Şimdi Ara

Smallville (2001-2011) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.641
Cevap
6
Favori
129.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • diziye ara verilince haliyle muhabbet dönmüyor
  • evet ya dizi olmayınca, cok kotu oluyo ya
    neyseki 13 gun kaldi 6x16 ya

ben de tv.com'dan kontrol ettim. 15 Mart olarak gözüküyo yeni bölümün yayın tarihi

Freak 2/15/2007
    Promise 3/15/2007
    Combat 3/22/2007
    Progeny 4/12/2007
    Nemesis 4/19/2007

Bi arkadaş başka bi sitede şöyle yazmış ne kadar doğru bilmiyorum ama!

Oynuyor: Mass Effect, The Orange Box, Call of Duty 4: Modern Warfare, Assassin's Creed, Fifa 08

Bekliyor: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, PLAYSTATION®3

メタルギアソリッド4
  • Smallville 6 sezon 15.bölümde, Lana Clark'a öyle şeyler söyledi ki, Clark hayatının pişmanlığını yaşadı.
    "Döğüş Kulübü"
  • _____________________________

Birilerinin menfaatine ters düşmediğin için seviliyorsan, Bırak nefret etsinler!!!!

Hareket etmezsen, zincirlerini farkedemezsin
  • 6x16 Promise 3/15/2007
  • Yahu ben bu kadar saçma bi film izlemedim yahu.Herifin hiç bi özelliği yok(Gözünden ışın çıkarmak ve hızlı ilerlemekten başka).Bi grup genç bunun etrafını sarıyolar ve yanındaki kız arkadaşı o gençleri dövüyo.Ulan süpermensin,güçlüsün,çeviksin.Ama yapabildiğin çok hızlı bi şekilde yürümek ve gözünden ışın çıkarmak.Afedersiniz ama bu Clark Kent'in ALLAH BELASINI VERSİN!!!!

Başkada hiçbişey demiyorum yaw!
  • Alexander Luthor un hastasıyım [iyidirkereta.gif] yani bende izliyoreum

Orjinalden alıntı: Berkei_Lee

Yahu ben bu kadar saçma bi film izlemedim yahu.Herifin hiç bi özelliği yok(Gözünden ışın çıkarmak ve hızlı ilerlemekten başka).Bi grup genç bunun etrafını sarıyolar ve yanındaki kız arkadaşı o gençleri dövüyo.Ulan süpermensin,güçlüsün,çeviksin.Ama yapabildiğin çok hızlı bi şekilde yürümek ve gözünden ışın çıkarmak.Afedersiniz ama bu Clark Kent'in ALLAH BELASINI VERSİN!!!!

Başkada hiçbişey demiyorum yaw!

dizinin ismi superman değil smallville clark kent in geçnlik yıllarını anlatıyo.
    o dediklerini yapabilmesi güçlerini doğru bi şekilde kullanabilmesi için eğitimden geçmesi gerekiyo ki onu yaptığı zamanda smallville zaten bitecek.
    burada lex le nasıl düşman olduğu, güçlerini nasıl keşfedip süperman e nasıl dönüştüğü ve gençlik maceraları mevzu bahsi daha çok.

o tür hareketler yapmasını istiyosan luis&clark dizisini izlemen gerekiyo çünkü ordaki superman hali zaten.

bu arada benim netten takip ettiğim kadarı ile dizinin 7. sezonu olacakmış ama 8. sezon olurmu orası meçhul, benim tahminimde 7. sezonda bitirecekleri yönünde...
    AMD RYZEN 5 3600@4.1Ghz CPU | CORSAIR H100İ PRO RGB | ASUS ROG STRIX B350-F GAMING MOTHERBOARD | 2*16 GB GSKILL TRIDENT Z NEO 3200Mhz RAM | SAPPHIRE RX5600XT PULSE GPU | 250 GB SAMSUNG 970 EVO SSD | 500 GB SAMSUNG 870 EVO SSD| 250 GB SAMSUNG 840 EVO SSD | CORSAIR 4000D AIRFLOW CASE | CORSAIR RM650X 80+ GOLD PSU |GIGABYTE G32QC QHD 2K 165Hz HDR400 MONITOR | LOGITECH G613 WIRELESS MECHANICAL KEYBOARD | LOGITECH G403 LIGHTSPEED MOUSE | MICROSOFT XBOX ONE S GAMEPAD | ASUS ROG STRIX 2.4 GO HEADSET | LOGITECH C920 HD PRO WEBCAM | CREATIVE PEBBLE 2.0 SPEAKER | Rode NT-USB MINI MICROPHONE

• quote:

Orjinalden alıntı: CHE

6x16 Promise 3/15/2007

arkadaşlar artık bıçak kemiğe dayandı uzun bekleyişin ardından smallvillin 16. bölümü yarın itibariyle yayınlanack, ohh yaw bekle bekle sıkıldık
    hadi kılark koçum benim
  • dehşet bir bölümdü bu 6x16, bence lex luthor artık TAM lex luthor oldu. O bebek olayını accayip merak etmeye başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTACON -- 18 Mart 2007; 3:04:03 >

Oynuyor: Mass Effect, The Orange Box, Call of Duty 4: Modern Warfare, Assassin's Creed, Fifa 08

Bekliyor: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, PLAYSTATION®3

メタルギアソリッド4
  • ah lionel ah o serefsiz

Orjinalden alıntı: trood

ah lionel ah o serefsiz

ulan varya artık işler ne hal aldı yaw
    neyse neler neler yazmak istiorum ama izlemeyenlere ayıp etmeyelim. Arkadaslar dikkatli olalım olur mu?
    spiky hocam you rock!

Dizi bu haftadan sonra bir 3 hafta daha ara verecek,biz izleyenleri iyice çıldırtmak için

"There's Only Room For One Snake.. And One Boss!"
  • ne tekmesi yiyo ya haytının tekmesini yedi zaten 616 da
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.