Şimdi Ara

[SMSKDR][PS4] FİFA14 ONLİNE DÜNYA KUPASI VE ŞAMPİYONLAR LİGİ (TAMAMEN GÜNCEL) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
6
Favori
15.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca sen bu durumu zaten bana PSN'DE belirttin. Burada neden bahsediyorsun? Yani diyorsun ki L1+ X yüzünden yenildim.

Bu arada bundan sonra benzeri eleştirileri getirecek olan arkadaşlar varsa maç başlamadan önce bana desin ki "Bana öyle gol atma, bana şöyle gol atma. Bana böyle böyle gol at. Şöyle şöyle gol at"

Ben de ona göre oynayalım bari.. Lütfen bunları ukala birisinin söylediği laflar olarak görmeyin. Tskler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fennerbahce34

quote:

Orijinalden alıntı: byzantium

quote:

GALLER: 0 ISVICRE: 2

ISVICRE: 1 GALLER: 0

Eline sağlık güzel maclardi. G.bale çok zorladi

Adam koşamadı nerdeyse :) senin de L1+X cilerden çıkmana şaşırdım tebrikler güzeldi maçlardı :)

Arkadaşlar bu tip imalari bırakın artık lütfen. Kimisini yenersin "çizgiye inip orta yapma" der. Kimisini yenersin "L1+X yapma" der.
    Hataları kendinizde arayın. Sen kalecin ile defans blok'un arasındaki mesafeyi 30-40 metre açarsan tabiki defans arkasına L1 + X ile adam kaçıracağım. Başka ne bekliyordun. Bir tanesi de geçen gün gelmiş burda diyor ki; çizgiye inip mandźukice orta yapma. Bunu niye diyorum sana şimdi soylim: Bak bu kişi de çizgiye inip orta yapma mı eleştirdi. Tabiki yersiz eleştiri idi. Demekki rakip sahada Nerede boşluk buluyorsam gerekli tuş kombinasyonları kullanarak o boşlukları değerlendiriyorum.

Neden bu kadar alındın anlamadım açıkçası sana karşı bir yakarışım da olmadı ne psnde ne de burada.Oyun tarzıdır zaten bir şey demem sadece şaşırdığımı söyledim bu kadar alıngan olmana gerek yok istediğin gibi oynayabilirsin tabii ki ben de l1+x kullanırım ama seninki biraz fazla garip geldi ona şaşırdım,mesela l1+x e basıyorsun diğer adam öylece duruyor paslaşma bile yok diğer adamın kaçmasını bekliyorsun sürekli bunu deneyip durdun tabii ki 10 denemede 1-2 kez kaçıcaktırlar.Ama bu benim için bir sorun değil asla sana yapma da demem ama diğer arkadaştan senin dünya sıralamasında biri olduğunu duyunca topu iyi çeviren güzel paslaşan biri olduğunu sanmıştım buna şaşırdım bunu söyledim neyse bu kadar alınganlık yapacaksan kusura bakma istediğin gibi oyna sorun değil benim için

• İngiltere:5 Uruguay:1

Uruguay:1 İngiltere:2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asparagas39 -- 28 Şubat 2014; 20:19:45 >
  • quote:

quote:

quote:

Adam koşamadı nerdeyse :) senin de L1+X cilerden çıkmana şaşırdım tebrikler güzeldi maçlardı :)

Arkadaşlar bu tip imalari bırakın artık lütfen. Kimisini yenersin "çizgiye inip orta yapma" der. Kimisini yenersin "L1+X yapma" der.
    Hataları kendinizde arayın. Sen kalecin ile defans blok'un arasındaki mesafeyi 30-40 metre açarsan tabiki defans arkasına L1 + X ile adam kaçıracağım. Başka ne bekliyordun. Bir tanesi de geçen gün gelmiş burda diyor ki; çizgiye inip mandźukice orta yapma. Bunu niye diyorum sana şimdi soylim: Bak bu kişi de çizgiye inip orta yapma mı eleştirdi. Tabiki yersiz eleştiri idi. Demekki rakip sahada Nerede boşluk buluyorsam gerekli tuş kombinasyonlarını kullanarak o boşlukları değerlendiriyorum.

Hocam asla bir elestiri degildi benim dedigim. Bayern ile kazanmak icin oynanacak en iyi taktik o. L1 + Ucgen L1 + X de bir taktik. Isteyen istedigi gibi oynayabilir kimse karisamaz.

Ama madem konusu acildi yazayim burada. Bu turnuvayi sirf zevk almak, seasons veya pro clubta surekli tek tip oyunculardan uzaklasip zevk almak icin oynuyorum. Turnuvada boyle rakipler olunca insanin sevki kiriliyor.

