Şimdi Ara

##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ## (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
1
Favori
78.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: antique

fuji s6500fd modeli 4adet kalem pille çalışıyor ve fotoğraf çekerken LCD ekranını değilde benim gibi vizörü kullanmaya alışıksanız piller bayaa uzun gidiyor..

alehar arkadaşımız s6500 ile ilgili tanıtım forumunu açana kadar canon s3 almayı düşünüyordum ancak fujinin bu modelini görünce anında keskin bir dönüş yaptım.. fakat almaya yakın günlerde nikon d40 çıkınca tekrar frene bastım, düşünmeye başladım, nihayet fuji s6500 modeli için son kararımı verdim.. makinayı kullandıkça ne kadar doğru bir karar verdiğimi görüyorum, ben makinamla mutluyum, dSLR modeller çok daha iyi olabilir ama hiç umrumda değil, bu makina benim her türlü ihtiyacımı karşılıyorsa benim için en iyisi budur

almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim

bende aynen senın gıbı dusunmustum
    once s3, sonra s6500 sonra D40
    en sonunda s6500 de karar kıldım bakalım 1 hafta ıcınde makıne elıme ulasıcak cok sabırsızlanmaya basladım

• quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

quote:

Orjinalden alıntı: antique

fuji s6500fd modeli 4adet kalem pille çalışıyor ve fotoğraf çekerken LCD ekranını değilde benim gibi vizörü kullanmaya alışıksanız piller bayaa uzun gidiyor..

alehar arkadaşımız s6500 ile ilgili tanıtım forumunu açana kadar canon s3 almayı düşünüyordum ancak fujinin bu modelini görünce anında keskin bir dönüş yaptım.. fakat almaya yakın günlerde nikon d40 çıkınca tekrar frene bastım, düşünmeye başladım, nihayet fuji s6500 modeli için son kararımı verdim.. makinayı kullandıkça ne kadar doğru bir karar verdiğimi görüyorum, ben makinamla mutluyum, dSLR modeller çok daha iyi olabilir ama hiç umrumda değil, bu makina benim her türlü ihtiyacımı karşılıyorsa benim için en iyisi budur

almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim

bende aynen senın gıbı dusunmustum
    once s3, sonra s6500 sonra D40
    en sonunda s6500 de karar kıldım bakalım 1 hafta ıcınde makıne elıme ulasıcak cok sabırsızlanmaya basladım

makinayı kullandıkça sen de ne kadar doğru bir karar verdiğini göreceksin..
    hatta canon s3 modeli bunun yanında oyuncak gibi kalıyor diyesim geliyor ama canon kullananlar tepki gösterebilir, bu nedenle öyle söylemiyim

• Bende dün elime geçen canon s3'ü kullanmadan sattım ve s6000FD siparişimi verdim.Buradaki yorumlardan sonra nihayet kararım s6000FD oldu.Makine gelince görüşlerimi yazarım.Bu arada bana yaklaşık 475$'a geliyor.Sipariş veren arkadaşlar: Siz ne kadara alıyorsunuz ?
  • Birde canons3 ile s6000FD arasındaki fiyat farkı dikkatimi çekti.Ben yurtdışından canon s3'ü yaklaşık 600 YTL getirttim.Türkiye peşin satış fiyatı 1.100 civarında.Şimdi sipariş verdiğim s6000FD ise bana yaklaşık 700 YTL ye geliyor.Türkiyede Yalçınlarda peşin satış fiyatı ise 1.000 YTL.
    Fujifilm, Canon'a göre fiyat konusunda daha insaflı yurt dışındaki fiyatlara oranla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bipekkan

Selam Derkin,
    s9000=s9500 ...... s6000fd=s6500fd ........ s9100=s9600
    İlki Amerka' da anılan model, 2. si Avrupa' da anılan model ve 2 makinada da Türkçe menü vardır. Teknik ve dış görüntü olarak birbirinin aynıdır. s9000=s9500 bu modelleri unutun, zoom tekerlekleri problemli,yumuşak fotograf veren ve max zoom'da flu fotograf verir, s9600 içinde arıza hariç aynı notlar düşülmüş ilk detaylı incelemede. Benimde kafamda s9600 ile s6500fd arasında tereddütler vardı düne kadar. ve dün İstanbul'da bir yerde aynı anda max zomm da aynı kareyi fotografladım ve kesin s6500fd' de karar kıldım. Şu anda tek sorunum güven duyabileceğim bir yerden getirtebilmek.
    Arkadaşların yardımcı olacağını düşünüyorum.

