Ben bi tane SMF sitesi açmak istiyorum ama nasıl açılacağını tam bilmiyorum tam bilen varmı ?
Alan adı filan alırımda şu server işini tam bilmiyorum nasıl bi tür server almam gerekir ?
quote:
Orijinalden alıntı: TRHASAN_198
Ben bi tane SMF sitesi açmak istiyorum ama nasıl açılacağını tam bilmiyorum tam bilen varmı ?
Alan adı filan alırımda şu server işini tam bilmiyorum nasıl bi tür server almam gerekir ?
Merhaba;
Talep etmeniz halinde tarafınıza alan adı ( domain ) tescili ve hosting hizmeti sunabiliriz. Alacağınız Linux tabanlı hosting hizmeti ile birlikte talep etmeniz halinde ücretsiz olarak SMF kurulumu yapmakta ve teslim etmekteyiz.
İstemeniz halinde tarafınızda sorunsuzca SMF kurulumu yapabilirsiniz,
Peki ben başlangıç olarak nasıl bir hosting almam gerekir sitenizdeki paketlerden bahsedabilirmisiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: TRHASAN_198
Peki ben başlangıç olarak nasıl bir hosting almam gerekir sitenizdeki paketlerden bahsedabilirmisiniz ?
Tekrar Merhaba;
Başlangıç olarak Ekonomik Linux paketimizden başlayabilirsiniz, ilerleyen süreçte üst pakete geçebileceğinizi hatırlatmak isteriz fakat forumlar için Ekonomik Linux paketimiz ilk yıl için yeterli gelecek bir paket olduğunu düşünmekteyiz.
Web sitemizden hizmet ayrıntılarımıza gözatabilirsiniz, sorularınız olursa da buradan veya web sitemiz üzerinden tarafımızla iletişime geçerek sorabilirsiniz,
Yani sitede Torrent eklentileri barındıramazmıyım eğer Torrent sitesi açmam için ne yapmam gerekiryor ?
Merhaba;
Torrent veya eklentilerini barıdıramazsınız. Daha doğrusu, barındırdığınız anlaşılırsa sitenize mahkeme kararı ile kapatma kararı verilebilir ve firma sahibinin uğrayacağı zarar tarafınıza fatura edilir. Bu da istenilecek durum değildir.
Torrent barındırmayı düşünüyorsanız yabancı lokasyonlu sunucuda barındırmanız gerekmektedir, internette araştırma yapabilirsiniz,