Şimdi Ara

SMART LED LCD TV Bu fiyata alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gittigidiyorda 47la660 2199 lira sizce iyi fiyatmı arkadaşlar ?

• Herkes lg den uzak dur diyor. ama bilmiyorum elektronik işi şans işi gibi..
  • Artık LED LCD lere 1500-tl üstü vermek bence saçma.
    Hele Smart Tv saçmalığına ek para vermek parayı sokağa atmakla eşdeğer.
    Kim kaç kere tvden nete girmiş, hem de kumandayla.! Yazık günah, daha doğru düzgün fullhd yayın bile yok tvlerde ki smart falan tamamen satış kandırmacası. Bir numarası yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

Artık LED LCD lere 1500-tl üstü vermek bence saçma.
    Kim kaç kere tvden nete girmiş, hem de kumandayla.! Yazık günah, daha doğru düzgün fullhd yayın bile yok tvlerde ki smart falan tamamen satış kandırmacası. Bir numarası yok yani.

+1
    Bencede çok haklısın evde 2 tane full hd smart tv var ilk aldığımda youtubedan film bakıyordum artık oda yok
    boşu boşuna masraf
  • quote:

Ayni seyleri 3d icin de dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özellikler ihtiyca göre değişir. tabiki kullanmayacağınız özelliğe para vermemek lazım.

ancak çocuğu olanlar bilir , sürekli pepe vs için bilgisayarı açmak çocuğu karşısına oturtmak
    olmuyor.
  • 3d gereklidir gereksizdir smart tv kullanışlıdır kullanışsızdır. bunları tartışmaya gerek yok.

Neden mi? Eğer ben 3d kullanmıyorum smart kullanmıyorum diyorsanız ve onlara vereceğim paraya daha iyi bir panel alırım veya büyük bir tv alırım diyorsanız, bende size soruyorum piyasada paneli kaliteli olupda 3d ve smart tv si olmayan tv var mı? Yok o zaman boşa konuşmaya da gerek yok.

Her tv kampanyasında aynı cümleler 3d gereksiz smart işlevsiz. %100 katılıyorum ama önerin o zaman 3d siz bir tv iyi tv smartsız iyi bir tv. Yok

Örnek samsung da 7 serisinde varmı 3d siz smartsız tv bırakın onu 6100 lerde 1 2 model ya var ya yok. O da ikisi birden olmayan yok zaten. Ve fiyatlarıda o panele göre pahalı.

Ee panel kötü olunca zaten tv kötü oluyor.

Bende tv arıyorum. Yorum yapan arkdaşlardan 3d siz smartsız MKV sorunsuz ve kaliteli oynatabilen bir tv tavsiyesi rica ediyorum. Fiyatıda iyi olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LED tv ömrü vs LCD vs PLAZMA
    8 yıl önce açıldı
    TEŞHİRDEN LED TV ALMAK ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konuyu açan arkadaşımız için öneriyorum.

sıcak fırsatlarda da yer alan bimeks ti sanırım 51 inch lik sharp 2300 tl civarına daha cazip sanki. ne dersiniz ?
  • sharpın kalite konusunda şüphelerim var tavsiye ediyormusnuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Optimizer

3d gereklidir gereksizdir smart tv kullanışlıdır kullanışsızdır. bunları tartışmaya gerek yok.

Neden mi? Eğer ben 3d kullanmıyorum smart kullanmıyorum diyorsanız ve onlara vereceğim paraya daha iyi bir panel alırım veya büyük bir tv alırım diyorsanız, bende size soruyorum piyasada paneli kaliteli olupda 3d ve smart tv si olmayan tv var mı? Yok o zaman boşa konuşmaya da gerek yok.

Her tv kampanyasında aynı cümleler 3d gereksiz smart işlevsiz. %100 katılıyorum ama önerin o zaman 3d siz bir tv iyi tv smartsız iyi bir tv. Yok

Örnek samsung da 7 serisinde varmı 3d siz smartsız tv bırakın onu 6100 lerde 1 2 model ya var ya yok. O da ikisi birden olmayan yok zaten. Ve fiyatlarıda o panele göre pahalı.

Ee panel kötü olunca zaten tv kötü oluyor.

Bende tv arıyorum. Yorum yapan arkdaşlardan 3d siz smartsız MKV sorunsuz ve kaliteli oynatabilen bir tv tavsiyesi rica ediyorum. Fiyatıda iyi olsun.

