Şimdi Ara

SMPS 12 VOLT DC 2X35 VOLT DC İNVERTER DEVRELERİ HAKKINDA !!! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
5
Favori
59.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1...13...24252627
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eyw hocam verdiğiniz değerli bilgiler için
    Devre çalışıyor maks 55 volt x2 110 voltta dc sabit sıkıntı yok.

Ama JBL crossover devresinde hafif sıkıntılar var gibi potları birbiriyle şaseleyip ucunu devrenin gnd hattına bağladım. Devreyi tasarlayan arkadaş böyle yapılması lazım demiş

Denediğim subwoofer tahmini 100-150 Watt güçte crossoverda frekans ve bass level potunu sona getirip ses potuyla hafif ses verdiğimde subwoofer konisi inanılmaz şekilde kalkıp iniyor hava portundan çıkan hava perdeyi sallıyor o derece

Bodrumda duran xetec 250 rms 1000 lik ham mdf kabinle denemeler yapıp burda paylaşıcam.

Benimde bit pazarını hurdacıları acilen ziyaret edip değerli cevherler bulma zamanım gelmişte geçiyor hocam bu sizin aldığınız anfi tahmini kaç rms lik hocam birde sizden ricam lütfen 2 günde bir şu foruma uğrayın bakın kim var kim yok 😂😂

Birde en önemli sorun ben bu JBL filtre devresini 2x 15 volt DC simetrik besleme voltajını 2x55 volttan nasıl elde edeceğim 7815 7915 regülatör entegre devrelerinin maks giriş voltajı 35 volt daha yüksek giriş voltajı ne yazıkki yok arkadaşın biri Wattlı direnç ve Zener diyotlarla 42 volt simetrik besleme devresi çizmiş ama benim devre 2x 55 volt buna göre dirençlerin değeri ne olmalı hocam ? Bu sorunu çözersem anfiyi tamamen toplayıp ayağı kaldırmış olacağım bahsettiğim devreyi ekliyorum hocam

SMPS 12  VOLT DC 2X35 VOLT DC İNVERTER DEVRELERİ HAKKINDA !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  SMPS 12  VOLT DC 2X35 VOLT DC İNVERTER DEVRELERİ HAKKINDA !!!
     SMPS 12  VOLT DC 2X35 VOLT DC İNVERTER DEVRELERİ HAKKINDA !!!

Mevcut devre bu hocam

• Size attığım şemayı 55 volta göre yeniden dizayn edip bu devrenin önüne bağlayacağım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.