@bipekkan
    Yurt dışından sağlam bir kaynaktan alışveriş yapmak istiyordun sana PM attım.

• @Fred78,
    PM'ini uyarınca, şimdi farkettim <DH> evvelden siteye girince ikaz ediyordu.
    Bu işin nasıl yapıldığını ve hepsinden önemlisi ödemenin ne şekilde olduğunu gibi bilgileri, PM'den açıklarsan memnun olurum.
    Ayrıca, Yalçınlar' daki fiyat, çıplak fiyat, Son tüketiciye maliyeti aşağıda.

##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ##

Ayrıca yüksek reytingli 16 sanal mağazanın 27.Ocak.2007 itibariyle s6000fd fiyatları aşağıda ve Rebate(Vergi İadesi) ne dikkat edin.
    İlk Mağaza fiyatı:
    339$-50$=289$x1.45 YTL = 420 YTL Olmayan saçlarımı yonacam !

##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ##

quote:

Orjinalden alıntı: fred78

Birde canons3 ile s6000FD arasındaki fiyat farkı dikkatimi çekti.Ben yurtdışından canon s3'ü yaklaşık 600 YTL getirttim.Türkiye peşin satış fiyatı 1.100 civarında.Şimdi sipariş verdiğim s6000FD ise bana yaklaşık 700 YTL ye geliyor.Türkiyede Yalçınlarda peşin satış fiyatı ise 1.000 YTL.
    Fujifilm, Canon'a göre fiyat konusunda daha insaflı yurt dışındaki fiyatlara oranla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 28 Ocak 2007; 13:45:11 >

• @bipekkan

PM attım
  • Beyler Fujifilm S6000FD G.G. üzerinde 725 YTL ile satışa sunulmuş.3 adetle sınırlı.Fakat Bu satıcı aynı ürünü 15-20 gün önce 699 YTL den satışa sunmuştu.Talep artınca fiyatı yükseltmiş.Yinede fiyat fena değil.Ayrıca Kargoyu satıcı karşılıyor.Almak isteyenler için iyi bir fırsat...
  • quote:

Fakat Bu satıcı aynı ürünü 15-20 gün önce 699 YTL den satışa sunmuştu.Talep artınca fiyatı yükseltmiş.

Bir yanlışlığı düzeltmek istiyorum 699 YTL ye satan ile 725 YTL ye satan aynı kişi değilmiş, farklı bir satıcıymış...
  • Şimdi baktım evet farklı Fiyat fena değil ama indirimler göz önüne alındığında biraz yüksek, Zaten getirenler 120-150$ civarında bir kârla çalışıyorlar ve aldıkları risk açısından normal kabul etmekte lazım...
    e-mail gönderdim cevap bekliyorum..... Hangi yol daha güvenilir sizce "gg" mi "bu" mu?
    quote:

quote:

Fakat Bu satıcı aynı ürünü 15-20 gün önce 699 YTL den satışa sunmuştu.Talep artınca fiyatı yükseltmiş.

Bir yanlışlığı düzeltmek istiyorum 699 YTL ye satan ile 725 YTL ye satan aynı kişi değilmiş, farklı bir satıcıymış...
  • Orjinalden alıntı: bipekkan

Şimdi baktım evet farklı Fiyat fena değil ama indirimler göz önüne alındığında biraz yüksek, Zaten getirenler 120-150$ civarında bir kârla çalışıyorlar ve aldıkları risk açısından normal kabul etmekte lazım...
    e-mail gönderdim cevap bekliyorum..... Hangi yol daha güvenilir sizce "gg" mi "bu" mu?

