Şimdi Ara

Sleper mi EfsaneYayici mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En iyi yayıncı hangisi Türkiye ve dünya çapında Sleper Türkiyede çok tanınıyo ama EfsaneYayincinin yurtdışında da çok seveni varmış

• Eksiler burdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagicalDamage -- 15 Mayıs 2015; 13:45:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isolmaz

Eksiker burdan

Ek kim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infinityy

quote:

Orijinalden alıntı: isolmaz

Eksiker burdan

Ek kim

ne yaptım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagicalDamage -- 15 Mayıs 2015; 13:45:49 >
  • Türkiyenin en iyi yayıncısı bence porpor bir ara görürseniz yayınını izlemenizi tavsiye ederim hem kaliteli bir kişilik hemde eğlendirici
  • 2 side birbirinden leş
  • Efsane Yayıncı streamde son derece mülayim,düzgün bir insan ama takımına gelmiş ve o sırada yayın yapmıyorsa bildiğiniz mutelamadan oyun oynayamıyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BAY DÖNER Mİ HD İSKENDER Mİ ?
    12 yıl önce açıldı
    Ruvelius çok iyi değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Efsane tayfa <3

• Tabiiki ben

Artılar burdan
  • Nickinin hakkını veremiyorsun.
  • Bence.. boş, kendini çok iyi zanneden, şişirdiği egosunu taşıyamayacak kadar zavallı, hiç bir eğitici içerik olsun, oyun stili olsun göremediğim bir yayıncıdır sleper nickli steam yapan şahıs, msn devrinden kalma yazı stili ve sürekli ağzında sanki bir şey varmışcasına abuk sabuk hareketler yapması ise cabası, yarım saat dayanabildim.

Efsane yayıncıya denk gelmedim, tanımıyorum.

Ve yine bana kalırsa bu güne kadar gördüğüm en samimi ve işini (yayınını) düzgün yapan kişi Kasım'dır. Onu da hiç göremiyorum artık..
  • Efsane ve sleeper2 melih uçar altyapısındandır.Arada sırafa melih uçarın yayınlarına katılmaktadır.Lütfeb düzgün konuşun kafanızı vücudunuzdan ayırtmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Dehr.

Bence.. boş, kendini çok iyi zanneden, şişirdiği egosunu taşıyamayacak kadar zavallı, hiç bir eğitici içerik olsun, oyun stili olsun göremediğim bir yayıncıdır sleper nickli steam yapan şahıs, msn devrinden kalma yazı stili ve sürekli ağzında sanki bir şey varmışcasına abuk sabuk hareketler yapması ise cabası, yarım saat dayanabildim.

Efsane yayıncıya denk gelmedim, tanımıyorum.

Ve yine bana kalırsa bu güne kadar gördüğüm en samimi ve işini (yayınını) düzgün yapan kişi Kasım'dır. Onu da hiç göremiyorum artık..

holythoth mu kastediyorsun?
  • NowwwwwwwX

• Kendini zeki sanan primcinin teki oxi ve zeondan farkı yok.

Tr de adam akıllı yayın yapan insan sayısı az

Amerikada oddone var bildiğim
    Tr de ferit, ejderha, şizofren falan yapıyo iyi, gerisi boş alayı boş.Thaldrin falan izliyorlarda onun yayınlarındada bir şey yok.İyi oynadığı için izliyo millet,Bişiler öğrenmek için ama bence yabancı bir yayıncıyı izlemek daha faydalı olur.

Ama cidden Wristcutter ve oddone candır ya
  • Evet bro
  • Kesinlikle katılıyorum.Streamer olarak işini en iyi yapan kişi Holythoth

• Kerim ve Melih abi varken bu izlenir mi ya

• Dün LinusTheAfro diye bi arkadaşın yayını vardı izledim bir kısmını, beğendim yayını.Hem iyi oynuyor, hem anlatıyor.Tavsiye ederim.

Edit : Kelimeyi düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Granes -- 18 Mayıs 2015; 16:44:52 >
  • şahsen ikisini de sevmiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.