beyler bende şimdi philips bir smart tv var...bu tv nin wirelessı var ve modemden ip alıyor...windows media playerda oynayan bir videoyu tv gösterebiliyor veya bilgisayardaki videolar klasöründen herhangi bir videoyu tv den seçip izleyebiliyorum buraya kadar sorun yok... ancak şimdi bu tv nin kendine ait bir ipsi olduğuna göre vlc playerdan benim bilgisayardan tv izleyebilmem gerek diye düşünüyorum...çok uğraştım ama başaramadım bunu... bir de vlc playerda oynayan bir videoyu nasıl tv de gösterebilirim bunu da başaramadım...sadece windows media playerdakiler oynuyor wmp nin de bir çok formatı desteklemediği düşünülürse yetersiz kalıyor... nasıl yaparım ben bu işi...bir fikri olan var mı?
Download K-Lite Codec Pack 8.9.2 FULL yazanı indir ve bilgisayarına kur. bu programla hertürlü videoyu (vlc'nin açamadığı bazı türleri bile) windows media player içinden izleyebilirsin.
Kardeş ben kablosuzla smarttan nete giriyorum ama ne yazık ki pc me nasıl bağlanırım onun tarifini bulamadım sende bana onu anlatırsan süper olur vallahi...