Şimdi Ara

Sneijder’in golü Avrupa basınında.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hasanorhan

Hala gençlerbirliğini temiz yendiğini sanan gsli taraftarlar var

Evet temiz yendik masumiyet karinesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık ülke hangi takımdan tutarsan, avrupada şike olarak servis ediliyor.
  • Kaleci tüm gayretiyle topu kurtarmaya çalışıyor ama vuruş çok sert ve köşeye gidiyor kaleci uzansa da kurtarmıyor. Fenerbahçe medyası da tüm dünyada çalışıyor. Yazık böyle güzel gole ve Gs nin şampiyonluğuna gölge düşürmeye çalışıyorlar

• art niyet olduğuna karar vermişlermişmiş. kim karar vermiş?

"ahahaha, lan ölücem gülmekten. demba ba'nın yorumu üzerine spekülasyon olduğuna dair yapılmış haber. eşim ispanyolca biliyor bir miktar, çağırdım sordum ne demişler burada diye. teker teker yazıyorum bak:

1. yorum: tamamen saçmalık. bacak değiştirdiği için ulaşması zaten zor. top da kolunun uzanabileceği mesafeden uzak.

2. yorum (kısaca): kolunu uzatmış olsaydı güvenli düşemezdi. yine de şüpheli. (geri kalanı da ligin kalitesi ile ilgili, birkaç takım hariç bizim b ligimiz seviyesinde, kaleci kötü olabilir yüksek ihtimal filan diyor).

3. yorum: şampiyon olabilmek için barca'da casillas'ı mı aldı gibi bir şey demiş.

5. yorum (4 numara yok): bu yorum haberden bağımsız, casillas emekli olmalı diyor.

6. yorum: (demba ba'ya) hayal kırıklığın yüzünden başkalarını eleştiriyorsan bir hiçsin demiş bu adam da.

7. yorum: bu adam garip bulmuş pozisyonu, penaltı atarken ters köşeye gitmeyle filan karşılaştırmış.

8. yorum: kısa ve net, alakası yok demiş adam.

toplamda 7 yorum, birisi şüpheli diğeri ise olası bir durum ama yine de garip demiş. bir yorum alakasız konuyla. diğer 4 yorum ise bir problem yok demiş.

daha da diyeceğim bir şey yok zaten*"

kaynak ne? milliyet. şaşırdık mı? hayır

• hiç bir holiganlık, taraftarlık yapmadan bu konuya sadece 2 video koyarak yorum yapacağım...

BENFICA'nın FENERBAHÇE'ye attığı golde KALECİ VOLKAN refleks olarak aynı uçuşu ve aynı hamleyi yapıyor. VOLKAN' DA MI ŞİKE YAPTI?

CANER'in frikik golünde de rakip kaleci FENERBAHÇE'den para mı aldı?

Futbolu hayatında sokaktan, halı sahadan, bilgisayar başından başka bir yerde oynanamış adamlar SNEIJDER'in attığı golde kalecinin düştüğü durumu AN-LA-YA-MAZ-LAR!
    Tecrübeleri yetmez... Sizin tv başında gördüğünüz kale bile, gerçek bir stadyumda gözünüze çok devasa gelir. Kaldı ki, bazen kalecilerin uzandığı bazı küçük mesafeler size 10-20 cm gibi gelirken gerçekte 1 metreyi kadar bulur.

Yukarıda ki videoları izleyin... ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUP BİRDE ÖYLE YORUM YAPIN (Özellikle Fenerbahçeli arkadaşlar)

Herşeyi geçtim, FENERBAHÇELİ olmayan ve zaman zaman bu takımımıza antipati duyan biri olarak (yönetiminiz ve bazı futbolcularınızdan ötürü) FENERBAHÇE ye yapılan bunca baskı (Aziz Yıldırımın hapise atılması)
    bunca insafsızlık (SİLAHLI SALDIRI) ve bunca ayıp (EMRE ye yapılan saldırı) karşısında zaten bu sene ligin iptal edilmesi gerekirdi... HEPİMİZ İNSANIZ! BU ÜLKENİN İNSANIYIZ!

Bu konuda FENERBAHÇE ye ne kadar anti patimde olsa VİCDANIM BANA BUNLARI SÖYLÜYOR. bu benim kendi görüşüm.
    Ama konumuz sadece SNEIJDER'in golü ise ve BUNDA ŞİKE VAR DİYORSANIZ yukarıda ki videolar millete bukadar basit çamur atan şahsiyetsizlere hediyem olsun.

