısın.

KAZIĞA OTURTALIM!!1!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

quote:

Bahane arama aslanım efsane olmaya geldim diyen adamsın, şimdi yerim dar demeye başlamışsın,üst sınıf bi takım değiliz filan diyorsun, o zaman neden geldin GS ye. efsane öyle ona buna şikayet ederek olunmaz. Seni geldğinde Hagi ile kıyaslayanlar vardı, hayal kırıklığısın.

KAZIĞA OTURTALIM!!1!!

Feci saçmalamışsın adam haklı efsaneler ağlamaz
  • quote:

Bulutların üstünde gezmeyin. Üst sınıf bir takım değiliz tabiki. Orta büyüklükte bir takımız. Önce nerede durduğunu bilmek önemli. Sneijder doğru konuşmuş, yerden göğe kadar haklı. Ancak bu demek değil ki üst sınıf takımlara karşı başa baş mücadele edemeyeceğiz, yada onları yenemeyeceğiz. Orta sınıf takım olunca üst sınıf takımı yenme yada 6-0 gibi sonuçlarla ka
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

quote:

KAZIĞA OTURTALIM!!1!!

GS nin 70 milyon tl sine malolmuş bi oyuncu eğer GS ye gelirken " Efsane olmaya geldim, GS çok büyük bi klüp..." deyipte 1 sene sonra üst düzey bi takım değil diyorsa bunun adı çevir kazı yanmasındır. Bu forumda herkesin aldığı para, maliyeti konuşuldu bende 70 milyonumuzu veridğimiz adamın performansını taraftar olarak eleştiriyorsam bu da benim en doğal hakkımdır. Hele hele Avrupa da teneke bağlıyorsa GS ye, kimse bana gelip de "adam haklı abi" demesin, biz Sniejder i transfer ederken çağ atlatması için aldık, Hamit gibi durum tespiti yapsın diye değil. Kaldı ki Hamit efendi de yok şöyle oynuyoruz yok böyle oynuyoruz demesini biliyoda, neden hiç bunları uygulayamıyor, neden o zaman Madrid onu bıraktı diye sorarlar adama? Alex Fener de oynarken acaba Alex yürüyor koşmuyor diye eleştiren oldu mu? Adam işini yaptığı sürece kimse eleştirmez, eğer acıtıyorsa yazdıklarım bloklayın geçin kardeşim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mancini = Aykut Kocaman
    11 yıl önce açıldı
    Halısaha da defans
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adam haklı ama bizdede dünya kupasındaki kadar koşsun bi zahmet en azından önemli maçlarda .

dünya kupasında en çok koşan oyuncuydu

daha dinamik olmamız lazım. milli takım bile aynı yarım devre oynayabildik anca yüksek tempoda.

tempomuzu yükseltmeliyiz.10 km altında koşanı yedek bırakıcaksın 90dk da defans olsa bile .gidip hücuma destek vereceksin hızlıca dönen topları alcaksın. 11km altı koşanı maç primi bile vermiycen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

adam haklı ama bizdede dünya kupasındaki kadar koşsun bi zahmet en azından önemli maçlarda .

dünya kupasında en çok koşan oyuncuydu

daha dinamik olmamız lazım. milli takım bile aynı yarım devre oynayabildik anca yüksek tempoda.

tempomuzu yükseltmeliyiz.10 km altında koşanı yedek bırakıcaksın 90dk da defans olsa bile .gidip hücuma destek vereceksin hızlıca dönen topları alcaksın. 11km altı koşanı maç primi bile vermiycen.

Haklıysa yarın teknik direktör olarak işe başlasın, hayret edersin. O kadar para sayıcaz sonra çıkıp adam GS zaten kötü bu takımdan bi cacık olmaz diyecek, e o zaman neden geldin hacı GS ye, durum tespiti yapmak için geldiysen bizde zaten Hamit bunları söylüyordu yıllardır? Her seferinde adam haklı diyoruzda ne oluyor? Biri Madrid den gelmiş, biri İnter den eğer bunları söylemeye hakları varsa Sabri nin hepsinden daha çok hakkı var, o neden kadro dışı kaldı açıklasın bakalım Sniejder? Sizin Ego diye bilidğiniz budur işte, arkanda büyük bi CV bırakıp başarısız olan GS yi bu günde yerin dibine vurup sorumluluk almaktan yırtmanın yollarını aramak. Ben bu takımda bi tane efsane izledim, o da zaten görüp görebileceğim en büyük başarıyı yaşattı bana, Sniejder in vazifeside bu, 10 numarayı taşıyorsa bunun ne anlama geldiğini bilecek, ondan önce o formayı Metin Oktay, Hagi giydi, bi kere bile duymadım, okumadım GS nin ezikleri oynadığını.

