Şimdi Ara

SML HOCA RÖNESANS ÇÖZÜMÜ BERBATLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar soru çözümünü izliyorum hiç güzel anlatmıyor çözümleri. Acil yayınları bula bula bu hocayı mı bulmuş anlamış değilim. Kenan kara gibi efsanenin yanında acil yayınları sml ile kalitesine gölge düşürüyor haksızmıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stalkeparasite -- 19 Mayıs 2020; 13:19:50 >

• Reklam izlerken soru çözüyorum.
  • Bu hocanın nasıl bu kadar abonesi var onuda anlamış değilim
  • niye la açıklayıcı işte ben anlıyorum bir de sorular tam sınav düzeyinde değil ya basit anlatıyor olabilir
  • 13trance kullanıcısına yanıt
    Hocam ben çoğu soruyu anlıyorum ama bazı soruları kanser ederek çözüyor. Şuan 19 soruyu bi izliyeyim dedim çözüm hatası var mesela
  • Ben o kadar da kötü anlattığını düşünmüyorum. Orta seviyede anlatıyor. Samimi bir tarzda anlattığından arşa çıkarıldığını düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hangi denemenin kaçıncı sorusu bakayım bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 13trance kullanıcısına yanıt
    ayt-1 19.soru
  • Ezbere çözüyor o herif onun ben... bi gün yorumlarda bi girecem o olacak. Sınava soksan 10 net matematik yapamaz. Bu kadar çöp çözebilir bi varlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bugün ilk defa dinledim harbiden berbat... Acil soru bank. bu hoca çözüyordu sanırım geçmiş olsun valla. İnşallah seneye acil bu hocaya vermez çözümleri
  • he o soruyu ben de o adamdan anlamadım hocaya çözdürdüm ama ayak altı da değil yine de
  • Irmak hocada kötü anlatıyordu geçen sene. Acilin hoca sıkıntısı var matematikte. Kenan hoca kurtarıyor geoyla az buçuk.
  • sml hoca kadar ezberci les bi anlatim yapan hoca ancak uzun uğraşlar sonucu bulunur acili tebrik ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geoyu kenan komutadan bitirdim bu kadar alçak gönüllü birisi olmaz ya tanıdığım en alçak gönüllü hoca. Adam yanlış yapıyor soruyu çözerken özür dilerim , kusura bakmayın vs diyor sml hoca çaktırma diyip geçer. Ken06 reklam yok videolarında , sml nin öyle mi Birisi yukarı yazmış reklam izlerken soru çözüyorum diye .

Kenan hoca geçenlerde katıl butonunu açmış ama adamın nasıl içi utana sıkıla katılırsanız iyi olur ekipmanlarımı geliştireceğim, katılmassanızda canınız sağolsun hayır duası etseniz yeter benim için yeter diyor. Dönem başından beri ken06 ara sıra mail atıyorum dönmediği mail olmamıştır. Şu sınav bitsin hocama katıl butonundan en az 3-4 kere katılıp bağışımı yapacağım.Tabi hakkını bu şekilde ödeyebilirsem. Emeği büyük komutanımın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.