Bazı kişilerde görüyorum smeevillerinde özel yetenekler oluyor, efekt ekliyorlar. Kuryenin gittiği her yeri çimlerle doldurması vb. gibi. Bunu nasıl yapıyorlar?
Unusual galiba onlar. Özel bir itemi var
kuryenin gittiği yere çim doldurması smeevil de değil greevil de var, 3 unusual essance lı greedy, yeşil greevil.
quote:
Orijinalden alıntı: MathMad
kuryenin gittiği yere çim doldurması smeevil de değil greevil de var, 3 unusual essance lı greedy, yeşil greevil.
Smeevil le olmuyor mu bu? Bu essance olayı filan nedir peki?
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWarrior
quote:
Orijinalden alıntı: MathMad
Smeevil le olmuyor mu bu? Bu essance olayı filan nedir peki?
http://www.youtube.com/watch?v=9QVBEoJD9aw bu videoda greevillerin efektleri gösterilmiş hepsine 3x unusual essence basılı kuryelerde efekt olayı cesitli kuryelerde var.Smeevillerde oyun izleyerek greevillerde unusual basarak efekti geliştiriyorsun diğer turnuva kuryelerinde de izleme sayısıyla. inky wymeleon grillhound(yanlış yazmış olabilirim. greevilde kendin oluşturuyorsun ne tür kurye istiyorsan. unusual essenceların piyasasını bilmiyorum ama 1-2.5 key arası sanırım.wex quax exort onlara göre ucuz. birde chestlerden cıkan kuryelerin unusual hali var. onların efekti ve kuryesi şansa bağlı cesitli efektler var onlarda da lava frostvius frost EF lotus gibi gibi.
DeathWarrior
kullanıcısına yanıt
Compedium maçlarından düşebiliyor essence itemleri, ayrıca belli sayıda maç izledikçe de düşürme şansın artar diye biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: siberarmi
Compedium maçlarından düşebiliyor essence itemleri, ayrıca belli sayıda maç izledikçe de düşürme şansın artar diye biliyorum.
Hocam senin dediğin essence değil, treat. Smeevil in rengini değiştiriyor. Ve sadece ilk oynadığın compendium maçında düşüyor.