Şimdi Ara

##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ## (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
1
Favori
78.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kocaeline kadar getirdiler mi size
  • kardeş ben kargo değil de arkadaş vasıtasıyla getirttim kendime.. kargo olayını bilmiyorum.. çünkü kredi kartım aslıda iş görmedi.. ya da arkadaş halledemedi çünkü alıntıyı ingiltere den yapmaya çalıştı.. olmayınca da gitti nakit olarak aldı.. haziran ortasında tekrar arkadaşın birisi gelecek.. ben tekrar bir adet getirticem ve sıfır olan bu cihazı ikinci el fiyatı olan 750 ytl ye satmayı düşünüyorum.. biraz da ben ticari düşüneyim
  • tukiye fiyatı bilirsinki 900 lira civarında http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd81269
    ama takibim uzun süredir sürüyorki fiyatı devamlı olarak 3er 5er düşmekte.. bu dövizden mi oluyor onu takip etmedim :S
  • Evet ben de takib ediyorum hepsiburada.com u sürekli bi düşüş oluyo
  • Ewet arkadaşlar uzun bir inceleme sonunda sizin de katkılarınızla artık benimde bir s6500üm var.Yalnız bir iki şey kafama takıldı onları sormak istiyorum.

1.Neden sürekli AF modunda yüz tanımlama çalışmıyor?
    2.Makina sürekli AF modundayken bariz bir ses geliyor sürekli bu normal mi?
  • 1. soruna cevap vereyim. AF modu auto focus demek.yani otomatik odaklanma.
    Face detection ı actiginda zaten otomatik olarak insan yuzlerine odaklanıyor. tekrar AF a gerek yok.
  • ya ben bu makinayı(6500fd) en ucuz nerden alabilirim

bilen biriisi şu sorulara yanıtlarsa cook sevincemm

1 sirkecide bu urun ne kadar?
    2 garantilisi en ucuz nerde?
    3 usa da nerden alabilirim en ucuz??

saygılar
  • hepsiburada sıfır fiyatı 886 ytl+2gb xd kart ve çanta hediyeli. 2gb xd+çanta 100 lirayı bulur.
    Makina böylece 780 liraya geliyor.Buda taksitli fiyatı.Peşin almaya kalkarsanız %10 da indirim yaparsınız ki tahminimce sirkecide 700 civarına bulunabilir.Tabi sadece tahmin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

hepsiburada sıfır fiyatı 886 ytl+2gb xd kart ve çanta hediyeli. 2gb xd+çanta 100 lirayı bulur.
    Makina böylece 780 liraya geliyor.Buda taksitli fiyatı.Peşin almaya kalkarsanız %10 da indirim yaparsınız ki tahminimce sirkecide 700 civarına bulunabilir.Tabi sadece tahmin.

tesekurler dostum verdiğin bilgiler için sanırım 3 seceneğim var

ya 2. el
    ya usa dan arkdşla getircem
    yada sirkeci

bu arada ilan da verdim ama yinede belirteyim satan varsa alıcıyım...

• Arkadaşlar bende s6500fd almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bir şeyelr var şimdi bu makinenin standart lensi ile makro çekebilirmiyim? ve ek lens alıp eklersem zoom oranını attırabilirmiyim makinenin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Arkadaşlar bende s6500fd almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bir şeyelr var şimdi bu makinenin standart lensi ile makro çekebilirmiyim? ve ek lens alıp eklersem zoom oranını attırabilirmiyim makinenin?

slr-like, yani slr-benzeri bir makinadan bahsediyoruz ki bu tip makinalarda lens değiştirmek pek mümkün değil..
    s6500fd modeli hakkında konuşmak gerekirse 28-300mm objektif aralığıyla hem geniş açı hem de tele lens imkanı sunuyor..
    ayrıca makro çekimler için de oldukça ideal bir makinadır..
    FUJIFILM firmasının piyasaya sunduğu en yeni modellerden birisi oldugu için fazlasıyla talep edilen bir makinadır..
    düşünenlere tavsiye ederim

