Arkadaşlar biliyorum ilk mesajımda direk yardım istiyorum ama şuan çok zor durumdayımBütün gün bilgisayarcının bana verdiği ödev ile uğraştım kaynak vs. buldum...Şimdide power painte aktarmam gerekiyor...Yani slayt yapmam gerekiyo...Ama hesaba katmadığım bir şey var; ben hayatımda hiç power pointle uğraşmadm, hep movie makerla yapıyordum...Onuda kabul etmiyo hoca...Ve şuan slaytı hazırlayamıyorum...Bana yardım edecek arkadaşlar varsa lütfen ama lütfen MSN adresimi ekler misinizYarın son gün
PowerPoint'te çok zorluğu yok hocam. Movie Maker'da yapıyorsan orada da yaparsın..
powerpoint çok kolay bi program, yapacağın iş powqrpointi açıp kaç tane resim ekleyeceksen o kadar slayt eklemen bunuda ekle menüsünden yeni slayt veya ctrl+M açıp ekle daha sonra her slayta ekleyeceğin resimleri eklemen bunuda ekle menüsünde resim eklemen, slayt gösterisi menüsünden slayt geçişini açarak slaytlar arası efekt de verebilirsin en son slaytı bitirdiğinde dosyadan farklı kaydet yapıp powerpoint gösterisi(*.pps) seçip kaydet.