Şimdi Ara

Sn.Serdal Adalı'ya mektup

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Haber1903te Fuat ÇİMEN'in yazısı. Adam harbi dobra dobra yazmış. içimden paylaşma isteği geldi.


    Sn. Serdal Adalı,
    Henüz kesin açıklamanız olmasa da aday olursanız, Beşiktaş’ın bu zorlu döneminde sizi başkanlık makamına taşıyacak rüzgar çokça sizden yana görünüyor. Elinizi taşın altına sokacak cesaretinizin yanında, Beşiktaş için hapiste yattığınız günler ve sonrasında Beşiktaş’tan vazgeçmeyeşiniz bu rüzgarı kuvvetlendirmekte.

    İşin buraya kadarı gerçekten öğünç verici. Ancak adaylığınız belirginleşirken ortaya çıkan fotoğraf bir Beşiktaşlı olarak beni tedirgin etmekte. 2004’te şampiyonluğu satıp kaçan kadrolar sizin bu rüzgarınız altında iktidarı ele geçirme gayretkeşliğinde. Nasıl mı ? Sıkılmayacaksanız size biraz anlatayım.

    Örneğin Hüsnü Güreli ! O dönemin bilanço sihiribazı, Beşiktaşı denk bütçeye kavuşturan adam olarak cilalanan kişi... Milletimiz balık hafızalı ama yaşadığımız ve bugünlerin sorumlusu o 2004 yılında satılan şampiyonluk sonrası acı, fil hafızalı yaptı bizi. Sn. Hüsnü Güreli ‘nin size ve bu camiaya yanıtını vermesi gerekli bazı sorular var. O yanıtlayabilir ama onu asla temize çıkarmayacak sorular olduğunu o da bilmektedir.

    - FB hisselerinin halka arzını kim hazırladı ?
    - Hüsnü Güreli ya da yakınlarının bu arzda dahili nedir ?
    - 11 puan önde olduğumuz dönemde Ocak 2004 ayında arz edilecek hisselerin arzı neden 20 şubat 2004'e ertelendi ?
    - Halka arzdan önce 25 Ocak 2004'te samsun maçı tezgahı tesadüf mü ?
    - Devre arası yani febenin halka arzından önce vissel kobey'e satılan eldeki tek golcü İlhan Mansız'ın yerine kasada para olmasına rağmen neden transfer yapılmadı ?
    - 25 Nisan 2004 tarihinde sonrasında istifa gelen febe maçı sonrası Stadtan polis otosuyla kaçıp mağduru oynarken 500 mt ileride ki arabasına hiç birşey olmamışçasına binmiş midir ?

    Peki sadece o mu ?

    Değil elbette
    Peki amaç ne ?

    Sizinle yola çıkıp bir süre sonra sizi bir şekilde ekarte edip Hüsnü Güreli, kongre simsarı malum belediye başkanının başkan olacağı bir süreç.

    Nereden mi biliyorum ya da tahmin ediyorum ?

    1998 yılından bu yana kongrecilikle “kirlenmiş” bir Beşiktaşlı olarak deneyim ve itiraf...

    Komplo teorisi olmasın sakın ? diye bir soru gelebilir aklınıza. Buyrun anlatayım sizde araştırın soruşturun, emin olun örtüştüreceksiniz.
    Önce 2004 yılında bunu “emanetçi” aday ile denediler ve bize bir şans bırakmayıp bugün TFF zırhlısına binip Beşiktaş’tan kaçan bir başkana muhtaç ettiler. Sonra Murat Aksu’nun adaylığı sırasında belden aşağı vurmalarla Yıldırım Demirören’e muhalefet eden ama Murat Aksu’ya oy vermek konusunda siyasi tereddütler geçen önemli bir muhalefet kitlesini o “emanetçi” ile “aday olacak” diye marke ettiler. Sonunda o “emanetçi” son anda bilindik manevrasını yaptı, aday olmadı. Böylece bu oyların bir çoğunun Murat Aksu’ya gitmemesi sağlandı.

    Sn. Murat Aksu son listesini kongre eyyamı bazlı değil sorun çözücü teknokrat kadrolardan yapmasının en büyük nedeni bu kongre hokkabazlarına meydan vermemek ve Beşiktaş’ın sorunlarını çözmekti. Ama öyle olmadı ve eyyam geçen kongre de kazandı. Böylelikle çöküşe giden son dönem 2004 firarileri için kendilerine altın tepside sunulacak Beşiktaş beklentisiydi. Öyle de oldu !
    Ama rüzgar yine onların istediği gibi esmedi. Bu kez sizi “şike soruşturmasında” “transfer görüşmelerinden haberim yoktu” diyerek “savcının tanığı durumunda olan” sizi yarı yolda yalnız bırakan başkanın tutumu ve sizin duruşunuz Beşiktaşlının gözünden ve yüreğinden kaçmadı. Ve rüzgarı onların değil sizin lehinize çevirdi.
    Bu nedenle 2004 firarileri yeni bir plan yapmak zorunda kaldı. Yeni planları truva atı misali içeri girmek ve sonrasında en iyi bildikleri iş ekarte etmek yöntemiydi. Bu nedenle milleti balık hafızalı bilip kurtarıcı olarak Hüsnü Güreli size sunuluyordu.

    Ne yapılacağı ve nasıl olacağı konusunda elbette tercih sizin. Benim nacizane bir Beşiktaşlı kongre üyesi olarak görüşüm Hüsnü Güreli ve 2004 yılının baş firarilerinin listenizde olması halinde kendi payıma 1 oyum var ve oyu vermemek için salona gelmeyeceğim.

    “Senin oyun çok umrumdaydı” diyebilirsiniz belki. Ama benimki, yukarıda da belirttiğim kongrecilikle “kirlenmiş” Beşiktaşlılığımın daha fazla kirlenmemesi için kendimle ve Beşiktaşlılığımla yaptığım vicdan hesaplaşması. Bunun için düşüncelerimi ve görüşlerimi “açıkça” paylaştım. Tek dileğim ARTIK KİŞİLERİN DEĞİL BEŞİKTAŞIN KAZANMASI.

    Hepsi bu !

    Saygılarımla

    http://www.haber1903.com/futbol/snserdal-adaliya-mektup-makale,492.html







  • Beşiktaş adının geçtiği heryer bu eski toprakların lobi faaliyetleri ile yönetiliyor.Kimse bu sistemi bozamaz.Seba sonrası dönemde kongredeki adamlerı ile istedikleri kişiyi başa getirirler.Bizler ise 2004 sorgulamaya devam ederiz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.