Şimdi Ara

Smart2Go Türkiye haritaları yayınlandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
0
Favori
68.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu harita cok detaylı deil ya sokak adlarının bi kaçını gösterio
  • quote:

Orjinalden alıntı: besiktas

arkadaslar bırakın bu smart2go yu gercekten wayfinder ile kıyaslanamaz bile..
    19 euroya satın alın wayfinder in earth beta programını smart2go dan 10 defa daha detaylı üstelik tüm avrupayı da kapsıyor...

henüz bu program internal gps lerle beraber çalışmıyor arkadaşım
    umarım yakın zamanda n95 versiyonuda hazırlanabilir
  • tr haritasini indirmek icin direk link istemişsiniz ama bosuna kartin yedegini almistim format attim simdi haritanin oldugu klasoru cardreader ile geri atiyorum 1 saat oldu hala devam ediyor haritalari atmasi.maploader dan farki yok bilginize
  • güzel bir proğram
  • quote:

Orjinalden alıntı: dou147

quote:

Orjinalden alıntı: besiktas

arkadaslar bırakın bu smart2go yu gercekten wayfinder ile kıyaslanamaz bile..
    19 euroya satın alın wayfinder in earth beta programını smart2go dan 10 defa daha detaylı üstelik tüm avrupayı da kapsıyor...

henüz bu program internal gps lerle beraber çalışmıyor arkadaşım
    umarım yakın zamanda n95 versiyonuda hazırlanabilir

Dostum nasıl çalışmaz ya,bende royaltek gps alıcı var telefonum da E70,kurdum wayfinder inanın ki inanılmaz detaylı 19 euro Wayfider beta yı kurdum bütün dünya var üstelik bu haliyle bile smart2go nun istanbul haritasından çok daha detaylı..Tek eksiği konuşmaması,ben inanılmaz memnunum..

http://www.getjar.com/products/6172/WayfinderEarthBeta

satın almadan deneyebilirsiniz..Bence kesin orjinalini satın alın 19 euro para değil..Süper program..

• Hayyyyyyy be . bende smart2go prg telefona atarken yükemenin sonunda "bozuk dosya" hatasıyla yıkıldım. Tele reset atıp bidaha denicem .... Poffffffffffffff
  • quote:

Orjinalden alıntı: laconf

işlem sırası:
    http://www.smart2go.com/ adresinden

1-smart2go'yu yükleyin.telefonda bir kere çalıştırın
    2-maploader'ı yükleyin (pc'ye)
    3-card readerınız varsa hafıza kartını çıkartıp card readera takın ya da telefonu usb'den bağlayıp veri aktarma modunu seçin, tavsiyem card reader, çünkü işlem uzun sürüyor ve veri aktarım modunda telefonun gsm kısmı kapalı kalıyor.
    4-maploaderı çalıştırın, europe'dan türkiyeyi seçin ve + tuşuna basın, download'a basın

bu programı kullanmak için hafıza kartına ihtiyacınız var kartsız olmaz...

Değerl arkadaşımın yazısına ufacık bir ekleme yapmak istiyorum; 3 işleme başlamadan once Araçlar/Ver.Kabl/ dedikten sonrada şeçenekler ile Toplu Depolamayı seçiniz. Sonrada tele PC`den direk türkiye haritasını işaretleyip download edebilirsiniz..

ilk denemede bende yazdığım hata vardı şimdi haitayı tele yüklemeye başladım.

• ben sizi o dertten kurtararim arkadaslar
    ***smart2go ve turkiye tam haritasi tukce sozluk dahil
    Dosya Download Linki: smart2go.rar
    http://primeupload.com/file/115832/smart2go.rar.html
    NOT:bu işlem CARDREADER icindir kablo ile private klasorunu goremezsiniz
    telefonunuzu toplu depolama konumuna gerirseniz gorebilrsiniz işlem 80 dk kadar suruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_man -- 27 Mayıs 2007; 16:23:22 >

• Harita yükleyecek arkadaslara tavsiyem sabah saatlerinde yapsinlar ben almanya hollanda ve lüksemburg un haritasini yaklasik bir saatte yükledim. tam hatirlamiyorum ama 300mb fazla.
    Haritalari kaldirmak isteyenler yine map loader ile clear tusuna basarak kaldiracaklar. dosya silmenize gerek yok o yükledigi gibi kendi kaldiriyor.
  • 1-Ben en son 1 ay önce istanbul haritasını yüklemiştim, bunun yeni versiyonu olup olmadığını öğrenebiliyormuyuz.Yani harita güncellense nereden haberimiz olacak.

2-Program güncelleniyormu.

3-Netten indirilen bu dosyalar telefonda hangi klasöre atılıyor.Telefona yükledi kullanıyorum ama 21 mblık harita nerede.

4-Bu programı silmek istesem otomatik olarak haritada silinirmi
  • nie bu kada yavaş ve bide şu varki pc den tele yüklerken internet bağlantısı gerekio mu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***pert***

nie bu kada yavaş ve bide şu varki pc den tele yüklerken internet bağlantısı gerekio mu??

Haritalari zaten netten yüklüyor haliyle net gerekli.
  • Nokia E 50 sesteği var değilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: laconf

işlem sırası:
    http://www.smart2go.com/ adresinden

1-smart2go'yu yükleyin.telefonda bir kere çalıştırın
    2-maploader'ı yükleyin (pc'ye)
    3-card readerınız varsa hafıza kartını çıkartıp card readera takın ya da telefonu usb'den bağlayıp veri aktarma modunu seçin, tavsiyem card reader, çünkü işlem uzun sürüyor ve veri aktarım modunda telefonun gsm kısmı kapalı kalıyor.
    4-maploaderı çalıştırın, europe'dan türkiyeyi seçin ve + tuşuna basın, download'a basın

bu programı kullanmak için hafıza kartına ihtiyacınız var kartsız olmaz...

valla hepsini yaptım telefona attım tr haritasını map ile ama telde bi değişiklik olmadı smartgoyu ilk kurduğum gibi yani sizce şimdi ne yapmalıyım

• sknxone

yukarda link i verdim turkce yol tarifide yani"" turkce sozlukte ""dahil orada kartta private kalsoru icndeki 20001f63 kalsorune kopyala verdigimi gule gule kullan
  • yaa arkadaslar ben sırayla kurdum programları fakat mapi, nokia n95ime kurduktan sonra calıstırayım dedim yok dosyayı bulamıyorum deneyen arkadaslar warmıdır ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: www_coksuper_com

yaa arkadaslar ben sırayla kurdum programları fakat mapi, nokia n95ime kurduktan sonra calıstırayım dedim yok dosyayı bulamıyorum deneyen arkadaslar warmıdır ???

yeni surumu cikti smart2go nun n95 topigine bak
  • Yeni surumunu kaldırdılar heralde smart2go.com da yok bulamadım yardımcı oolurmsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

ben sizi o dertten kurtararim arkadaslar
    ***smart2go ve turkiye tam haritasi tukce sozluk dahil
    Dosya Download Linki: smart2go.rar
    http://primeupload.com/file/115832/smart2go.rar.html
    NOT:bu işlem CARDREADER icindir kablo ile private klasorunu goremezsiniz
    telefonunuzu toplu depolama konumuna gerirseniz gorebilrsiniz işlem 80 dk kadar suruyor

Dostum bu harita son versiyon mu? Çünkü fazla detaylı değil gibi?

• ben arkadaşın yazdıgı komutlarla data kablosu ile yükledim yarım satte nokia e60 a

gayet güsel çalışıyorda sesli yardım nerde onu bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 528 -- 22 Haziran 2007; 14:38:12 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.