Buradan oncek turnuvadaki rakiplerim PSG, Shakhtar ve CSKA'ya da selamlar. En zevk aldigim maclar sizinle olanlardi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 28 Şubat 2014; 20:09:54 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• asparagas39 kullanıcısına yanıt
    Ovvv benim grup başlamış bile. Asparagas biz her sezon aynı grupta olacağız galiba :) bu arada bi toplantım var kaç saat sürer bilmiyorum geldiğim de online olan varsa bugün maçları yapabilirim hepsini. Kolay gelsin cümleten :)

• quote:

Ayrıca sen bu durumu zaten bana PSN'DE belirttin. Burada neden bahsediyorsun? Yani diyorsun ki L1+ X yüzünden yenildim.

Bu arada bundan sonra benzeri eleştirileri getirecek olan arkadaşlar varsa maç başlamadan önce bana desin ki "Bana öyle gol atma, bana şöyle gol atma. Bana böyle böyle gol at. Şöyle şöyle gol at"

Ben de ona göre oynayalım bari.. Lütfen bunları ukala birisinin söylediği laflar olarak görmeyin. Tskler

Arkadaşla ben şampiyonlar liginde oynadım kendisi açık gördüğü yeri çok güzel değerlendirir beni (Ajax) Münihle gayet güzel yenmişti.

Kendisi iyi bir oyuncudur oynadığı oyunu tek bir stile indirgeyip arkadaşın emeğine saygısızlık etmeyelim.

Kendisinin de belirttiği gibi kimse kimsenin oyun stiline karışmamalı ve yenildiğinde centilmence tebrik etmeli.

Beni de Mandzukicle dağıtmıştı ama kendisine hiçbirşey demedim, tebrik ettim. Sadece Mandzukici tutamadım ve yenildim dedim haklı bir galibiyet almıştı.

İyi oyuncu her oyunda karşı tarafın eksiklerini görüp ona göre karşı saldırı planlayabilendir bence ve gözlemleyebildiğim kadarıyla arkadaş bunu iyi yapıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: fisherzalim

Arkadaşlar işlerimden dolayı turnuvaya vakit ayiramiycami üzülerek bildirmek isterim yoğun bir ışte çalışıyorum ve cihazı açmaya vaktim olmiycak bu ara. takımım avusturya idi isteyen arkadaş kaldığım yerden devam edebilir 2 maç yaptım sadece kusura bakmayın ...

Averajla elendik eğer Kadir kardeşim müsade ederse ben almak isterim takımını kardeşim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technoburak -- 28 Şubat 2014; 20:17:54 >
  • technoburak T kullanıcısına yanıt
    Uygundur kardeşim. Bu gece zaten şamcpiyonlar liginede dünya kupasınada bi el atıcam 00:00 da herşey güncellenecek artık şl ligide başlayacak nasipse...

• asparagas39 kullanıcısına yanıt
    Hacım ikinci maç 2-1 yenildim 5 tane yemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: technoburak

quote:

Arkadaşlar işlerimden dolayı turnuvaya vakit ayiramiycami üzülerek bildirmek isterim yoğun bir ışte çalışıyorum ve cihazı açmaya vaktim olmiycak bu ara. takımım avusturya idi isteyen arkadaş kaldığım yerden devam edebilir 2 maç yaptım sadece kusura bakmayın ...

Averajla elendik eğer Kadir kardeşim müsade ederse ben almak isterim takımını kardeşim...

Yöneticiden onay çıktı. Takımın sahibi olarak siz de onaylarsanız grubunuzdaki arkadaşları ekleyeceğim psnden...
  • hacım düzelttim kusura bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

quote:

quote:

Hataları kendinizde arayın. Sen kalecin ile defans blok'un arasındaki mesafeyi 30-40 metre açarsan tabiki defans arkasına L1 + X ile adam kaçıracağım. Başka ne bekliyordun. Bir tanesi de geçen gün gelmiş burda diyor ki; çizgiye inip mandźukice orta yapma. Bunu niye diyorum sana şimdi soylim: Bak bu kişi de çizgiye inip orta yapma mı eleştirdi. Tabiki yersiz eleştiri idi. Demekki rakip sahada Nerede boşluk buluyorsam gerekli tuş kombinasyonlarını kullanarak o boşlukları değerlendiriyorum.

Hocam asla bir elestiri degildi benim dedigim. Bayern ile kazanmak icin oynanacak en iyi taktik o. L1 + Ucgen L1 + X de bir taktik. Isteyen istedigi gibi oynayabilir kimse karisamaz.

Ama madem konusu acildi yazayim burada. Bu turnuvayi sirf zevk almak, seasons veya pro clubta surekli tek tip oyunculardan uzaklasip zevk almak icin oynuyorum. Turnuvada boyle rakipler olunca insanin sevki kiriliyor.

Buradan oncek turnuvadaki rakiplerim PSG, Shakhtar ve CSKA'ya da selamlar. En zevk aldigim maclar sizinle olanlardi.

