Şimdi Ara

SNAPCHAT GÖNDERİLENLERİ KAYIT ETME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kız arkadaşımın snapi telefonumda kayıtlı, ben onun gönderdiği verileri kaydetmek istiyorum. Sanırım yakın bi arkadaşımla ilişkisi var. Ona neler gönderiyor öğrenmem lazım. Bunu nasıl yapabilirim

• güzel

Edit: kız arkadaşın sana bunu söylemiyosa nasıl bi ilişkiniz var merak ettim saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eru desu -- 5 Kasım 2014; 0:46:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snapchat in olayı zaten anlık olması. Yani 3 saniye 5 saniye gördün gördün. Tekrar görme şansın yok. Fotoğrafı screenshot yapma imkanın var ama bu durumda da karşıya mesaj gidiyor. Ayrıca kız arkadaşına gelen "snap"e bakarsan kız arkadaşın bunu göremez ve görmediği bir şey yüzünden onu yargılayamazsın. Bu konu derin ve yeri burası değil. Neyse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RexBrave

Snapchat in olayı zaten anlık olması. Yani 3 saniye 5 saniye gördün gördün. Tekrar görme şansın yok. Fotoğrafı screenshot yapma imkanın var ama bu durumda da karşıya mesaj gidiyor. Ayrıca kız arkadaşına gelen "snap"e bakarsan kız arkadaşın bunu göremez ve görmediği bir şey yüzünden onu yargılayamazsın. Bu konu derin ve yeri burası değil. Neyse...

Ben onun yolladığını görmek istiyorum. Sen anlamadın sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunechi

quote:

Orijinalden alıntı: RexBrave

Snapchat in olayı zaten anlık olması. Yani 3 saniye 5 saniye gördün gördün. Tekrar görme şansın yok. Fotoğrafı screenshot yapma imkanın var ama bu durumda da karşıya mesaj gidiyor. Ayrıca kız arkadaşına gelen "snap"e bakarsan kız arkadaşın bunu göremez ve görmediği bir şey yüzünden onu yargılayamazsın. Bu konu derin ve yeri burası değil. Neyse...

Ben onun yolladığını görmek istiyorum. Sen anlamadın sanırım

Telefonuna kaydediliyor olabilir. Ama ben o seçeneği kaldırdım, çektiğim fotoğraf resim, video gittiği yerde kalıyor. Ben kaydını almıyorum. Snapchat belki kaydını alıyordur ama benim bilgim bu kadarla sınırlı. Yardımcı olamadığım için kusura bakmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone geçici kayıt
    4 yıl önce açıldı
    BAŞVURU KONTROL VE ÖNİZLEME
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.