Şimdi Ara

Slayt Yapamıyorum.(MOVİE MAKER GEÇİŞ EFEKTİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar movie maker'da videolarıma geçiş efekti eklemek istiyorum ama geçiş efektine tıkladığımda boş bir
    yer var hiç yok efekt ne yapabilirim.(TEKRAR KUR DEMEYİN CD ELİMDE YOK)

• Piyade Asker P kullanıcısına yanıt
    Daha zor bir şey beklerdim.

XP kullanıyorsan, üstte sarkan bir kutudan Video Transtions'u seçeceksin o boş kutulara sürekleyip bırakacaksın.
    Windows 7 kullanıyorsan, Home sekmesinde, üst kısmın ortasındaki nesneleri XP'deki gibi yapacaksın.
  • MaruFB kullanıcısına yanıt
    Yapıorum ama 2 adet var başka yok daha çok vardı.
  • Piyade Asker P kullanıcısına yanıt
    Geçişler 2 görsel arasında olur. Demek ki şeride 3 görsel eklemişsin. Şeride daha fazla görsel ekle.

Bir de bir ekran alıntısı at ki daha iyi anlaşılsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaruFB -- 18 Nisan 2015; 1:19:22 >
  • MaruFB kullanıcısına yanıt
    İyide Kardeşim nasıl daha fazka geçiş ekleyebilirim.
  • Anladım ben seni. 2 görsel arasında birden fazla geçiş istiyorsun. Ama benim bildiğim kadarıyla böyle bir şey yok.

Geçişler aynı anda başlayacaksa, bunu başka video programlarıyla yapmalısın.
    Birinin bitişinden hemen sonra olmasını istersen, tek bir geçişli olarak oynatıp, son anın görüntüsünü ilk sıraya, gelecek görseli sonraki sıraya ekleyeceksin.

Muhtemelen anlamadın veya anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tiff olarak kaydetme
    11 yıl önce açıldı
    quicktime dan resim çekme
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En son Movie Maker kullandığım zaman bende de geçiş efektleri azdı (2 tane falan). Başka bir program kullanamaz mısınız?
  • CamTasia var ama sorunluydu kullandığım dönemde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elbette kullanabilirim movie maker kullanımı kolay olduğu için onu tercih ediyorum.anlaşılan başka bir program kullanıcaz.
  • Bence kullanımı Movie Maker'dan daha kolay olay sunum programları var(üstelik daha çok özellikle). Bunlarda ikisi Pinnacle ve Cyberlink...
  • Evet araştırdım o ikisini iyi bir program.Deneyeceğim teşekkürler.
  • Rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.