Şimdi Ara

SMA Gold Mama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
28.013
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • çok kalıtelı bır mamadır..! Nişasta içermez yuzde yüz laktozdur.. ve omega 3 içerir

burda 15,95

not: şu yeni üye muhabbeti yapılmasın. aman yeni üye bu, site ile alakası vardır faln diye. iki kez alışverişim oldu şuana kadar bu siteden. bizim ufaklık sadece mama ile beslendiği için ucuz yer ararken bulmuştum. toplamda 20 kutu falan mama aldım burdan

• Bu ara bende yeni doğan oğluma mama piyasasını araştırırken farmasanalı bulmuştum. Fiyatlar genelde iyiydi. Bizim ufaklık Aptamil Pre ile başladı mama kültürüne. Aslında ilk bebelac almıştım ama beğenip de yemedi . Bu SMA dan kullanabilirim sanırım Aptamilin Pre ayarında sanırım bu yukardaki Sma gold 1. Kullananlar memnun mu ? Bizim oğlanda kilo almakta zorlanıyor.
    Kapitalistlerin genel kuralıdır, bir sistem işlerine gelmiyorsa, sistemi tıkayıp halka acı çektirip, sistemden şikayet ettirirler. Sonra da sizin için sistemi değiştirdik deyip, hem halkı kazıklarlar hem de alkış alırlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rütbe konu değil. Bende benim çocuklara farmasanal'dan aldım Aptamil. En uygun orasıydı ve Konya'dan İstanbul'a bir günde geldi

eski sma s26(0-6 aylık bebeklerde kullanılabılır = yeni formul sma gold (daha zengin formül ve omega 3 ilaveli)

eski sma II (kırmızı kutu 6 aydan 2 yaşa kadar kulanılır) = yeni promil gold (daha zengin içerik ve omega 3 ilaveli.

1 numaralar 0-6 aylık bebekler ıcın
    2 numaralı mamalar 6 aydan ıtıbaren dıye devam eder. ilaç firmasında çocuk ürünleri çalıştıgım için ayrıntılı bılıyorum. ama mama fırmasında çalışmıyorum..
    çocuk ürünleri konusunda her zaman mesaj atabılırsınız, içerik konusunda yardımcı olabılırım. sadece DH ozel oda.....!!!

iyi forumlar

Orijinalden alıntı: bilgin_yener

arkadaşlar,

eski sma s26(0-6 aylık bebeklerde kullanılabılır = yeni formul sma gold (daha zengin formül ve omega 3 ilaveli)

eski sma II (kırmızı kutu 6 aydan 2 yaşa kadar kulanılır) = yeni promil gold (daha zengin içerik ve omega 3 ilaveli.

1 numaralar 0-6 aylık bebekler ıcın
    2 numaralı mamalar 6 aydan ıtıbaren dıye devam eder. ilaç firmasında çocuk ürünleri çalıştıgım için ayrıntılı bılıyorum. ama mama fırmasında çalışmıyorum..
    çocuk ürünleri konusunda her zaman mesaj atabılırsınız, içerik konusunda yardımcı olabılırım. sadece DH ozel oda.....!!!

iyi forumlar

Aydınlatıcı detaylar için teşekkür ederim. Luzüm olursa temasa geçebileceğimiz bir forumdaşımızın olması güzel oldu.

İyi bayramlar

• _____________________________
  • faydalandığınıza sevindim
  • Fiyatlar stok yapacak kadar ucuz olacak ki kargo parasına değsin ancak fiyatlar aşağı yukarı marketle aynı, üzerine kargo ücreti de olunca da alınası kalmıyor. Şu an en ucuz carrefourdan 4 alışverişe 1 bedava avantajını kullanmak. 4 defa 36,9'dan aptamil alıyorsunuz, 36,9 TL karınız oluyor. Bunun üzerine verecek varsa göndersin linkini.

Hele şu sağlıkhome sitesinin tuttuğu eleman her mesaja damlıyor hemen hiç de sıcak olmayan fiyatı dayıyor, ben gıcık oluyorum, sizi bilmem!!
  • fabrikasyon hiçbir ürünü vermeyin ama zorunda olanlara Allah kolaylık versin.Biz keçi sütü veriyoruz biraz iğrenç kokusu var ama anne sütüne en yakın sütmüş.Belki de benim eşimin sütüne en yakın o da biraz inatçı yani keçi.(hanım okumaz inş)

http://smamama.net/
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.