Şimdi Ara

Sms paketi hk acil..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/paketler/1000smspaket.shtml?pagemenu=paketler.sms.faturasiz.1000smspaket&pagemenu=paketler.sms.faturasiz

arkadaşlar bu pakette kayıt falan diyor, şimdi kayıt yazarsak her ay 9 tl kesmesin benden sms ayağına ? 1000 sms i bitirdim genç paketin sms almam lazım tavsiyeniz var mı teşekkürler ?

• SMS paketi aboneliğin, hattında 10 TL ve üzeri bakiye bulunduğu takdirde 30. günde otomatik olarak yenilenir. Hattında minimum 10 TL bulunmadığı durumda ise paket ücreti ilk yüklemenden düşülür. Aboneliğini sonlandırmak ya da son satın aldığın paketin dışında başka bir paket almak istersen, öncelikle paketinin iptal edilmesi için IPTAL yazıp, 3900'a SMS göndermen gerekir.
  • alma hocam avedan paket maket. alacaksan da mh'yi ara öyle iptal ettir. ben bi bayramda alıyım dedim. 5 ayda iptal edebildim. o 3900 falan hikaye "talebiniz alınmıştır diyo" unutuyosun ama iptal etmemiş öbür ay tekrar fatura.

onu bırak ben mh'den iptal ettirdim. ettin mi bak emin misin diye sordum..ertesi ay yine vardı faturada.. komedi ya bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

SMS paketi aboneliğin, hattında 10 TL ve üzeri bakiye bulunduğu takdirde 30. günde otomatik olarak yenilenir. Hattında minimum 10 TL bulunmadığı durumda ise paket ücreti ilk yüklemenden düşülür. Aboneliğini sonlandırmak ya da son satın aldığın paketin dışında başka bir paket almak istersen, öncelikle paketinin iptal edilmesi için IPTAL yazıp, 3900'a SMS göndermen gerekir.

teşekkürler hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

alma hocam avedan paket maket. alacaksan da mh'yi ara öyle iptal ettir. ben bi bayramda alıyım dedim. 5 ayda iptal edebildim. o 3900 falan hikaye "talebiniz alınmıştır diyo" unutuyosun ama iptal etmemiş öbür ay tekrar fatura.

onu bırak ben mh'den iptal ettirdim. ettin mi bak emin misin diye sordum..ertesi ay yine vardı faturada.. komedi ya bunlar

benim faturasız hocam, hemen iptal edicem şimdi zaten 1 kereye mahsus yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

alma hocam avedan paket maket. alacaksan da mh'yi ara öyle iptal ettir. ben bi bayramda alıyım dedim. 5 ayda iptal edebildim. o 3900 falan hikaye "talebiniz alınmıştır diyo" unutuyosun ama iptal etmemiş öbür ay tekrar fatura.

Bir arkadaşımda data aboneliğini 2 ayda zor iptal ettirebilmişti faturahı hattından
  • bende faturasız hat var. her ay mesaj ve data paketi alırım. aldıktan hemen sonra da otomatik yenilemeyi iptal ederim. bugüne kadar hiçbir sıkıntı çıkmadı. sanırım faturalı hatlarda bir sorun var aveanın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.