eğer öyleyse ne gibi faydaları var 6630 da smartphonenun
Türkçe meali akıllıtelefon demek oluyor galiba, 6630 mesela ilk sensörlü telefon benim bildiğim kadarıyla, ışığı görünce pil tasarrufu için ışıklarını kapatıyor, gerektiği zaman yakıyor.
İşletim sistemleri sayesinde özelleştirilebilir ve geliştirilebilir telefonlar smartphone olarak adlandırılıyor ..
bilemedin ilk ışık sensörlü telefon 7650 ve bu işlemi ilk o yaptı....
Doğrudur valla, ben ilk 6630 da gördüm, herkes gibi önceleri onu lamba sandım, niye yanmıyor diye telaşlandım, sonradan sensör olduğunu anlamıştım
quote:
Orjinalden alıntı: rendezvouss
quote:
Orjinalden alıntı: rendezvouss
motorola e365 de de vardı bu. gerçi bu sensörün smartphone olayı ile alakası yok ya neyse
smartphone igilenen insanların bildiği bişeydir yani daha önce bunu bilmiyosan ilgilenmiyosun demektir(yanlış anlama illede ilgilen demedim)ilgilenmiyosanda zaten bi işletim sisteminin varlığıda bir yokluğuda bir senin veya çoğu se ci için
quote:
Orjinalden alıntı: alper_9
smartphone igilenen insanların bildiği bişeydir yani daha önce bunu bilmiyosan ilgilenmiyosun demektir(yanlış anlama illede ilgilen demedim)ilgilenmiyosanda zaten bi işletim sisteminin varlığıda bir yokluğuda bir senin veya çoğu se ci için
nie böle diyon ki benim amacım sadece bilgi almak 6630 kullanıyorum ve işletim sistemsiz telefonlara karşıyım
önce adamın yazdığı ilk mesaja ardından da son msjına bakın.. ?!?! olsun hiç değilse bu topic sayesinde savunduğu şeyin aslında cevabını aradığı şey olduğunu anladı..
işletim sistemi barındırarak yazılımsal genişleyebilen ve mobil internet uygulamaları içeren tüm telefonlar smartphone dur önermesine göre hareket edersek,
Symbian OS 8.0 e sahip , yani önermeye göre bir smartphonedur..
Ancak pratikte ise alelade bir Symbian S60 phone.. (Kendi fikrim)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme