Şimdi Ara

smart fortwo nasıl?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
7.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya cok soledim ama yine solıcem bence smart alma dedikleri gibi roadster olursa bilmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuemrek

şimdi smart 2 kişilik diğerleri 4 kişilik.
    smart bir zevk aracıdır.
    tabiki tercih senin.

2 kişilik olmasının hiçç ama hiçç önemi yoq. hiç bi sorun çıkartmaz. 2 kişilik olması.
  • roodstar al diyen arkadaşlar. roodstar tabikide fortwo den çook ama çok daha güzel. ancak fiyat farkına lütfen dikkat edin. belki kız kardeşim ehliyet alırken ki 3-4 sene var. bu alıcağımı ona veririm ve roodstar alırım.
  • BEnce bu arabayı alma...

Nasıl bir insansın bilmiyorum kişilik olarak mesela maddiyat, işte arabanın forsuydu bilmemneydi önemli değil benim için diyorsan bilemem ama, yani yanında Hacı Murat geçse egzosundan yan şerite atılacak bir araç alıyorsun, ne bileyim bu aracı alsam bizim arkadaşlar baya kafa bulurla benle...

Hatta bugün bizim İtü nün bi dergi gibi bişiyi vardı yemekhanede arkada bu Smart ın reklamı direk sen geldin bunun muhabbetini açtık bu araçla ilgili baya geyik malzemesi çıktı baya koptum yani, benim aracım olmasını istemezdim

12 milyara ne araçlar alınır... Sen gerçek yakıt tüketimi istiyorsan LPG ve dizele yöneleceksin...

Ne bilim kız arkadaşın falan olsa onu bunla mı gezdireceksin. Bi kızla tanıştın ilk buluşmanız onu bunla mı alacaksın

Bir Türkü tanımlayan en değerli üç şeyi: AT AVRAT PUSAT

Araba modern çağların atı... Yani bu mudur yani 12 milyarlık AT???

AT dediğin Arap Tayı gibi olacak

• quote:

Orjinalden alıntı: ıcestar

quote:

smart bir zevk aracıdır.
    tabiki tercih senin.

2 kişilik olmasının hiçç ama hiçç önemi yoq. hiç bi sorun çıkartmaz. 2 kişilik olması.

o zaman smart'la mutluluklar dilerim sana.

http://www.smart.com/-snm-0135145948-1106213817-0000027818-0000003622-1107678810-enm-is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/mpc-tr-content-Site/-/-/-/SVCPresentationPipeline-Start;sid=VxYVjuZzryhWjqR2gUydhmR5g50FyHhIX_EcKv-9?Page=issite%3a%2f%2fsmart-Site%2fsmart%2ecom%2fRootFolder%2fsmart%2fhome%2epage

bu adreste birçok şeyi bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuemrek -- 14 Kasım 2005, 22:43:08 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ıcestar

quote:

smart bir zevk aracıdır.
    tabiki tercih senin.

o zaman smart'la mutluluklar dilerim sana.

http://www.smart.com/-snm-0135145948-1106213817-0000027818-0000003622-1107678810-enm-is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/mpc-tr-content-Site/-/-/-/SVCPresentationPipeline-Start;sid=VxYVjuZzryhWjqR2gUydhmR5g50FyHhIX_EcKv-9?Page=issite%3a%2f%2fsmart-Site%2fsmart%2ecom%2fRootFolder%2fsmart%2fhome%2epage

bu adreste birçok şeyi bulabilirsin.

teşekkürler. şimdiye kadarki bilgilerimi verdiğin linkten öğrendim. zaten üstlerdede bende yazmışım. mini couper aklımı çelmesse ve allah izin verirse daha 10 yıl smartlı kalmayı planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthavc -- 14 Kasım 2005, 23:45:56 >

• simdilik bunu kullanıp sonra roadster a donmeyi dusunuosan al derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: shaquılle

simdilik bunu kullanıp sonra roadster a donmeyi dusunuosan al derim

tabikide öle düşünüyorum yukardada belirttim. ama bide maddi durum var. henüz öğrenciyim. ailem bana bundan fazlasını sağlayamaz. gerisi bana kalmıs.
  • "o fiyata ne yaris ne yeni corsa bulamam." , "orada ne yazıyor bir oku. kör ali olma. orada smart almak istiyorum ama bana başka modeller önerin yazmıyor veya şu modelle şu model arasında kaldım da yazmıyor." "corsa yaris ford ka gibi arabalar arasında çok kararsız kaldım. smart ı almaya karar vermekle iyi mi yaptım kötümü."
    bu kadar tutarsız mesaj bir arada bravo!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Villeneuve

"o fiyata ne yaris ne yeni corsa bulamam." , "orada ne yazıyor bir oku. kör ali olma. orada smart almak istiyorum ama bana başka modeller önerin yazmıyor veya şu modelle şu model arasında kaldım da yazmıyor." "corsa yaris ford ka gibi arabalar arasında çok kararsız kaldım. smart ı almaya karar vermekle iyi mi yaptım kötümü."

+1
  • quote:

"o fiyata ne yaris ne yeni corsa bulamam." , "orada ne yazıyor bir oku. kör ali olma. orada smart almak istiyorum ama bana başka modeller önerin yazmıyor veya şu modelle şu model arasında kaldım da yazmıyor." "corsa yaris ford ka gibi arabalar arasında çok kararsız kaldım. smart ı almaya karar vermekle iyi mi yaptım kötümü."

tutarsız değil kararsız. daha önceden çok kararsız kalmıştım fakat kesin olarak smart ta karar kılmıştım. fakat sen,baska model önerenler, vee özellikleee yakın çevrem çok karsı çıktı smart almama. bende smart öneren bir kaç kişinin onayını almak istedim. çünki önceden kesin olarak karar verdiğim smart ı çok kötüledi yakın cewrem. halaa alırsam smart almayı planlıyorum. ama o kararsızlık dönemini doğru bir karar la atlattımmı diye sordum. yani şuanda öyle bir kararsızlığım yok eskidendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: fthavc

quote:

tutarsız değil kararsız. daha önceden çok kararsız kalmıştım fakat kesin olarak smart ta karar kılmıştım. fakat sen,baska model önerenler, vee özellikleee yakın çevrem çok karsı çıktı smart almama. bende smart öneren bir kaç kişinin onayını almak istedim. çünki önceden kesin olarak karar verdiğim smart ı çok kötüledi yakın cewrem. halaa alırsam smart almayı planlıyorum. ama o kararsızlık dönemini doğru bir karar la atlattımmı diye sordum. yani şuanda öyle bir kararsızlığım yok eskidendi.

Hocam bakma sen tepkilere. Bu aracla yola cıkınca herkesin gozdesi oluyorsun. Bi tane bulsam uygun fiyata alıcam ama ahh nerde. Sen aldın mı bari 5 sene sonra yazıyorum belki buralara bile takılmıyorsundur...

ALINIK SMART, satan varsa bana ulaşsın!!

• sahibindene gir, orda var ama, fiyatları hakkında bir düşünceye sahip değilim.
  • Bende bu aralar almayı düşünüyorumm. hatta bu haftaiçi kiralıyacağım bir tane...
  • ben olsam smart yerine fiat 500 falan alırdım
  • Vay bee millet kardeşine smartını verip roadstar alıyor.....
  • Bütün Smart Kullanıcılarını bekliyoruz.

http://smarttr.co.cc

smart fortwo nasıl??
  • Roadster olanını biliyorum. Motorsiklet aküsü gibi ufak aküsü var. Fiyatı yüksek. Bir de takviye yaparken yol bilgisayarının açılması 10 dakikayı bulmuştu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.