Şimdi Ara

SMART FORFOUR KULLANICILARI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
4
Favori
21.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Acil yardıma ihtiyacım var. Aracım 2005 forfour 1.1 75lik. 180.000 km de Motor %70. Herkes kış mevsiminde araçların çok yaktığını bilir. Ancak benim araç epey fazla. 50LT benzin ile 550 km. 5.39 benzin birim fiyatı ile çarpınca kilometrede 49 kuruş yakıyor hesabı. Aracı yeni aldığımdan yazın durum nedir bilemedim ancak eski sahibi 26-27 kuruş şehir içi yakar yazın demişti. Ne yapmam gerekir? Sizin yakıt değerleriniz nedir. Lütfen yardımcı olun.
  • Merhaba. Ben de mersinde bir smart forfour 1.5 cdi dizel otomatik 2006 kullanıcısıyım. Arabanın pasion serisinden var. Dikkatsizliğimizden dolayı, arabayı tanımamamktan, aracım arıza verdi. Hemen hemen şanzıman hariç tüm parçalar kolumdan mersin serviste değişti. Fakat tüm bunlar değişince araç asıl beyni parçalarla uyum göstermedi ve servis bile bunu eşitleyemedi. Kısa yoldan araç genel beynini değiştirip paramı almaya baktılar. 8500 TL para istediler. Ben de ikinci el orijinal bosh marka sağlam bir beyin buldum. Aracım şu an metsan Antep te. Değişen tüm parçalarla eşitleme yapılabilmesi için aynı model bir araç bulmaları gerektiğini söylediler. Bu araçtan da her yerde yok. Başka ilden bir araç Antep e götürmek de olası gözükmüyor. Tek çaremiz herhangi bir yerdeki aynı model aracın tüm eşitlemelerinin bir flash belleğe kopyalanması. Bu bizim tek aracımız. Ve yaklaşık 8 ayını kolumanda geçirdi. Belki bize yardımcı olabilirsiniz. Sizden isteğim aynınaraötan mersinde olan varsa benimle iletişime geçmeniz ya da başka bir ilde iseniz flash belleğe kopyalama konusunda bana yardımcı olmanız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogemi -- 29 Ocak 2021; 23:50:30 >
  • Smart forfour camları tek dokunuşla açılıp kapanma özelliğine sahip mi acaba? Üzerindeki işarete göre öyle olması gerek diye düşünmüştüm.
  • merhaba arkadaşlar
    forfour için ankara da multimedya yapan arkadaşlar güzel bir video çekmişler. ankara da multimedya taktırmak isteyenlere tavsiye olunur. https://www.youtube.com/watch?v=BxfOboXnBbk&t=136s
    forfour için multimedya
  • arkadaşlar 2006 model dizel 1,5 smart aldım aracın yakıt şamandrası arzalı nereden bulabilirm yardımcı olurmusunuz
  • 2006 model 1.5 dizel smart yakıt şamandrası bulunurmu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.