Şimdi Ara

Sms Engelleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
276.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gittigider

Bağzı cep telefonlarında BLACK LIST ile bunu yapabiliyorsunuz şu özellikle çinden gelen işletim sisteminde yeşil gülen simge olan telefonlarda oluyor

Alıntıları Göster
    Nokia N95 kullanıyorum, bir numaradan gelen sms'i engellemek istiyorum, yalnız benim önceden kullandığım bir kaç programdan (Blacklist, sms blocker vs) hiçbiri sms gönderene "mesajınız iletilemedi" mesajını göndermiyordu. O zaman engellememin pek anlamı olmuyor benim açımdan... Bu tür bir uygulama yapan bir program varsa önerdiğiniz, çok memnun olurum arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

Aktif etmek için: *35*Kısıtlama Şifresi*16# (YES)

Deaktif etmek için: #35*Kısıtlama Şifresi*16# (YES)

kolay gelsin.

yaptım açamadım sonra hepsi1lesme nin dediğini yaptım oldu naeyse sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4638581F3

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kodu yanlışlıkla girdiğim için engelleme şifrem kilitllendi. Nasıl geri açabilirim çok acil yardım lazım
    *35*0000*16#
    Komutuyla engelliyordum. Büyük başarı, 3 kere başa 2 tane yıldız koydum ve engellendi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Arkadaşlar kodu yanlışlıkla girdiğim için engelleme şifrem kilitllendi. Nasıl geri açabilirim çok acil yardım lazım
    *35*0000*16#
    Komutuyla engelliyordum. Büyük başarı, 3 kere başa 2 tane yıldız koydum ve engellendi...

Alıntıları Göster
    Lütfen yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

*35*0000*16#

şifre kilitlendiyse, müşteri hizmetlerini araman gerekiyor.

Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

*35*0000*16#

şifre kilitlendiyse, müşteri hizmetlerini araman gerekiyor.

Teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Merhaba benimde konuyla alakalı bir sorum var ilgilenirseniz sevinirim.

Herhangibir numaranın sms atmasını engelledikten sonra karşı taraf sms attığında bunu anlıyabiliyormu?? İleti raporunda iletilmediğine dair birşey yazıyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: mdrmdrmdr

Merhaba benimde konuyla alakalı bir sorum var ilgilenirseniz sevinirim.

Herhangibir numaranın sms atmasını engelledikten sonra karşı taraf sms attığında bunu anlıyabiliyormu?? İleti raporunda iletilmediğine dair birşey yazıyormu?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sms alımı engelını kaldırmaya calısıyorum 0000 şifresini girerken bloke oldu deneme hakkı kalmadı diyor ne yapacagım
  • quote:

Orijinalden alıntı: veziroglu

*33*engellemeşifren*16# yaparak tüm gelen smsleri engelleyebilirsin.
    engelleme şifreni değiştirmediysen klasik olarak 0000 1111 1234 bunlardan birisidir.
    quote:

Orjinalden alıntı: razumihin

telefonda sms engelleme imkanı varmı?Tüm sms leri mi yoksa bir kişiden gelen smsler mi engelleniyor?

acaba kısıtlamayı tekrar açınca engellenen mesajlar tekrar geliyormu?
  • hayir gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

hayir gelmez
    Süpermiş bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

hayir gelmez

kardeş saolsn ne diyeyim içimi rahatlattın..
  • Sms lerin engellenmesi için en etkin yöntem kaspersky mobile programı kullanmaktır. Tabii bunun için bir akıllı telefonunuz olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sondemir

Sms lerin engellenmesi için en etkin yöntem kaspersky mobile programı kullanmaktır. Tabii bunun için bir akıllı telefonunuz olması gerekiyor.
    #35*0000*16# ile açıldı benim engelleme..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

#35*0000*16# ile açıldı benim engelleme..

Alıntıları Göster
    Arkadaşar Hattım Avea Aynı Sorunu Yaşıyorum SMS Alabiliyorum ama atamıyorum operatör tarafından belirlenen engelleme diyor tüm numaralara nedir kodu lütfen yardımcı olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberPislich

Arkadaşar Hattım Avea Aynı Sorunu Yaşıyorum SMS Alabiliyorum ama atamıyorum operatör tarafından belirlenen engelleme diyor tüm numaralara nedir kodu lütfen yardımcı olun.

müşteri hizmetleri ne diyor bu duruma?

birde hattınızı başka, eski bir telefona takarak deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

quote:

Orijinalden alıntı: CyberPislich

müşteri hizmetleri ne diyor bu duruma?

birde hattınızı başka, eski bir telefona takarak deneyin.

Alıntıları Göster
    Telefonunuz Android ise istenmeyen SMS'leri otomatik olarak engellemek mümkün.

Önce,www.numarasikayet.com'a ücretsiz üye oluyorsunuz, daha sonra şikayetiniz olan numara için bir şikayet kaydı giriyorsunuz.

Android Marketten ücretsiz sunulan NumaraSikayet uygulamasını da telefona yükleyim ayarlarından sadece benim şikayet ettiğim SMS'leri blokla seçeneğini seçerseniz, o numaradan gelen ikinci bir SMS otomatik olarak engellenecektir.

Bu şekilde hem ilgili numaranın sizi isteğiniz dışında SMS'lerle rahatsız ettiği sitede görülmüş olacak, hem de siz iptal edene dek (siteden numara şikayetini çözüldü olarak işaretleyene dek) size bir daha SMS atamayacak.

www.numarasikayet.com

• quote:

Orijinalden alıntı: mrbalkan

Telefonunuz Android ise istenmeyen SMS'leri otomatik olarak engellemek mümkün.

Önce,www.numarasikayet.com'a ücretsiz üye oluyorsunuz, daha sonra şikayetiniz olan numara için bir şikayet kaydı giriyorsunuz.

Android Marketten ücretsiz sunulan NumaraSikayet uygulamasını da telefona yükleyim ayarlarından sadece benim şikayet ettiğim SMS'leri blokla seçeneğini seçerseniz, o numaradan gelen ikinci bir SMS otomatik olarak engellenecektir.

Bu şekilde hem ilgili numaranın sizi isteğiniz dışında SMS'lerle rahatsız ettiği sitede görülmüş olacak, hem de siz iptal edene dek (siteden numara şikayetini çözüldü olarak işaretleyene dek) size bir daha SMS atamayacak.

www.numarasikayet.com

değişik bir yontemmiş. ama denemedim.

konuda bahsedilen yontem gayet uygun ve yeterli bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

#330*0000# bu dene

Alıntıları Göster
    #33*0000*16# engelın acılısı bu beyler kapanısı da zaten madursunuz bılıyosunuz *33*0000*16# sadece yıldızı kare yapıyosunuz.. :)
  • Sanirim ozel bi ayar yok belirli bir numaradan sms gonderimini engellemek adina...

Belki ozel olarak operatorunuzu arayip yaptirabilirsiniz... Denemek lazim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kendōka

Sanirim ozel bi ayar yok belirli bir numaradan sms gonderimini engellemek adina...

Belki ozel olarak operatorunuzu arayip yaptirabilirsiniz... Denemek lazim..

turkcell sadece belirli numarayı engellemeyi yapmıyordu.
    özellikle mh sordum..

fakat symbian ve android telefonlarda belirlenen numaralardan gelen çağrı ve smsleri engelleme var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.