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Panasonic TX-L42DT50E
    Panasonic Viera TX-L47WT50E
    bu modelleri inceleyen varmı eski bir seri piyasada bitmek üzere ancak eski satış fiyatlarına göre fiyatları uygun panel kalitesini bu modeller ile kıyaslamanızı rica ederim
    özellikle wt serisi panasonic 'in en gözde serilerinden et>dt>wt imkanı olanlara tavsiye ederim
  • quote:

Ben de sizin gibi düşünüyorum.
    Smart bana da gereksiz geliyor.
    3D de aynı şekilde.Ailede hepimiz gözlük kullanıyoruz neredeyse,bir de o 3D gözlükleri takınca çok garip oluyor.Zaten bir süre sonra baş ağrısı da yapıyor.Emekleme aşamasında 3D teknolojisi.
    Ben de 1500 civarına 46-47" civarı LED TV arıyorum.Plazmaları inceledim mağazalarda,LED'lere göre fazla yansıma yapıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

quote:

Ben de sizin gibi düşünüyorum.
    Smart bana da gereksiz geliyor.
    3D de aynı şekilde.Ailede hepimiz gözlük kullanıyoruz neredeyse,bir de o 3D gözlükleri takınca çok garip oluyor.Zaten bir süre sonra baş ağrısı da yapıyor.Emekleme aşamasında 3D teknolojisi.
    Ben de 1500 civarına 46-47" civarı LED TV arıyorum.Plazmaları inceledim mağazalarda,LED'lere göre fazla yansıma yapıyordu.

Ben de kısmetse yaza evleneceğim, o yüzden kullanmayacağım teknolojiye bir ton para vermek istemiyorum. Şuan için olması gereken özellikler FullHd, Dahili uydu alıcı, 100hz, usb den film oynatma....bunlar olduktan sonra gerisi bana göre hikaye...

Mesela aşağıdaki linkte yer alan tv bana göre gayet ideal. 107 ekran gayet büyük, dahili uydu alıcı, fullhd, 100hz, usb film oynatma vs. özellikler de var. Fiyatı da 1360-tl ki bence gayet uygun.

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue42f5570ssxtk-ue42f5570ssxtk-42107cm-full-hd,-smart,-wi-fi,-dahili-uydu,-100-hz,3xhdmi,2xusb/productdetails.aspx?I_ID=65662

• Geçtiğimiz günlerde Lg marka smart televizyonlardan kişisel bilgilerin bir merkezden internet kapalı olsa dahi görülebildiği idi. Bence dikkatli olun.

http://doctorbeet.blogspot.ru/2013/11/lg-smart-tvs-logging-usb-filenames-and.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: biber10

Panasonic TX-L42DT50E
    Panasonic Viera TX-L47WT50E
    bu modelleri inceleyen varmı eski bir seri piyasada bitmek üzere ancak eski satış fiyatlarına göre fiyatları uygun panel kalitesini bu modeller ile kıyaslamanızı rica ederim
    özellikle wt serisi panasonic 'in en gözde serilerinden et>dt>wt imkanı olanlara tavsiye ederim

+1
  • prest121 P kullanıcısına yanıt
    Hocam; tv iyidir kötüdür bir şey diyemem ama; LG Türkiye garantili ise fiyatı iyi, değilse normal...
  • quote:

Orijinalden alıntı: prest121

sharpın kalite konusunda şüphelerim var tavsiye ediyormusnuz ?

sharp ın kalitesi hakkında şüpheleriniz !!! var ama konunun başında lg markasının tv linkini eklemişsiniz. keza samsung da olsaydı değişen bişey olmazdı.

ancak şunu derseniz ok: " 51 inch lik 2300 tl lik sharp var ama 55 inch 7-8 bine de sharp var. hangi sharp daha gelişmiş, daha kaliteli vs" tabiki pahalı olanı.

ama olay bütçe -fiyat -performans meselesi olunca o rakamlara(7-8 bin) alternatif te çok .
  • ismailvolkan İ kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle allah tamamını erdirsin.

Sonrasında ise verdiğiniz linkteki tv 5 serisi kötü bir panel. Magazada bir karşılaştırın derim.
    Ben baktığımda bariz takılmalar görüyorum üst seviye serilerle cok fark ediyor. Birde coğu kişinin dikkate almadığı işlemci mevzu bu tvlerin içinde işlemciler komut setleri codecler var bunlar genel olarak önemli ama özellikle mkv oynatımında cok önemli. Aslında firmalar için smart tv ve 3d yazılımdan ibaret maliyeti yok denecek kadar az tv leri iyi yapan panel ve işlemcileri vb. Onlarda iyi olunca içine zaten 3d smart koyuyorlar.

Bence samsung es serilerinden daha üst bir modele bakın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.