Şimdi Ara

SMİTE Online Oynyanlar Buraya (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.124
Cevap
31
Favori
222.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlamak istediğim ama bir türlü başlayamadığım bir oyun yakın zamanda indirip denicem rehber tarzı bir şey olsaydı keşke ilk posta.
  • Ben de başladım oyuna 3 oyun attım arenada. 5 level olamadım henüz. Aslında oyunda pro biriyle birlikte oynasak da bana oyunun inceliklerini anlatsa iyi olurdu. LoL tecrübem var çok alışma zorluğu çekeceğimi sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustFreedom

Ben de başladım oyuna 3 oyun attım arenada. 5 level olamadım henüz. Aslında oyunda pro biriyle birlikte oynasak da bana oyunun inceliklerini anlatsa iyi olurdu. LoL tecrübem var çok alışma zorluğu çekeceğimi sanmıyorum.

Ben de LoL'den yeni geldim. 9 levelim. Arenada oynarım genellikle. Nickim DancerArachnid. Ekleyin, oyunu birlikte öğreniriz.

Not: Sadece cuma, cumartesi ve pazar günleri girerim.

Ufak bir tavsiye: Curse Voice kullanınca güzel bonuslar veriyor (200 gem, Apollo ve ward skin).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky41

Başlamak istediğim ama bir türlü başlayamadığım bir oyun yakın zamanda indirip denicem rehber tarzı bir şey olsaydı keşke ilk posta.

smitefire.com adresinden bolca rehber bulabilirsiniz.

• exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    Loki ve Serqet çok hızlı team fightlardan çıkabilirler ayrıca hemen hemen tüm assassinler "uçan kaçabilen" yeteneklere sahipler.

Edit: yeni başlayan arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olabilirim hatta bir rc odası oluşturabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 11 Mayıs 2015; 1:29:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbalanque

Loki ve Serqet çok hızlı team fightlardan çıkabilirler ayrıca hemen hemen tüm assassinler "uçan kaçabilen" yeteneklere sahipler.

Edit: yeni başlayan arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olabilirim hatta bir rc odası oluşturabiliriz.

RC odası ne demek?

Ya dişi geek sen lol de sabit takılsana, ne işin var yunan tanrıları ile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Raid Call
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

LoL'den daha zevkli.

Bir de herkes mainini oynayınca oyunun zevki kalmıyor.

Ayrıca mitolojiyi seviyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

LoL'den daha zevkli.

Bir de herkes mainini oynayınca oyunun zevki kalmıyor.

Ayrıca mitolojiyi seviyorum.

Adamsın
    Lol ün yavaş yavaş öldüğünü anlaman güzel bişey tabi

Ama smite da cok efsane değil bence, moba bir oyun bence 3D olmamalı sarmıyor pek

Edit: Ulan içime oturdu şimdi indirsem mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 13 Mayıs 2015; 12:42:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de oynuyordum smite, 30lv'im nickim ibrahimsn ekleyebilirsiniz :)

• TearsForFears isteyen ekleyebilir.
  • akshown beklerim.
  • neith te nasıl bir item build yapıyorsunuz ben neittte istediğim hasara ulaşamıyorum aynı itemleri hou yi ye koyunca 600-700 vuruyor neith e koyunca 300-400.Sürekli can çalma ve hız gidip öylemi oynayacaz anlamadım.Kendime bir hunter seçip yoğunlaşmak istiyorum o yüzden en iyisini arıyorum.

• Adc için kullanılan en yaygın build, ortalama basic damage 573 eğer bu buildi kullanıyorsan 300 yada 400'den daha fazla vurması gerekiyor.

not: item sıralaması rastgeledir sıralamaya aldırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 8 Haziran 2015; 23:45:14 >
  • Her türlüsünü denedim gördüğüm kadarıyla xbalanque , hou yi gibi bazı tanrılar neith gibi bazı tanrılardan daha fazla vuruyor.Ben hou yi aldığımda kritik ile 606-800 damage gördüm.Ama Neith'le 400 civarı vurabildim.Sonuncu item ölünce yığınları yarıya düşüyor o yüzden kötü bir item ben kullanmıyorum.Onun yanındaki item daha güzel mananınızın %3'ü fiziksel hasara çeviriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 9 Haziran 2015; 12:04:05 >
  • Heartseeker çok kolay toplanıyor sonuçta oynadığın rolün başlıca görevi askerleri öldürmek.

Xbalanque pasifi ve 1. skilli sayesinde basic damage olarak bakmadım ama herhalde en yüksek adc olabilir gerçi Anhur da çok yüksek basic damage'a sahip.

Hou-yi de yine 2. skillinin rakibe verdiği debuff sayesinde yüksek basic damage verebiliyor, her adc farklı özelliklere sahip işte Neith'in en büyük özelliği bence root ile birlikte damage vermesi hemen üzerine 3. skilli sayesinde rakipten can çalıp üstüne birde attack speedini düşürebiliyor bu yüzden rakibe karşı avantaj sağlıyor seçim sana kalmış bu özelliklerden hangisi senin oyun yapına uygunsa onda yoğunlaş dediğim gibi skill avantajlarına göre değerlendirip seçimini yap :)
  • Neith ile oynamak zevkli ama bugün denedim verdiği hasar diğer tanrılara göre daha düşük.Skilleri yüzündenmi gücünü düşürmüşler bilemiyorum ama en iyi adc hangisi desen neithi ilk 5 e zor alırım.1. sıraya xbalaquen yi koyabilirim.Yeni gelen medusada güzel ultisi damage atıyor.Avcı karakterlerde gidebileceğin 2 tür item dizilimi var.Ya hasar ve atak hızı gideceksin ya da can çalma ve atak gideceksin.Neith'e kaçma skili yere bağlama skili yüzünden hasarı azaltılmış olabilir.Ben neith ile çok ölmüyorum 3. skill baya geriye fırlatıyor.

Neith ile oynamak hoşuma gidiyor ama attığı damage beni tatmin etmiyor rakibi vurmak zor olabiliyor non target olduğu için.Neith'in ultisi 1v1 ve kaçan adama karşı işe yarayabiliyor ama attığı damage çok az.Artemisin çıkardığı domuz önüne gelene kafa atıyor.

• Bilemiyorum oyunu hangi seviyede oynadığını ama şu anda liglerde Neith fırtınası esiyor ve şu anda tartışmasız en iyi adc bu tamamen oyunu hangi seviyede oynadığın ile alakalı.

Zaten diğer yazımda da belirtmiştim skiller avantaj sağlar gerisi sana kalmış.

Bu arada yazdığın buildler mantıklı değil bir kere adc oynayan birisinin mutlaka lifesteal alması lazım bunun yanısıra crit, pen, ve attack speed bunlarda olmazsa olmazı yani senin dediğin buildler ile pek başarılı olunmaz mutlaka dengeli olmak gerekli bu sadece adc için geçerli diğer rollerde iş değişir.
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.