Şimdi Ara

smaç basmak için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merabalar ben 15 yaşındayım 1.80 boyum var 98 kiloyum basket potasının panyasına 3 parmağımın ucu değiyor smaç basmak için ne yapmalıyim zayıflasam smaç basabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de 1.80 inim ve 95 kiloyum potaya yaklaşamıyorum bile zayıflamak lazım edit: 15 yaşındayım

• ben 185 cm yim smaç basabiliyorum.
  • Çok yardımcı oldun ya sana burda basıp basmadığınımı sordum nasıl basabilirim diye sordum

• 185 Boy
    75 Kilo var

Smaç basamıyorum hatta elim panyaya zor değiyor.

O kiloyla nasıl panyaya değiyorsun la ?
  • Zayıflamak yetmez bacaklarını güçlendirmen ve esnekliğini arttırman gerek
  • Sadece sicrama meselesi benden uzun ve iki katim bacak kasi olan arkadasim sadece cembere degebiliyo ben avuc icime kadar geciyorum ve cekiyorum potayi sicramak icinde air alerti bi incele dostum ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP DE HOLD TUŞU NE İŞE YARAR
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olay boyda değil, sıçrayabilmekte bitiyor. 180 boyunda olupta smaç basan arkadaşımda var, 195'e yakın olupta smaç basmaya çalışırken kendini sakatlayanda.
  • Smaç basmak için zayıflamana gerek yok. Bacaklarını ve bileklerini güçlendirmelisin. Uygun bir fitness salonuna yazılmanı tavsiye ederim. Eğer pota altı oyuncusu isen ve karşında smaç basabilen tehlikeli bir pivot var ise mutlaka genişliğini kullanmalısın. Zayıflamanı tavsiye etmem, unutma reboundu iyi sıçrayan değil iyi box-out yapan alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epictetus -- 2 Ocak 2014; 20:39:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

185 Boy
    75 Kilo var

Hocam 70 kiloyum smaçlaya biliyorum ama bunu neden mesele yapıyorsunuz siz günlük basketbol oynayın ani sıçramalar yapın haftalık koşu yapın panyaya dokunmak değil çembere bileğinizi geçirirsiniz.
    Sizin boyunuzdayım ama keşke bir 10 kilo fazlam olsa post up larda kuvvetsiz kalıyorum mecbur yüzüdönük oynuyorum ve koç kızıyor sayı atsam bile.Kilonuzu kasa çevirmeyi deneyin bu zor bir iş zayıflamaktansa , ama ilerde kilo alıp kas yapmak bundan daha zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbdlgc -- 4 Ocak 2014; 14:42:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 16 yaşındayım 1,86 boyum var ama potaya zar zor dokunuyorum kilom71 30gün içersinde smaç basmam lazım sizce ne yapamlıyım
  • sagoleraoguzer kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle kilo vermen lazym. ama kiloyla olacak i? de de?il sadece. ayny zamanda bacak kaslaryny ve zyplamany geli?tirmen gerek. 1.80 boy için 98 kilo çok fazla. benim boyum 1.82 lise zamanymda smaç basamasamda çember tutuyodum ?uan 77 kiloya çyktym artyk çemberi syyyrmyyo bile parma?ym :D ama dedi?im gibi sadece kilo de?il zyplamak gerek. bacak kasy
  • Bende 15 yaşındayım lise 2 ye gidiyorum. 1.85 boyum var. Ağustos'ta 93 kiloydum. Eylül'ün sonunda 78 kilo oldum. Çok ani kilo kaybı oldu ancak hergün çift idman yapıyordum. Bi atletizm bide normal basketbol. İkiside ağırdı 2-3 gün kilo vereyim diye akşam yemediğim oldu. Kas kütlesi birazcık kayboldu. Ancak atletizm beni biraz esnekleştirdiği için ve basketbol idmanları yazın ağır olduğu için bide kilo verdiğim için :) zıplamam baya bi arttı. Ben panyaya zor deyen adam şimdi 3.05 e smaç basıyorum. Ancak yinede 2 ayda vermem benim için kötü oldu. Kalıp kayboldu ve karnımda , vücudun çoğu yerinde deri sarkmaları oldu. Kiloyu kas vererek eritmeme babam izin vermedi boy uzamasını etkilemesi açısından. Bana göre en sağlıklısı bu yaşıtlara göre boyunun uzamasının durmasını etkilememek için atletizm (Ancak ağırlık antremanları değil) ve normal basketbol antremanları. Hırs ve düzenli çalışmayla hepsi olur merak etme

• quote:

Orijinalden alıntı: Zubizerretta

Sadece sicrama meselesi benden uzun ve iki katim bacak kasi olan arkadasim sadece cembere degebiliyo ben avuc icime kadar geciyorum ve cekiyorum potayi sicramak icinde air alerti bi incele dostum ;)

Bu gun air alerte basladim zayiflamadan basladigim icin sorun olurmu

• quote:

Orijinalden alıntı: sagoleraoguzer

quote:

Sadece sicrama meselesi benden uzun ve iki katim bacak kasi olan arkadasim sadece cembere degebiliyo ben avuc icime kadar geciyorum ve cekiyorum potayi sicramak icinde air alerti bi incele dostum ;)

Zaten zayiflarsin yaparken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Zaten zayiflarsin yaparken

Bide bazi yerlerde tek ayak ziplamayi gelistirmio diyolar dogrumu

• quote:

185 Boy
    75 Kilo var

Kac yasindan beri basketbol oynuyon

• quote:

quote:

185 Boy
    75 Kilo var

Kac yasindan beri basketbol oynuyon

Geçen yıl yani lisenin ilk yılı başladım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.