Şimdi Ara

SMS Alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün sabah 6 civarından beri cep telefonuma SMS gelmiyor. Hattımı yeni taşımadım, 4 senelik hat. Dün herşey normaldi, ancak bugün böyle bir sorun oluştu. OZET yazıp 7000'e gönderiyorum cevap gelmiyor. Kullandığım bankanın Online İşlem Merkezi'ne girmek için şifre bekliyorum o da gelmiyor. SMS gönderebiliyorum, arama yapabiliyorum ve internete girebiliyorum. Tek sorun SMS alamama. 5 gün önce de *123#'yi arayınca "Bağlantı sorunu veya geçersiz MMI kodu." hatasını alıyordum. Benzer bir sorun yaşayan var mı?

Not: İstanbul Avrupa yakasındayım.

• Birisi smslerinizi yonlendirme yapmis olmasin hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xMack X kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum. Az önce farklı bir bankadan reklam SMSi geldi. Ancak diğer yerler hala çalışmıyor. Hatta *3636# ve *7000# de çalışmamaya başladı. İlk mesajdaki hatayı veriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah Twitter'dan Vodafone Destek'e yazdım ama cevap vermediler. Ben de az önce müşteri hizmetlerini aradım. Görevli kişi hattıma baktı ve herhangi bir kısıtlama görünmüyor dedi. Bankadan SMS gelmiyor dedim, tekrar kontrol etti. Bankadan gelen SMSler şuan pasif durumda dedi ve aktifleştirdi. Telefonumu kapatıp açtım, ama yine SMS gelmedi. Sonra aşağıdaki kodları aramamı istedi. İlk kodu girer girmez sorun çözüldü ve bugün gelmesi gereken ve bana ulaşmayan toplam 16 mesaj aynı anda geldi.

#33*1111*16#
    #35*1111*16#
  • kardeşim çok teşekkürler sayende bütün gün çözemediğim sorunu çözdüm 

• Ben doğrulama kodu alamıyorum Vodafoneden sebebi ne olabilir. Konudaki çözümü de yaptım yine olmadı. 7000den mesaj geliyor ama 4 haneli doğrulama kodu asla gelmiyor hem de aylardır.. :özümü bilen var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip sms alıyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.