ilk öncelikle s.a patosta oynayan arkadaşlarımız bu clanı bilirler orc olanlar daha daha çok bilirler. herkesin bildigi gibi ii bir clan diorlar fakat .. ks .. turklere kin çıkan itemları sadece arkadaşlarına vermek(yardım ederken bile)hırsızlık..milleti yatırmak hepsi mevcut bu clanda.. bakın clandan bugun atıldım nedeni ise şu sadece bir bossa gelmemekle ve dier turk arkadaslarım da çeşitli nedenlerden atıldılar SLAY3RS IN BASKANI Erick allaha ve turklere kufretmiştir Bu Olayı Forumda Arkadaşım Losmerengues te yaşadı girmek isteyenler girmesinler ve kimseye de partye almasınlar
aynısı humanlardada var symbolun başkan olduğu clan 55 warriorum var combom sağlam itemler iyi adam düz skill vuruo clan istedim ve bunları anlattım çünkü çoğu 58 57 civarı adamın ilk sorduğu where are u from oldu turk dedim cvp fln yazmadı dedim bazı türklerin oyunu batırdğı ortada ben sadece arkadaslık ve paylaşmanaın olduğu bir lan arıyorum tek cvpı pm bloclamak oldu şuan human tarafında sağlam bir clan arıyrm bulamazsam kendim kurcam tekliflere ve önerilere açığım
bu olayı bana haksız yere yaptılar ben clana tail of lesath lycoan pendant verdim fakat karşılıgı bu... ID= Freedom4ever Level = 59(bugun 60 ins) Clan = Justice NP =7,XXX