|
Bildirim

|
Rekorlar kırması çok da önemli değil. O rekor kırdığı puanlamalara ulaştığı performansı stabil olarak ne kadar sürdürebildiği önemli bizim için.
İşlemci sallıyorum performans testlerinde %100'de çalışıyor ama kullanıcı kullandığı senaryoda işletim sistemi performansı: - Telefon geçişlerinin akıcı olması - Donma kasma olmaması - Telefonu yeniden başlattığında açılırken arka planın geç ve uygulama simgelerinin geç yüklenmemesi - Kullanım sırasında anlık takılmaların olmaması Uygulamaları kullanırken: - Oyunlardaki akıcılığın bozulmaması - Uygulamalarda da aynı şekilde her menüsünde sekmesinde akıcı olarak takılmadan kullanılması Gibi durumlarda normalde rekorlar kıran işlemcimiz %80'de çalışıyor. Birde bu %80 stabil olmuyor. Isınma veya işletim sistemi optimizasyon sorunları vs... ne derseniz diyin netice de telefonun tam performansından yararlanamıyoruz. Velhasıl bu testlere çok fazla takılmayın. Bu testler telefondan telefona işletim sisteminin sürümünden sürümüne değişmekte. Son kullanıcı olarak telefon bazlı incelemeler ve bununla beraber yapılan test sonuçları daha önemli. Sizi bilmem ama benim bu antutu test sonuçlarını yakalayan bir telefonum olmadı. İşlemci aynı bellek miktarları aynı ama bizdeki sonuçlar çok altında çıkıyor. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erknb34 -- 16 Ağustos 2026; 16:25:14 > |
|