Şimdi Ara

SLM ARKADAŞLAR BENİM BİKAÇ SORUNUM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar benim birkaç sorunum var.
    1-bazen pc yi açtığımda windows hosgeldiniz der demez görüntü gidiyor ve monitor stand by konumuna geçiyor. sanırım ekran kartı sinyal göndermiyor. ve restart atmam gerekiyor. (yani dakika bir gol bir)

2-bazende netteyken veya masaüstünde biraz fazla sayfa açsam ekran kilitleniyor ve restart atmam gerekiyor. (tabiki kayılı olmayan şeyler gidiyo)

bana göre birinci sorun ya psudan yada ekran kartından olabilir.(aopen ile gelen 300w psu gerçek değerde değil mi acaba)
    ikincisi ise ramler den ama tam olarak emin değilim size göre 2*256mb az mı? yoksa ramlerim çok mu ısınıyor?
    (sistem imzadaki gibidir)
    sizce sorun nerde????

• 1.sorun psu yada ram gibi gözüküyor.2.sorun ise trojenden belleğini meşgul eden herhangibirşeyden kaynaklanıyor.yada ısınmadan.
  • MErhaba, 1. probleminin çözümü birde bu şekilde dene monitör stand-by a geçtiği zaman monitörünü aç kapa (power tuşundan) kimi zaman windows resolution u ayarlayamıyor. eğer görüntü gelmezse ekran kartından kaynaklanan bir problemin olabilir.
    2. sorun ise arkadaşlar zaten cvp vermiş. virüs olabilir.
  • MErhaba, 1. probleminin çözümü birde bu şekilde dene monitör stand-by a geçtiği zaman monitörünü aç kapa (power tuşundan) kimi zaman windows resolution u ayarlayamıyor. eğer görüntü gelmezse ekran kartından kaynaklanan bir problemin olabilir.
    2. sorun ise arkadaşlar zaten cvp vermiş. virüs olabilir.
  • arkadaşlar cevaplarınız için tşkler;
    kilitlenmeler sadece netteyken olmuyor, masaüstünde çalışırkende yapıyor ve her zaman yapmıyor zaten.
    ama hem norton hemde ad-aware ile pc mi güvenli modda çalıştırıp tarattım ve bişey bulamadılar.(ikisininde güncelemeleri tam)
    birde aopenle gelen psular iyidir diyorlar ama benim sistemi kadırmıyor olabilir mi acaba ne dersiniz?
  • bence sorun ram yada psu dan değildir....bi kere ramler kesinlikle yetersiz değiller.....
    ısınma olsa oyun oynarken falan kapanması gerek....

geriye ekran kartı kalıyooo
  • quote:

Orjinalden alıntı: gençibraam

bence sorun ram yada psu dan değildir....bi kere ramler kesinlikle yetersiz değiller.....
    ısınma olsa oyun oynarken falan kapanması gerek....

geriye ekran kartı kalıyooo

aynen katılıyorum ekran kartıdır sorun bi değiştirip dene imkanın varsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.