Şimdi Ara

Smile adsl abonelik iptali... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
9.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: acemiwebci

SmileADSL, tarafımızdan çekilen noter ihtarı ile hizmeti zorunlu olarak durdurmuş ve hiçbir ücret talep edememiştir. Bilgilerinize ...
    Not: Noter ihtarı 47,- TL'ye mal oldu bize. Ama olsun değer Smile ile uğraşıp kendimizi yıpratmaktansa...

hocam bu iş nasıl oluyor? biraz beni aydınlatabilir misin? noter ihbarı için neler lazım? aynı gün ihbar ellerine ulaşır mı? ulaştığı gibi kesiliyor mu? ücret talep edilmedi derken ne ücreti almadısizden smile? bende 5gündür kapatmak için uğraşıyorum. 3güne döncez dediler dönmediler. 4. gün aradılar ben tam açıyorum kapanıyo. tekrar müşteri hizmetlerini arıyorum. ertesi gün tekrar aryıolar yine tel kapanıyo. biraz öncede aradılar tam mail adresinize form göndericez filan derken yine telefon kapandı. bence bilerek yapıyorlar bunu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan1985 -- 17 Ocak 2012; 14:14:01 >

• formu netten buldum. üzerindeki adreste pk. 138 şişli istanbul yazıyor doğru mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemiwebci

SmileADSL, tarafımızdan çekilen noter ihtarı ile hizmeti zorunlu olarak durdurmuş ve hiçbir ücret talep edememiştir. Bilgilerinize ...
    Not: Noter ihtarı 47,- TL'ye mal oldu bize. Ama olsun değer Smile ile uğraşıp kendimizi yıpratmaktansa...

noter ihtarının bir kopyasını buraya koyabilirmisiniz acaba, herkese örnek olması açısından
  • Daha 1 Senem var napıcam ben o zaman
  • dsmart kampanyası ben iptal edene kadar UCRETSİZ devam edecekmiş.
    hiç ellemem böyle gidr bu iş. hepsinden memnunum smile dsmart
  • bende memnundum. taki taşınana kadar. tabi hız taşındığınız yerle santrale uzaklığınızla alakalı o konuda birşey diyemem. zaten memnuniyetsizlik ayrılmak isteyince ortaya çıkıyor. çünkü 1000 dereden su getirtiyolar. hergün yeni bir bahane yok yarın arıycaz sizi yok dilekçe göndericez mail adresinize yok bilmem ne...
  • kapatma konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlar;https://tuketici.btk.gov.tr/index.php adresine kayıt olup sorununuzu iletin....

öğle saatlerinde üye olup sorunumu ilettim.... akşam 18.00'de smile tarafından arandım ve iptalim gerçekleşti....

başka bir işlem yapmam gerekiyor mu diye özellikle sordum....

başka hiçbir işleme gerek yok dediler....

dilekçeler vs... hepsi oyalama taktiği kısacası...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.