Şimdi Ara

Sleper adlı yayıncı hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzleyen varmı bi kaçkere bakayım dedim de çok kısa oldu bişey anlamadım. Nasıl biri sizce ?

• Gordugum en cahil en rezil insan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mestrant

Gordugum en cahil en rezil insan.

Oxici Zeonci detected
  • quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

quote:

Oxici Zeonci detected

Peki kardesim.Neye dayanarak soyledigini de belirt ki tartismaya girelim vereyim cevabini.

• Ben sevdim gayet samimi adam
  • Edit: Yanlıs kisi ile karıstırmısım Sleper gayet iyi birisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaturalBornKillah -- 12 Kasım 2014; 2:01:56 >
  • NaturalBornKillah kullanıcısına yanıt
    Sen olayları karıştırdın :D Dediğin yayıncı GreddyZ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oha aynen. Bi an kafam gitti k.bakmayın editlicem şimdi. Sleper iyi adam aynen şimdi hatırladım samimi oyuncu.
  • Bahsettiğin kişi Greddyz denen beyinsiz ayrıca Sleper da ne kadar başlarda saf ve samimi gözükse de son zamanlarda yaptığı şeyler çekmiş olduğu videolardan anlaşılacağı üzere aynı b*kun laciverti herkesin bir çıkışı olduğu gibi düşüşü de var insanları hala salak yerine koymaya çalışıyorlar gerçekten yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Brain Man

Bahsettiğin kişi Greddyz denen beyinsiz ayrıca Sleper da ne kadar başlarda saf ve samimi gözükse de son zamanlarda yaptığı şeyler çekmiş olduğu videolardan anlaşılacağı üzere aynı b*kun laciverti herkesin bir çıkışı olduğu gibi düşüşü de var insanları hala salak yerine koymaya çalışıyorlar gerçekten yazık.

Salak yerine koyarak başarılı da oluyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Brain Man

Bahsettiğin kişi Greddyz denen beyinsiz ayrıca Sleper da ne kadar başlarda saf ve samimi gözükse de son zamanlarda yaptığı şeyler çekmiş olduğu videolardan anlaşılacağı üzere aynı b*kun laciverti herkesin bir çıkışı olduğu gibi düşüşü de var insanları hala salak yerine koymaya çalışıyorlar gerçekten yazık.

Aynı şekilde başalrda samimi buldugum şimdi saçma bir yayıncı oldugunu düşündüğüm her videodan sonra yanlış anlaşıldım vb vb videolar atması egosu fena yükselmiş oxiye laf atıp küfür ediyor felan diyip bizzat oxi gibi mici kesip küfürleri saydırıyor saçma saçama bağırmalar kalitesiz yayın. Ayrıca oyunculuk seviyesi düşük.
  • abi şunları görüyorum ya yayın yapıyolar böyle izleyici kitlesi kazanıyorlar, bende başlıyım diyorum, sonra hatırlıyorumki 2gb ram ve 1mb upload ile olmuyor
  • en basta samimi geldi, ama bikaç kez izledikten fikrim değişti. bi defa insanlarla cok alay ediyor, eleştiren biri olursa sen ne anlarsın sen kimsin türünde sözler söylüyor. siyaset konusmak kesinlikle yasak dediği halde bir keresinde chatte siyaset yapan bi adama cevap niteliğinde tanınmıs bi siyasetçiye küfretti yayınında.
    bu celişkiyi belirttiğim ve cok fazla egosu oldugunu söylediğim icin perma ban attı.
    benim şahsi görusum, giyim tarzından, konusmasından hal ve hareketlerinden belli bi gruba dahil oldugu belli oluyor. böyle apaçimsi-delikanlılar gibi. herneyse iste. sevmem.
    oyunu da pek iyi degil. sacmasapan hareketler yaparak genelde karsı takımı besliyor. sucu da takım arkadaşlarına atıyor. oxinin kırsal hali diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katarockt -- 12 Kasım 2014; 3:01:36 >
  • idare eder bazen çok iyi espiriler yapsada bazen çok itici olabiliyor
  • Çok fazla gereksiz konuşma yapıyor sevmedim ben pek

• GreddyZ bu adama deli oluyorum arkadaş sesi bile beni dellendirmeye yetiyor
  • ne yapmaya çalıştığını anlayamadım sürekli küfrediyor işte oxiyle küfürleşiyorlar falan bi özelliği yok yani bide acayip egoist işte kendimden başka Türkiye de yayıncı görmüyorumfalan filan birde siyasete atılmayı düşünüyorum demişti

• quote:

+1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.