Aleyküm selam sanada...Bende aynen...senin oyun tarzını zaten beğendiğimi bir çok kez ilettim...Tartışma yapmayın arkadaşlar lütfen birbirimizi kırmadan güzelce eğlenelim..Zaten üçgen artı l1 yada başka bir kombinasyon bunlar zaten günümüzün fifasında olağan şeyler...bildiğimiz şeyler...Herkez yapıyo bunu...Yani yeni bir durum değil..Ben bunu bildiğim için kimle ne zaman oynarsam buna göre önlem alıyorum mesela...Taktiğimi , stratejimi ona göre uyguluyorum...Sonuçda eğlenmek için buradayız...Neyse bu turnuvayı da kim hakkediyorsa o kazansın...Ama herşeyden önce dostluk kazansın

• Arkadaslar , L1+ücgenmi dörtgenmi bunlari gecelim lütfen ...... zamana karsi ve sürekli kayarak oynanmiyor isen herkez istedigi gibi oynar , tabiki burda sevk icin burdayiz ve güzel maclar yapmak istiyoruz ve güzel göler olsun isteriz ama atak kismina lütfen karismayalim. Dedigimi gibi eger biri 1:0 önde olup defansi 5 yapip defansta top cerviriyor ise durumlar farklidir bunu kimse kabul etmez.

C gurubu
    saat 22:00 online olurum ve maclarimizi yapabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Fishgodeep

Arkadaslar , L1+ücgenmi dörtgenmi bunlari gecelim lütfen ...... zamana karsi ve sürekli kayarak oynanmiyor isen herkez istedigi gibi oynar , tabiki burda sevk icin burdayiz ve güzel maclar yapmak istiyoruz ve güzel göler olsun isteriz ama atak kismina lütfen karismayalim. Dedigimi gibi eger biri 1:0 önde olup defansi 5 yapip defansta top cerviriyor ise durumlar farklidir bunu kimse kabul etmez.

C gurubu
    saat 22:00 online olurum ve maclarimizi yapabiliriz

ayhan abi şu grup maçlarını yapda abi bi karşılaşalım seninle şu Vikinglerin son halini bi görmek istiyorum
  • aykutovic1217 kullanıcısına yanıt
    Vikinler fena bir durumda aykut , adamlar colombia takimi ile cok iyi anlasiyor , anlayacagim pilot gibi ucuyorlar ve sürekli kule ile görüsme icindeler kale arkasi cigaralik

• Yok tuhafima giden şu oldu: Milyon pas yapmayı seven. Boşluk bulmak için bol bol pas yapan, sürekli oyun yönünü değiştiren ben böyle bir eleştiri aldım sağlık olsun 😊Ama bu iki.mac böyle oldu. Çünki pas neden yapılır? Tabiki boşluk bulmak için. Ben boşluk bulmuşsam, atacağım bir pas ile o top gol olacaksa neden daha fazla pas yapayım? Paslar boşluklar bulmak içindir. Pas yaparsın bir gözün rakip defans da olur. Açık buldun mu atarsin ara pası gol olur bu iş böyledir. Realist futbol da böyledir. Şampiyonlar liginde ilk maçları mı. CSKA ile oynadım. Ama bu maçlarda milyon tane pas yapmak zorunda kaldım. Çünki o arkadaş gerçekten iyi bir oyuncu. Adam zerre boşluk vermiyor. Hatta bu arkadaştan PSNDE Özür Diledim. Çok pas yapiyorum kusura bakma oyun tarzım bu diye. Bu adama karşı L1 X yapmak gerçekten imkansız. Kaptırdığım her top kaleme gol olurdu.

Ayrıca arkadaşlar bakın "bu bir oyun zevk için oynuyoruz. Maksat eğlenmek v.s" tamam bu laflar güzel. Ama bir maçı kazanmak benim için o maçta atacağım yılın golünden daha önemli. Herkez zevk için oynuyor tamam kabul ama burdaki bu oyun için söylüyorum: maçın içinde bizi mutlu edebilecek hiç bir şey maç sonucu alacağımız galibiyetten daha fazla mutlu edemez. Bu gerçeği kabul edelim. Kendimizi kandırmayalim. Ama bu gerçek tabiki aramızdaki saygı ve anlayışı yok etmemeli. Ben kimseye alinmadim. Sadece serzeniş benimkisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fennerbahce34 -- 28 Şubat 2014; 20:55:44 >

• quote:

quote:

quote:

Yöneticiden onay çıktı. Takımın sahibi olarak siz de onaylarsanız grubunuzdaki arkadaşları ekleyeceğim psnden...

onay verilmiştir kardeşim...

• Furious_tr kullanıcısına yanıt
    Estf paşam benim daha bu oyunla ilgili öğrenecek çok şeyim var. Öğretmek ne haddime 😊

• 13 cüncümü ?? Enes kardesim bu olmaz ama 12 ciyidin , bak bana karsi cok zorlanirsin bunu bil , ve öle milyon pas bile yetmez benim vikinkler ucuyor kardesim

• Abi senle macimiz var mı:)) işimiz zor desene 😊😊

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.