Şimdi Ara

Smurf hesap kasıyorum 10da 10 yaparsam hangi rütbeden başlarım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler biriniz yardım etsin? Arkadaş legendary diyoda meraktan soruyom.

• 10 da 10 yaparsan supreme ihtimali bile var. Çünkü ben de smurf kastım bi tane ve 5. macımda karşıma LEM Supreme karışık geldi. Çünkü günde 2 win limiti var. Yani 3. maçında eskisi gibi karşına silverlar novalar değil de dmg kartal geliyor. Demem o ki artık smurf kasarken günde 2 win limitinden dolayı senin seviyeni ertesi güne daha yüksek olarak ayarlıyor ve karşına da yüksekler geliyor. 8 de 8 yaparsan 9. maçında karşına global gelme ihtimali bile var. Biraz karışık oldu ama derdimi anlatabilmişimdir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Candance

beyler biriniz yardım etsin? Arkadaş legendary diyoda meraktan soruyom.

LE ya da LEM olur üstü olmaz 12'de 12 ya da 13'te 13 civarında ise hemen supreme'e atlarsın.
  • K/D oranına da bağlı biraz.
  • 10 macda 10 yaparsan LEM olursun anca
  • LEM üstü olma ihtimalin yok. max lem
  • quote:

Bu arada normal rütben ne ? Benim asıl hesabım LEM. Var olan hesaplarımı sattığımdan indirimde yeni bir hesap aldım beraber girebiliriz maçlara 0'dan başlarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_North_Face -- 28 Aralık 2014; 20:30:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

quote:

Bu arada normal rütben ne ? Benim asıl hesabım LEM. Var olan hesaplarımı sattığımdan indirimde yeni bir hesap aldım beraber girebiliriz maçlara 0'dan başlarız.

Normal mg1.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10da10 yapmak sans isi oynamakla pek bi alakasi yok zaten LE'den sonra cok fazla hile var. Ama ortam olarak guzel dusuk rutbelerde ki kadar troll yok yenilsen bile zevk almis oluyorsun kendim icin soyluyorum tabii ve LE-LEM oynayan o kadar bot adam var ki adam MG gibi oynuyor ama rutbe LEM. 8de8 yapmistim ben 9.mac supreme-lem karisik gelince kaybettim kazansam en azindan LE garanti olurdu diyorum. Tum maclar solo girmistim solo girmenin zorluklarindan bahsetmeye gerek yok heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PUT THAT COOKIE DOWN NOW -- 28 Aralık 2014; 21:08:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.