Şimdi Ara

sms onay kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayın yetkili numara değişikliği ve yanlış yazımı sonucu aylardır sms onay kodunu değiştiremiyorum.

imzamı silmek ve profilim için işlem yapma iznim onay koduna bağlı.

Onay kodum silinmez ise ben hiçbirşeyi değiştiremiyeceğim. onay koduna girilmesi gereken numarayı eğer sıfırlama şansınız var ise yardımcı olursanız çok sevinirim.

1.5tb Samsung - ASUS DVD RW - Samsung DVD SD-H162D - 1000w JBL - 750w Kenwood - osowa 5x2 digital amfi - Logitech Momo - Logitech Dual Action Gamepad
  • SMS onayında yaşadığınız sorunlar için forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atarsanız görevli arkadaşlar yardımcı olacaklardır.

GSM no ve nick'inizi mail'de belirtmeyi unutmayınız.

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • teşekkür ederim söylediğiniz yere mail attım.

1.5tb Samsung - ASUS DVD RW - Samsung DVD SD-H162D - 1000w JBL - 750w Kenwood - osowa 5x2 digital amfi - Logitech Momo - Logitech Dual Action Gamepad
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SMS onayı
    4 yıl önce açıldı
    Migros hemen sms onay
    5 yıl önce açıldı
    SMS kodu ile doğrulama (Problem)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.