Şimdi Ara

Smurf hesabım için önerileri bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EUWda 15 levele kadar getirdim hesabı 400 RP ile 16449 IP var 1 champ haricinde hiç harcamadım parayı hep freelerde takıldım şimdi aklımdakiler şunlar:
    1.Paraya kıyıp istediğim champleri alıp sürekli onları oynasamda win ratiommu yükselsin.
    2.Freelerde takılıp daha fazla champ tanımış alışkanlık edinmiş olup tecrübelenip 30 level olup champleri runeleri ve rune pagelerimi alsam.
    3.2.madde ile yine aynı şeyler fakat 20 leveldemi başlasam.

Varsa farklı öneriniz lütfen belirtin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyup52 -- 11 Aralık 2013; 20:30:04 >

• Bence 20'ye gelince rünleri vs tamamla o zamana kadar freelerde takıl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi dostum smurf oncelikle yan hesap gibi bisi yani zaten 30 level olan bir insanin actigi yan hesap oluyor. Sadece bilgilendirmek amaciyla soyledim.

Soruna gelirsek
    Oyunda zevk alarak oynayacagin ve etkili olan 25 en fazla 30 champion bulabilirsin. Bana gore tum hepsi eglenceli ama etkili degil malesef bazilari. Istersen bunlari kesfedip alabilirsin ama benim tavsiyem 2 tane rune page tamamlaman. Runelari tamamladiktan sonra kafana gore champion alabilirsin. Tabi bu sadece benim tavsiyemdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BetterNerfLuffy

Simdi dostum smurf oncelikle yan hesap gibi bisi yani zaten 30 level olan bir insanin actigi yan hesap oluyor. Sadece bilgilendirmek amaciyla soyledim.

Soruna gelirsek
    Oyunda zevk alarak oynayacagin ve etkili olan 25 en fazla 30 champion bulabilirsin. Bana gore tum hepsi eglenceli ama etkili degil malesef bazilari. Istersen bunlari kesfedip alabilirsin ama benim tavsiyem 2 tane rune page tamamlaman. Runelari tamamladiktan sonra kafana gore champion alabilirsin. Tabi bu sadece benim tavsiyemdir.

30 level hesabım var fakat EUWda değil.Ilk defa yan hesap açıp yükselttiğim için nasıl gitsem bilemedim.
  • @eyup52

ben tecrubeleneyim falan dedigin icin yok sandim kusura bakma

Dedigim gibi runelara yogunlas once bana kalirsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BetterNerfLuffy

@eyup52

ben tecrubeleneyim falan dedigin icin yok sandim kusura bakma

Dedigim gibi runelara yogunlas once bana kalirsa

Elimizin alışkın olmadığı champleri kullanmak manasında söyledim.Örneğin karmayı hiç oynamadım bir el alışkanlığım yok champ alırsam o tür freeler gelince oynamam direk aldığım champlere yönelirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jungle için nick önerileri?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.