• Anladım o zaman canon s3 ile arasında pek fark yok bana göre 2 sininde lensi değişmiyor ama canon s3 oyuncak gibi canon s3 de ne gibi avantajları vardır bunun ve s6500fd hiç bir şekilde lens takamammı zoom u arttırmak için benim için baya önemlide zoom
  • raynox zoom lenslerinin takılabildigini biliyorum. Ancak yurtdısından getirtmek gerek. Türkiye'de satılmıyormuş.

http://www.raynox.co.jp/english/digital/s9000/index.htm
    Linkte ki S9000 e aldanma. 58mm çapında objektif kullanıyor S6500 de.
    Aslında alınası ürünler ama birde yurtdısı olayı girmeden işin içine Türkiye' den rahatca alabilsek ne güzel olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enthusia -- 3 Haziran 2007; 12:42:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuattanrikulu

raynox zoom lenslerinin takılabildigini biliyorum. Ancak yurtdısından getirtmek gerek. Türkiye'de satılmıyormuş.

http://www.raynox.co.jp/english/digital/s9000/index.htm
    Linkte ki S9000 e aldanma. 58mm çapında objektif kullanıyor S6500 de.
    Aslında alınası ürünler ama birde yurtdısı olayı girmeden işin içine Türkiye' den rahatca alabilsek ne güzel olacak.

Hocam bu haberin üzerine acayip sevindim yerimde duramıyorum bu makineyi alıcam işallah

• FINEPIX S6500FD slr ler gibi ar arda resim çekebiliyormu hızlı bir şekilde?
  • quote:

FINEPIX S6500FD slr ler gibi ar arda resim çekebiliyormu hızlı bir şekilde?

3 farklı seri çekim modu var..

1--> ilk 3 kare: denklanşöre bastığın anda sadece 3kare çekiyor arka arkaya..

2--> son 3 kare: denklanşöre bastığın anda seri çekmeye başlıyor, bıraktığın anda 10kare de çekmiş olsa son 3 kareyi kaydediyor sadece..

3--> sınırsız çekim: bu özellik biraz yavaş, belirtmekte fayda var

bu nedenle "ilk 3 kare" özelliğini daha çok kullandığımı söyleyebilirim
  • 3- seçenekte geç çekmesinin nedeni her bir fotograf için ayrı ayrı odaklanma ve pozlanmayı ayarlamasıdır.

quote:

Orjinalden alıntı: antique

quote:

FINEPIX S6500FD slr ler gibi ar arda resim çekebiliyormu hızlı bir şekilde?

3 farklı seri çekim modu var..

1--> ilk 3 kare: denklanşöre bastığın anda sadece 3kare çekiyor arka arkaya..

2--> son 3 kare: denklanşöre bastığın anda seri çekmeye başlıyor, bıraktığın anda 10kare de çekmiş olsa son 3 kareyi kaydediyor sadece..

3--> sınırsız çekim: bu özellik biraz yavaş, belirtmekte fayda var

bu nedenle "ilk 3 kare" özelliğini daha çok kullandığımı söyleyebilirim

• Arkadaşlar. Teknosa'dan, FUJİFİLM TÜRKİYE/Sinfo A.Ş tarafından resmi olarak ithal edilmiş, s6500fd aldım.
    Makinanın altımda, seri no sunun olduğu yerde --MADE IN CHINA / FABRIOUE EN CHINE yazıyor...

Herkesin 6500fd si CHINE malı mı acaba, merak ettim.

Ayrıca , elle çevrilen, objektifin üstündeki, netleştirme halkasını foto çekmeden döndürüyorum,hiç bir fark olmuyor. Bu netleştirme halkasının ne işe yaradığını ve nasıl kullanacağımı kullanan bir arkadaş açıklıyabilirmi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.