• 2-3 yıl önce şikeden hapse giren takımın taraftarları utanmadan bizi sorguluyor siz diyorsanız öyledir
  • herkes işkembeden sallamış yok volkan da benzer gol yemiş bilmem ne her maçı ve pozisyonu kendi içinde değerlendirin.. ispanyol taraflar bile art niyetli buluyor kaleciyi siz tutmuş şike haberleriyle ilgili yayın paylaşıyorsunuz sahada canlı canlı olay yaşanıyor.. kendi başkanınız demedimi cemaat aziz yıldırımdan 50 milyon dolar istedi diye adil yargılanma yok diye mahkeme süreci iptal olup yeniden yargılama başlamadımı ümit karan değil miydi eskişehirde oynarken trabzon maçında boş pozisyondaki arkadaşına pas vermeyip olası gole mani olan sonra mahkemede ben GS liyim o yüzden fenerbahçe şampiyon olmasın diye pası bilerek vermediğini itiraf eden siz hala tape bilmem ne geveliyorsunuz sahada canlı canlı şike yapılıyor hadi stancu nun pozisyonu nu geçtim futbol içinde açıklarsın maçın son dakikalarında gençlerin sol beki nin takım gs nin alanına yerleşmişken orta sahadan şut çekmesinin izahı yok daha yasinin elini kolunun sallayarak bi çok kez ceza sahasına inmesine önlem alınmamasından ve gençlerin hiç atağa çıkmaya istekli olmamasından bahsetmiyorum bile

• biz şike yaptıysak galatasaray için yaptık kendimiz için yapmadık öyle saçma şey olur mu?
  • Böyle bir sklandal olamaz, dünyaya rezil olduk.
    Galatasaray şampiyon olsa şampiyonluğu yok hükmünde sayılmalı, geçmiş 5 şampiyonluğu ve 2 avrupa kupası iptal edilmeli, galatasaray adası yunanlılara verilmeli, florya avm yapılmalıdır.
  • Farz edelim adam şike yapti.Topa hic atlamaz zaten ters ayakta kalmis.Oylece durur adam
    Niye bilerek yiyecegi golu atlayip eline cekerek belli etsin.

• Şu pozisyon ilk haftalarda olsa kaleci hatası olacaktı, şimdi Galatarasay şike yaptı oluyor. Eski maçları izlerseniz o kaleci zaten kötü...
  • ingiliz gazeteside anket yapmış şike varmı diye %80 evet denmiş gerçi GS nin uefa kupası var hem aziz yıldırım hapis yatmıştı dimi çok pardon...

http://m.haberler.com/ingilizler-ferhat-in-golunu-anket-yapti-7321518-haberi/

• quote:

Orijinalden alıntı: carloska

ingiliz gazeteside anket yapmış şike varmı diye %80 evet denmiş gerçi GS nin uefa kupası var hem aziz yıldırım hapis yatmıştı dimi çok pardon...

http://m.haberler.com/ingilizler-ferhat-in-golunu-anket-yapti-7321518-haberi/

sabahtan beri şu linki fenerliler'de görüyorum ingilizler mi demiş siz mi orası tartışılır.
  • doğru ispanya ingiltere her yerde anketlere biz evet dedik

• Walla gençler şu açıklamayı maçtan önce Aziz Yıldırım yapsaydı birde üstüne kaleci böyle bir gol yeseydi ne olurdu tahmin edemiyorum...Ama pardon sizin Uefa kupanız var ha birde 1911 yılında feneri 7-0 yenmiştiniz..Oğlum o değilde hiç kırmızı kart görmeden sezonu bitircelsiniz lenn iyisiniz hadi..

• Adamin gunahini almiyan lan snieder cok sert vurdu elini uzatsa adamin eli kopardi 😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • topta çamur varsa, eldivenlerde yeniyse...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bu golü yedi tamam ama aynı maçta melo ya kırmızı kart verilmiyor,bu kaleci üstüne gelen topu ıskalıyor ve yasin bomboş kale ile karşı karşıya kalıyor,sonra stancu'nun son dakika sinana verdiği pas,sonra umutun karşı karşıya kalması(oyuncuların nasıl kaçtığını herkes gördü)

Tabi canım bunların hepsi tesadüf zaten,şike olabilir mi?aaa söylemeyin öyle Gs melek bi kere melek asla yapmazlar öyle şeyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam analiz yapmış, karşı tezi olan varsa konuşsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Benim anlam veremediğim, herkes neden işine geldiği gibi davranıyor ? Bu tarz pozisyonların defalarca örneklerini herkes gösterdi.

Kaleci terste yakalanıyor, zaten yetişme imkanı kalmadığında elini çekmiş.

Bunu farklı görüp şike veya farklı bir durum savunulacaksa binlerce şaibeli durum ortaya çıkar. Tartışmak isteyenlerde sadece '' şike var '' tarzında yazıp susuyor...

O zaman buna benzer tüm örnek kaleci pozisyonlarında şaibe var demek oluyor.

Maçtan önce ılhan bey o açıklamaları yapmasa kimse bir şey demeyecek tı hocam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.