Bildirim
Sleper mi EfsaneYayici mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Eksiler burdan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagicalDamage -- 15 Mayıs 2015; 13:45:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: isolmaz
Eksiker burdan
Ek kim -
quote:
Orijinalden alıntı: Infinityy
quote:
Orijinalden alıntı: isolmaz
Eksiker burdan
Ek kim
ne yaptım ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagicalDamage -- 15 Mayıs 2015; 13:45:49 >
Türkiyenin en iyi yayıncısı bence porpor bir ara görürseniz yayınını izlemenizi tavsiye ederim hem kaliteli bir kişilik hemde eğlendirici -
2 side birbirinden leş -
Efsane Yayıncı streamde son derece mülayim,düzgün bir insan ama takımına gelmiş ve o sırada yayın yapmıyorsa bildiğiniz mutelamadan oyun oynayamıyorsunuz. -
Efsane tayfa <3
Tabiiki ben
Artılar burdan -
Nickinin hakkını veremiyorsun. -
Bence.. boş, kendini çok iyi zanneden, şişirdiği egosunu taşıyamayacak kadar zavallı, hiç bir eğitici içerik olsun, oyun stili olsun göremediğim bir yayıncıdır sleper nickli steam yapan şahıs, msn devrinden kalma yazı stili ve sürekli ağzında sanki bir şey varmışcasına abuk sabuk hareketler yapması ise cabası, yarım saat dayanabildim.
Efsane yayıncıya denk gelmedim, tanımıyorum.
Ve yine bana kalırsa bu güne kadar gördüğüm en samimi ve işini (yayınını) düzgün yapan kişi Kasım'dır. Onu da hiç göremiyorum artık.. -
Efsane ve sleeper2 melih uçar altyapısındandır.Arada sırafa melih uçarın yayınlarına katılmaktadır.Lütfeb düzgün konuşun kafanızı vücudunuzdan ayırtmayın
quote:
Orijinalden alıntı: Dehr.
Bence.. boş, kendini çok iyi zanneden, şişirdiği egosunu taşıyamayacak kadar zavallı, hiç bir eğitici içerik olsun, oyun stili olsun göremediğim bir yayıncıdır sleper nickli steam yapan şahıs, msn devrinden kalma yazı stili ve sürekli ağzında sanki bir şey varmışcasına abuk sabuk hareketler yapması ise cabası, yarım saat dayanabildim.
Efsane yayıncıya denk gelmedim, tanımıyorum.
Ve yine bana kalırsa bu güne kadar gördüğüm en samimi ve işini (yayınını) düzgün yapan kişi Kasım'dır. Onu da hiç göremiyorum artık..
holythoth mu kastediyorsun? -
NowwwwwwwX
Kendini zeki sanan primcinin teki oxi ve zeondan farkı yok.
Tr de adam akıllı yayın yapan insan sayısı az
Amerikada oddone var bildiğim
Tr de ferit, ejderha, şizofren falan yapıyo iyi, gerisi boş alayı boş.Thaldrin falan izliyorlarda onun yayınlarındada bir şey yok.İyi oynadığı için izliyo millet,Bişiler öğrenmek için ama bence yabancı bir yayıncıyı izlemek daha faydalı olur.
Ama cidden Wristcutter ve oddone candır ya -
Evet bro -
Kesinlikle katılıyorum.Streamer olarak işini en iyi yapan kişi Holythoth
Kerim ve Melih abi varken bu izlenir mi ya
Dün LinusTheAfro diye bi arkadaşın yayını vardı izledim bir kısmını, beğendim yayını.Hem iyi oynuyor, hem anlatıyor.Tavsiye ederim.
Edit : Kelimeyi düzelttim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Granes -- 18 Mayıs 2015; 16:44:52 >
şahsen ikisini de sevmiyorum.
Benzer içerikler
- wild rift meta
- lol sadece şampiyonları hedefle
- çilingirin kaç parmağı var
- lol mmr öğrenme
- lol euw hesap açma
- league of legends sistem gereksinimleri
- afk ne demek
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X