Şimdi Ara

slm arkadaslar acil vodafone 840 alacağım sorum var !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar az önce vodafone 840 için soruğum soruya acil yanıt istiyorum şimdiden teşekkrler

• slm arkadaslar vodafone 840 alacağım fring programını duyanınız vardır herhalde .
    o programı bu telefona kurabilir miyim ? uyum gösterir mi ?
    bir de cihazın sınırsız internet bağlantısı var. bunu bilgisayar üzerinden kullanabilirmiyim .
    acil yanıtlarınızı bekliorum teşekkrler.
  • almaya degmez onun yerine turkcellden kampanyalı cıhaz al ;)
  • bu telefon gunde 1 liraya olan telefonmu. bahsettigin program javayi desteklemiyor olabilir.
  • cihazin sinirsiz netini kullanabilirsin o sorun degil ben 5 yillik samsungumla edgeden bile giriyodum pc uzerinden. simdide 3g ile giriyorum ama sarmiyo cok yavas dahili hat en iyisi
  • yani nasıl javayı desteklemiyor olabilir ? desteklemeyen telefon mu program mı ? aydınlatırsanız sevinirim. nette de bisorun olmuosa iimis assnda
  • mrb arkadaşım kutulu sıfır vodafone 840 var hediye geldi ankaradayım 250 tl nakit vercem 0554 804 82 81
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadasım bnm zaten tlefon bulmada bi sorunum yok program sorunu var mı diyorum
    bu konuda beni aydınlatırsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: levasinay

almaya degmez onun yerine turkcellden kampanyalı cıhaz al ;)

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthkkdr

yani nasıl javayı desteklemiyor olabilir ? desteklemeyen telefon mu program mı ? aydınlatırsanız sevinirim. nette de bisorun olmuosa iimis assnda
    en iyisi bayiye git sor sen
  • Cihazını model olarak kullanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: konman4245
    Cihazını model olarak kullanabilirsin

model olarak kullanmak ne oluyo modem olmasın o :)
  • çok saçma bir kampanya var.Telefona başka bir vodafone ait sim kartı takamıyorsun.18 ay boyunca aynı numarayı bu telefonda kullanmak zorundasın.18 ay boyunca aynı teknolojiyi kullanmak zorunda değilim ki en azından başka bir telefon kullanabilirim bu telefonu da ilerleyen dönemlerde başka bir amaçla da kullanma şansım olması gerekir.Maalesef mantıklı bir kampanya değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaaa

çok saçma bir kampanya var.Telefona başka bir vodafone ait sim kartı takamıyorsun.18 ay boyunca aynı numarayı bu telefonda kullanmak zorundasın.18 ay boyunca aynı teknolojiyi kullanmak zorunda değilim ki en azından başka bir telefon kullanabilirim bu telefonu da ilerleyen dönemlerde başka bir amaçla da kullanma şansım olması gerekir.Maalesef mantıklı bir kampanya değil...

Sizi kim bilgilendirmiş ise kulaktan dolma ve gerçeklere aykırı olarak yanlış bilgilendirmiş... Aşağıdaki bağlantıdan Esaslar bölümüne girerek satış şartlarını doğrudan kendiniz inceleyebilirsiniz...

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/vodafone-840-kampanyasi.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levodafon -- 2 Eylül 2010; 11:29:16 >

• Yukarıda yanlış bilinen konulara bir açıklık getireyim...

Telefon Java'yı en iyi biçimde destekliyor, şöyle örnek vereyim, Samsung'da 4 MB Java belleği vardır, ne bileyim 250-300 KB Java programını geçemezsin filan... Bunda öyle br şey yok, yükle yükleyebildiğin kadar, programın boyutu da ne olursa olsun. JAD dosyası da istemiyor, JAR dosyasını olduğu gibi bellek kartına atıp hemen kurup çalıştırıyorsun.

MMS boşuna olmuş diye düşünmeyin, çünkü MMS gerektiğinde SMS gibi de kullanılabiliyor... Bu durumda HER YÖNE 100 mesaj olarak düşünmemiz gerekir.

150 dakika HER YÖNE konuşma + 100 mesaj + sınırsız(!) internet oluyor. Ayda 19 liraya geliyor.

18 x36 ay'dan telefon bedeli olan 299 lirayı düştüğünüz zaman her ay alınan bu hizmetin değeri aylık 19 liraya gelmiş oluyor ki, tartışmasız çok ucuz...

Telefonu beğenenler hiç düşünmeden girsin, telefonu beğenmeyenler ise hiç bulaşmasın derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.