• Adam konuşmuş, bu koşu olayı çok bariz bir şey zaten Türkiye'de, her bilinçli spor izleyici görebilir.
  • Kendini dev aynasinda gorenlere tokat gibi cevap vermis, kimse kimseyi kandirmasin Sneijderin bahsettigi Madrid Barca Munich Chelsea seviyelerinde degiliz, onlarla mac yaptigimizda belki yeneriz ama o citada degiliz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sneijder sonuna kadar haklı. Geldiğinden beri ben hızlı oynamak istiyorum, sağımda solumda bana destek olacak benim oyun tarzıma uygun oyuncu yok demeye çalışıyor. Benden ekstra işler bekleniyor, özellikle defansa gidip yardım etmem. Böyle olunca esas gücümü gösteremiyorum diyor açık açık. Bunu insanları üzmeden, moral bozmadan üstü kapalı anlatmaya çalışıyor ama bazıları her otu ezbere yorumladığı için bunu anlayacak kapasiteleri yok maalesef.

Hollanda maçlarını Sneijder bize geldiğinden beri kaçırmıyorum. Canlı izlemesem bile tekrarlarına veya özetlerine bakıyorum. Sneijder orada çok çok farklı oynuyor. Tek paslarla hızlı şekilde oynuyor, yerini yadırgamıyor, her attığı pası en iyi şekilde değerlendiriyorlar. Bizim burada pas atıyor, içeri kaçıyor, pas attığı adam topu 20 saniye tutup geriye pas atıyor. Top istiyor çoğu zaman alamıyor. Geriye gelip top alıyor, defanstan top çıkartıyor. Ondan sonra bu adamdan Hagi olmasını bekliyorsunuz. Hagi'nin önünde arkasında, sağında solunda oynayan adamlara bakın, bir de Sneijder'in yanındaki adamlara bakın. Şu takımda Hagi olsaydı emin olun çoğu maçta futbolcularla saha içinde kavga yapardı. O yüzden Sneijder'in kıymetini bilin. Ben hala bizde olduğuna inanamıyorum ama bazıları sırf bizde oynuyor diye adamı sıradanlaştırmaya çalışıyor, çok garipsiniz.

• napsın adam 4 sene önce eto yla oynuyordu şimdi burakla oynuyor
    geçen sezon realden 6 yedik bu sene arsenalden 4 yedik kendi liginde kötü durumda olan dortmuntdan 4 er yedik çıkıp ne desin o takımların o liglerin seviyesinde olmadığımız çok bariz açık.
    sürekli değişen sistemler konusunda da haklı mancini maçın içinde bile kağıt gönderip sistemi değişiyordu bırak 2 maç üst üste aynı kadro aynı sistemle çıkmayı.. prandelli de aynı şeyi yapıyor bir bakıyorsun takım 3-5-2 sneijder defans önü bi bakıyorsun 4-3-3 sol açık oynuyor bi bakıyorsun 4-4-1-1 forvet arkası oynuyor yine de sneijder elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor
  • Adam doğruları söylemiş, vay efendim niye böyle konuşuyor diye laf ediyoruz birde. Ona kaldı arkadaşım konuşmak, ona kaldı bunun yorumunu yapmak. Sahada tek mücadele elen bende olsam bende ruhsuzluktan şikayet ederim.
  • sneijder in attığı golleri bende atarım diyene laf anlatmaya kalkmışlar

4. tercih gs de onu istemeyen terim tekmeyi yiyp kovuldu gs den.bütün dertleri bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

sneijder in attığı golleri bende atarım diyene laf anlatmaya kalkmışlar

4. tercih gs de onu istemeyen terim tekmeyi yiyp kovuldu gs den.bütün dertleri bu

