Şimdi Ara

slmlar skoda superb hakkında yardım... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bilgi için teşekkürler. dsg şanzumanı çok iyi biliyorum ama bizim için önemli olan alacağımız arabanın düz vites yada dsg olması değil ! bizim amacımız güzel bir araba alıp 9-10 sene rahatca binmek istiyoruz. bugüne kadar dsgli araba kullanmış değiliz ama düz vitestende şikayetçi değiliz zaten ben herzaman performanslı kullanan bir insanım benim tercihim manuel şazumandan yana. ayrıca küçük bir ilde(k.maraşta) oturduğumuz için trafik sorunuda yok ama biz yani abim ve ben daha çok kullanacağımız için biraz daha spor bişey olsun istiyoruz daha tam karar wermiş değiliz fakat ya honda civic 1.8 exculusive hb. yada skoda superb 1.4 tsi comfort...
  • tüp takacam diyosan tsı motor olmaz sonra üzülürsün 2009 yeni kasa avensislere bak hem spor görünümlü hem 132 beygir hemde tüp ile çok uyumlu hemde süperb kadar genişdir vede düz vitesdir.honda olsun octavia olsun c sınıfı arabalardır avensis ve süperb D sınıfıdır bunları karşılaştırmamak lazım içeri aldığı ses iç de kullanılam malzemeler arasında çok kalite farkı vardır. sen süperb nin konforunu beğendiysen avensise yönel tüp takacam dediğin için yada artık hitler motor passat bakacan tüp için.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.