Şimdi Ara

Smeevil Efektleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı kişilerde görüyorum smeevillerinde özel yetenekler oluyor, efekt ekliyorlar. Kuryenin gittiği her yeri çimlerle doldurması vb. gibi. Bunu nasıl yapıyorlar?

• Unusual galiba onlar. Özel bir itemi var
  • kuryenin gittiği yere çim doldurması smeevil de değil greevil de var, 3 unusual essance lı greedy, yeşil greevil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MathMad

kuryenin gittiği yere çim doldurması smeevil de değil greevil de var, 3 unusual essance lı greedy, yeşil greevil.

Smeevil le olmuyor mu bu? Bu essance olayı filan nedir peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: MathMad

kuryenin gittiği yere çim doldurması smeevil de değil greevil de var, 3 unusual essance lı greedy, yeşil greevil.

Smeevil le olmuyor mu bu? Bu essance olayı filan nedir peki?

http://www.youtube.com/watch?v=9QVBEoJD9aw
    bu videoda greevillerin efektleri gösterilmiş hepsine 3x unusual essence basılı
    kuryelerde efekt olayı cesitli kuryelerde var.Smeevillerde oyun izleyerek greevillerde unusual basarak efekti geliştiriyorsun diğer turnuva kuryelerinde de izleme sayısıyla. inky wymeleon grillhound(yanlış yazmış olabilirim.
    greevilde kendin oluşturuyorsun ne tür kurye istiyorsan. unusual essenceların piyasasını bilmiyorum ama 1-2.5 key arası sanırım.wex quax exort onlara göre ucuz.
    birde chestlerden cıkan kuryelerin unusual hali var. onların efekti ve kuryesi şansa bağlı cesitli efektler var onlarda da lava frostvius frost EF lotus gibi gibi.

• DeathWarrior kullanıcısına yanıt
    Compedium maçlarından düşebiliyor essence itemleri, ayrıca belli sayıda maç izledikçe de düşürme şansın artar diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Compedium maçlarından düşebiliyor essence itemleri, ayrıca belli sayıda maç izledikçe de düşürme şansın artar diye biliyorum.

Hocam senin dediğin essence değil, treat. Smeevil in rengini değiştiriyor. Ve sadece ilk oynadığın compendium maçında düşüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NEST SCRAP VE SCRAP OF STEEL
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MathMad kullanıcısına yanıt
    Sağol, daha fazla oynamam artık o modu
    Ben de sevinmiştim düzgün bir şeyler düşmeye başladı diye. Bahtsız bedevi moda devam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.