Geriye yaslanıp gel bana gol atan diyen FB ye 8 tane şut çeksem, Volkan gibi hantal bi kaleciye elbet bende 1 tane olsun atardım dedim bu biir.

ikiii, Sniejder transferi için önce şunu:

Sonrada şunu izle:http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=s2BwB32X4sM#t=391

Sniejder ne kadar büyük bi camiaya geldiğinden haberi yok, Terim i gönderen Aysal nerde şimdi? Tabii bunlar önemli değil, nasıl olsa FB lilerle laf dalaşına girmek için "yıldız" transfer etti ya, önemli olan bu sizin için.

• quote:

quote:

Geriye yaslanıp gel bana gol atan diyen FB ye 8 tane şut çeksem, Volkan gibi hantal bi kaleciye elbet bende 1 tane olsun atardım dedim bu biir.

Sonrada şunu izle:http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=s2BwB32X4sM#t=391

Sniejder ne kadar büyük bi camiaya geldiğinden haberi yok, Terim i gönderen Aysal nerde şimdi? Tabii bunlar önemli değil, nasıl olsa FB lilerle laf dalaşına girmek için "yıldız" transfer etti ya, önemli olan bu sizin için.

büyük başkan aysal tekmeyi vurduğu gibi kapının önüne koydu terimi, az kaldı tüpçüde koyacak kapının önüne

git terim hocana, hocam bende sneijder gibi uzaktan gol atıyorum de belli bir komisyon karşılığı senide aldırır bir yerlere

• quote:

quote:

quote:

büyük başkan aysal tekmeyi vurduğu gibi kapının önüne koydu terimi, az kaldı tüpçüde koyacak kapının önüne

git terim hocana, hocam bende sneijder gibi uzaktan gol atıyorum de belli bir komisyon karşılığı senide aldırır bir yerlere

Nerde büyük başkanın şuan?

Sniejderin milli takımda yaptığı koşu mesafesini neden GS de göremiyoruz?
    Hollanda Milli Takımı'nda oynadığı kadar koşuyor mu acaba? O milli takımında adam kovalan, basan, pres yapan Snijder Galatasaray'da sadece ayağına top geldiğinde oynuyor. Bunları da düşünmek lazım konuşurken, yoksa birisi çıkar böyle yüzüne yüzüne vurur konuştuğuna pişman eder adamı 70 milyonluk Sniejder i böyle ince konularda GS yi kötülerken değilde bide Arsenal, Dortmund, hiç değilse Anderlet maçında görseydik, zira onun için tonla para saydık, yıldız diye getirdik

Hadi size ii forumlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hollanda Milli Takımı'nda oynadığı kadar koşuyor mu acaba? O milli takımında adam kovalan, basan, pres yapan Snijder Galatasaray'da sadece ayağına top geldiğinde oynuyor. Bunları da düşünmek lazım konuşurken, yoksa birisi çıkar böyle yüzüne yüzüne vurur konuştuğuna pişman eder adamı 70 milyonluk Sniejder i böyle ince konularda GS yi kötülerken değilde bide Arsenal, Dortmund, hiç değilse Anderlet maçında görseydik, zira onun için tonla para saydık, yıldız diye getirdik

Hadi size ii forumlar.

sneijder in attığı golleri atarım diyen adam kalkıp pişman ettim yazıyor

en azından halı sahada at birkaç gol videosunu ekle, aysalın kapı önüne koyduğu hocana ulaştıracağım söz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hadi size ii forumlar.

sneijder in attığı golleri atarım diyen adam kalkıp pişman ettim yazıyor

en azından halı sahada at birkaç gol videosunu ekle, aysalın kapı önüne koyduğu hocana ulaştıracağım söz

Şu açıklamasını okuyan GS nin 28 futbolcumuzun balansını bi kere daha yıktı Snijerder efendi, Ben oynuyorum siz çöpsünüz dedi. Sezon sonu bu mesajımı uplarsın, yüzün kalırsa, ya da Sniejdr in menegaeri devre arasında efsane olmaya gelen müşterisine yeni bi klüp bulmazsa. Haa unutmadan:

Madem amaç derbi maçında uzaktan gol atmak, al kanka sana gol

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.