Şimdi Ara

slay3rs clanı met eden ler için buyrun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk öncelikle s.a patosta oynayan arkadaşlarımız bu clanı bilirler orc olanlar daha daha çok bilirler.
    herkesin bildigi gibi ii bir clan diorlar fakat .. ks .. turklere kin çıkan itemları sadece arkadaşlarına vermek(yardım ederken bile)hırsızlık..milleti yatırmak
    hepsi mevcut bu clanda.. bakın clandan bugun atıldım nedeni ise şu sadece bir bossa gelmemekle ve dier turk arkadaslarım da çeşitli nedenlerden atıldılar
    SLAY3RS IN BASKANI Erick allaha ve turklere kufretmiştir
    Bu Olayı Forumda Arkadaşım Losmerengues te yaşadı
    girmek isteyenler girmesinler ve kimseye de partye almasınlar

• aynısı humanlardada var symbolun başkan olduğu clan 55 warriorum var combom sağlam itemler iyi adam düz skill vuruo clan istedim ve bunları anlattım çünkü çoğu 58 57 civarı adamın ilk sorduğu where are u from oldu turk dedim cvp fln yazmadı dedim bazı türklerin oyunu batırdğı ortada ben sadece arkadaslık ve paylaşmanaın olduğu bir lan arıyorum tek cvpı pm bloclamak oldu şuan human tarafında sağlam bir clan arıyrm bulamazsam kendim kurcam tekliflere ve önerilere açığım
  • bu olayı bana haksız yere yaptılar ben clana tail of lesath lycoan pendant verdim fakat karşılıgı bu...
    ID= Freedom4ever
    Level = 59(bugun 60 ins)
    Clan = Justice
    NP =7,XXX
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xigenon Un Gm i Kim Arkadaslar?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.