aslında mail attığın arkadaşla irtibata geçip ondan alman senin açından daha karlı olur.En azından 40-45 YTL cebinde kalır.Bu farkada yine kendisinden 1gb xd hafıza kartı alırsın.Dediğim gibi son derece güvenilir bir arkadaş.Bunun dışında G.G. den şöyle bir avantajın olur, peşin fiyatına 3 taksit ya da düşük faiz farklarıyla uzun vadeli taksit.G.G.'de alışveriş güvenlidir.Mal sana gelir bir sorun yoksa onaylarsın, varsa geri iade edersin.Seçim senin...
  • Bu zamana kadar Fujinin F10 ve F11 olamak üzere 2 kompakt makinesini kullandım.Bu makinelede kullanılan LCD ekran kalın ve çizilmelere karşı dayanaklı camdan üretilmişti.Umarım S6000FD de aynı cam kullanılmıştır.
  • ben de f30 var aynı lcd kullanıyor .
    bendede öyle sağlam çizilme sorunu yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radiko -- 28 Ocak 2007; 16:59:36 >
  • S6500FD de flaş nasıl açılıyor? Elle kaldırarakmı yoksa düğmeye basarakmı?
  • Galiba,henüz cevap almadım ama senin arkadaştan alacağız. Siparişten kaç gün sonra alabiliyoruz ve bulunduğu şehir bellimi, Bu arada hep İzmir'den temin edelim diyen neredeyse 5. buldu....
    quote:

aslında mail attığın arkadaşla irtibata geçip ondan alman senin açından daha karlı olur.En azından 40-45 YTL cebinde kalır.Bu farkada yine kendisinden 1gb xd hafıza kartı alırsın.Dediğim gibi son derece güvenilir bir arkadaş.Bunun dışında G.G. den şöyle bir avantajın olur, peşin fiyatına 3 taksit ya da düşük faiz farklarıyla uzun vadeli taksit.G.G.'de alışveriş güvenlidir.Mal sana gelir bir sorun yoksa onaylarsın, varsa geri iade edersin.Seçim senin...
  • Orjinalden alıntı: bipekkan

Galiba,henüz cevap almadım ama senin arkadaştan alacağız. Siparişten kaç gün sonra alabiliyoruz ve bulunduğu şehir bellimi, Bu arada hep İzmir'den temin edelim diyen neredeyse 5. buldu....

PM Attım...
  • quote:

fred78
    Teğmen

28 Ocak 2007; 17:01:28
    Yeni mesajlar Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.
    S6500FD de flaş nasıl açılıyor? Elle kaldırarakmı yoksa düğmeye basarakmı?

temamen otomatik. arzu ederseniz ve programına uygun olarak çeşitli alternatifleri seçme imkanı da var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bipekkan

Galiba,henüz cevap almadım ama senin arkadaştan alacağız. Siparişten kaç gün sonra alabiliyoruz ve bulunduğu şehir bellimi, Bu arada hep İzmir'den temin edelim diyen neredeyse 5. buldu....
    quote:

Yanlış anlamazsanız şu alış şeklini burada paylaşsanız eğrer sakıncası var diyorsanız bana da bi pm atsanız

• arkadaşlar merhaba,

Yurtdışından gelen s6500fd lerle ilgili daha evvel mail atmıştım. Sorulara tam cevap verememiştim çünki kesin olmayan noktalar vardı. Şimdi herşey net. Kesin olarak salı akşamı sipariş veriyorum ve 20 şubatta kameralar burada. GG ye %10 pay vermek istemiyorum çünkü inanın kazancım %10 dan fazla değil.

Fiyat 1gb xd kartlı 800 YTL , xd kartsız 730 YTL

Almak isteyen arkadaşlar bana pm atsın. İzmirde olanlarla buluşur konuşuruz. 100 YTL gibi bir lapora almayı düşünüyorum. Tabiiki kimsenin kimseye güvenme zorunluluğu yok. Ama isteyenler beni tanır, uygun görürse makineyi almak için kapora verir. Yerim yurdum işim gücüm herşeyim belli :)

unutmayın, salı akşamı son...

iyi akşamlar...
  • bu arada kar oranının 120-150 dolar arası olduğu doğru ancak bu işte tek başıma değilim
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.